2010 Aralık Meleklerinin İsimleri

Ben sadece anlamını sordum ismin o kadar. Kime hitaben yazdığım da belli. Söylediğiniz sıfatı aynen size iade ediyorum. Ayrıca isim önermiyorum yorum yapıyorum lütfen ayrımını iyi yapın.

canım sana özel mesaj çektimmm umarım almışsındırr
inann kırdıysam özür dilerimmm

slm bayanlar benımd oğlişim olacak.isim cok kafamızda BATUHAN .DORUK.KAAN..TUNAHAN.ALPEREN.İLKER.SIZCE HANGISI GUZEL YADA ONERECEGINIZ ISIM VARMI BENIM ERKEN DOĞUM RISKIM VAR ACILEN YARDIM

slm bayanlar benımd oğlişim olacak.isim cok kafamızda BATUHAN .DORUK.KAAN..TUNAHAN.ALPEREN.İLKER.SIZCE HANGISI GUZEL YADA ONERECEGINIZ ISIM VARMI BENIM ERKEN DOĞUM RISKIM VAR ACILEN YARDIM

isimlerin hersi çok güzel cnm bende onları düşünyordum ama hepsi etrafımda var o yüzden koyamıyorum tunahan ve alperen den biri olabilir cnm

canım sana özel mesaj çektimmm umarım almışsındırr
inann kırdıysam özür dilerimmm

Şimdi gördüm mesajını tatlım, takma kafana:lepi:

Bende Tunahan ı beğendim, canım inşallah zamanında gelir bebeğin:Saruboceq:

meyra ismi bencede çok güzel.. anlamıda güzelmiş.. kayra da çok güzel.. ikisi çok uygun olur birbirine..

cnm bence doruk çok güzel bir isim
tabi benim fikrim ama güzel yani

bnm oğlum olsa elber ismini koyucaktım iyilik ve ihsanı bol demek allhın 99 isminde biri ama kız çıktı kısmetimize

haklisin sekerim
kimin nesi belli olmayan insanlarin yorumlarini onemsemenin
bi anlami yok... sonucta hitabindan seviyesi belli oluyor zatenkaydirigubbakcemile5

vereliniortak

meyra parıldayan ışık demek canım bana da kayra ve meyra daha yakın geliyor kayra düşünüyorum yani sevindim çoğunluğun kayra demesine :CüvCüv:

anlamıda çok güzelmiş kızımın adını meyramı koysam acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ay ben zaten zeynep ve defne arasında kararsız kalmıştım şimdi bir yanımda meyra diyorbilmiyorumkismile

canım hepside güzel gerçekten seçim yapmak zor bu isimlerin arasındanboshayallersmile ama doruk ve ilker daha güzel geldi banakaydirigubbakcemile2

canım ben birinin beğendiği isme başkasının yorum yapmasını pek doğru bulmuyorum. özellikle de olumsuz bi yorum. sonuçta o ismi en çok kullanacak olan bebeğin annesi ve babası, onların iyi hissetmesi önemli. bi de son zamanlarda insanlar ben de dahil farklı isim arayışına girdiler. bu durumda hiç duyulmamış isimler çıkıyo ortaya ve bazı insanlar yadırgayabiliyolar. ama eminim bi süre duysalar alışırlar o isime de. kulaklarını da tırmalamaz böylece... işte sırf böyle düşündüğüm için senin anket topiğine defalarca girdim ama ne yorum bıraktım ne de oylama yapabildim. sonuçları yakından takip ediyorum ve kulağımın biraz daha alışmasını bekliyorum galiba düşündüğün isme.

anlamıda çok güzelmiş kızımın adını meyramı koysam acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ay ben zaten zeynep ve defne arasında kararsız kalmıştım şimdi bir yanımda meyra diyorbilmiyorumkismile

canım bende meyra ismini çok beğendm. anlamıda çok güzel hem kayrayla da uyumlu

haklısın canım sanırım farklı isimler koymamızdan kaynaklanıo yadırgamalar. bende ASEL koyucam kızımn adını dediğimde kimse beğenmio o ne başka bi isim koy diolar ama ben çok beğendm. kararımda ısrarcıyım. anlamıda cennetteki bal ırmağıymış. muhammed suresi 15. ayette geçio kuranda. çok hoşuma gitti bal kızıma bal gibi bi isim işte ama gelde millete anlat. elin ağzı torba deil ki büzesin...

Benim bebiş henüz kendini göstermediği için isim falan düşünmedim.
Beğendiğim isimler var ama hele bir durum netleşsin o zaman daha fazla yoğunlaşacağım.:)
Bazı duyulmamış isimler çok hoşuma gidiyor özellikle eski isimler arapça ve farsça kökenli olanlar bi de klasik eski isimlerde çok hoş yani isim konusunda bende eşimde kararsısız.:)
Ama burada yazılan isimlerin bir çoğuda hoş isimler Allah hepimize evlatlarımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin.

defne ismini bende düşünüyordum ama teyzemin kızı koydu o ismi önce davranan kapıyor isimleri malesef:çok üzgünüm:

ya kızlar çok sinir oluyorum... benim sevgili eşim hiçbir ismi beğenmiyo..zeynep'e çok klasik dedi, defne'ye kuranda geçmiyo dedi (sanki kendi adı kuranda geçiyoda) klava:meyra yada neva nasıl olur diye soruyorum az önce bana sen mümkünse isim işine karışma diyo.. gıcık etti beni nasıl yaa...bide benim kaynanamla çok sorunlarım var konuşmuyoruz o kadar yaptığı şeyden sonra utanmadan kendi adını koymamız için baskı yapıyor bende sinir oldum acaba eşim annesinin adını koydurmak içinmi uğraşıyo bilmiyorumkismile hayır kaynanamın adı sebiha ve ben gerçekten beğenmiyorum ismini:enbuyukkk:

Bir ismini sen koy diğer ismini babası koysun.
Sonuçta o bebeği 9 ay karnında taşıyan tüm acılarına katlanan sensin ve isim koymakta senin hakkındır.
Eşinde biraz mantıklı düşünürse isim konusunda tercihin sende olması gerektiği sonucuna varacaktır.
Bir bebeğe ismini ne ananesi ne babaannesi nede dedesi koyar sade ve sadece anne ile baba koyar.
Canım inşallah bebiş doğana kadar eşinle bir isim konusunda uzlaşırsınız mesela Eda, Leyla, Nazlı, Ceren ne kadar güzel isimler ama eğer eşinin annesinin ismini konulması gibi bir düşüncesi varsa kesin bunlarıda beğenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…