2010 Aralık bebişleri geliyorrrrrrr!!!!!!!!

]Yeni doğan bebişlere allah sağlık sıhhat uzun ömür versin

Son düzenleme:
Kızlar hepinizin gözü aydın. Ben bir şubat annesi olarak nasıl mutlu oluyorum her doğan bebek için siz şimdi kim bilir ne haldesinizdir Ne güzel bebeğinize kavuşma vakitleri geldide çattı. Bende bir 2010 aralık annesi olcaktım. 3 aralık tahmini doğum tarihimdi. Bebeğim 10 haftalıkken anne karnında öldü. Bizim için çok zordu. Ama çok şükür bizi üzmeden hemen ikincisi geldi Eğer ölmeseydi yavrum bende şuan ya doğurmuş ya da doğumu bekliyo olacaktım. Nasip.. Bebelerinizi insallah en sağlıklı biçimde kollarınıza alırsınız. Analı babalı büyürler insallah. İnşallah su gibi akarda zaman bizde bebelerimize biran önce kavuşuruz. Eee kendimi bildim bileli hamileyim.. Çok özledim yavrumu..

güzel dileklerin için sağol canımmm.
inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşmak nasip olur
evet hepimizde heyecan dorukta.
biz hayrırlısıyla kavuşalımki sıra size gelsin inşallah

Bilgine Denizim :

Canım sende benim gibiymişsin, bende ağustos annesi olacaktım, kısmet olmadı ama bu seneye yetişti yavrum Aralık annesi olacağım inşallah. Kendimi bildim bileli hamileyim, bende bir sene sürdü benim hamileliğim diyorum Ay şimdi gülüyorum ama o zaman ne ağlamıştımm ahhh ahhh, Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallahh..

yeni bebislerimize allah uzun omur saglik ve mutluluk versin, anali babali buyutmek nasip olsun

ay ay meleklerimiz gelmiş.. allah hayırlı ömürler versin inşallah..
dream83 bebeğini en kısa zamanda kucağına almanı dilerim tatlım.

Gözün aydın dream83..Yeni doğan bebişlerimize Allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

ay ben burayı yeni gördümmmmm.
denizciğim ellerine sağlık.
tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim.darısıda sağlıkla sıhatle geride kalanlara olsun.
denizim listenin sonuna da ikimiz yerleşiriz heralde.

yeni bebişlerimiz hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallh kızlar. sürekli takip edemiorum. bizim kız hala içerde. allah bizlerede sağlıkla hayırla yawrularmıza kavuşmayı nasip etsn inşallah..

sağol canım benim.
evet ya bizimkilr geriden geliolar.
amamnnn öle olsun.
sağlıkla zmanında gelsinlerde gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…