cnm sen yorumun bence şu isim daha güzel vs gibi yazsan kimsede sana öle yazmaz
dediğin gibi burası toplu bir paylaşım alanı
fulin ne demek ismini anlamlı koyun gibi bir giriş yapamazsınız
madem millete isim önermek umurunuzda değil önermeyin o zaman
Aslında kimse öyle konuşamazda eşimden yüz bulmuştur çünkü o da istemiyor o ismi, bir gelmiş bana anlatıyor bilmemkim böyle dedi diye.
Ben Efe Kaan ı beğendim ama ona uygun kız ismi yok sanırım, ikinci de Kayra olabilir.
Pamir di canım ama içimde heves falan kalmadı yani
bence kayra güzel kızın olursada ilerde meyra koyarsın oda çok güzel :dance::dance: meyranın anlamını ne ??
slm bayanlar benımd oğlişim olacak.isim cok kafamızda BATUHAN .DORUK.KAAN..TUNAHAN.ALPEREN.İLKER.SIZCE HANGISI GUZEL YADA ONERECEGINIZ ISIM VARMI BENIM ERKEN DOĞUM RISKIM VAR ACILEN YARDIM
canım sana özel mesaj çektimmm umarım almışsındırr
inann kırdıysam özür dilerimmm
slm bayanlar benımd oğlişim olacak.isim cok kafamızda BATUHAN .DORUK.KAAN..TUNAHAN.ALPEREN.İLKER.SIZCE HANGISI GUZEL YADA ONERECEGINIZ ISIM VARMI BENIM ERKEN DOĞUM RISKIM VAR ACILEN YARDIM
haklisin sekerimHapşuruk cum o arkadaşın yorumunu görmedim ama boşver sallama, benim bulduğum isme de kendi arkadaşlarımızdan (kk dan değil) biri o ne öyle köpek adı gibi demiş! Güldüm geçtim ama isimden de soğudum yani ayıp ama yaaaa!!!
vereliniortakcnm sen yorumun bence şu isim daha güzel vs gibi yazsan kimsede sana öle yazmaz
dediğin gibi burası toplu bir paylaşım alanı
fulin ne demek ismini anlamlı koyun gibi bir giriş yapamazsınız
madem millete isim önermek umurunuzda değil önermeyin o zaman
meyra parıldayan ışık demek canım bana da kayra ve meyra daha yakın geliyor kayra düşünüyorum yani sevindim çoğunluğun kayra demesine :CüvCüv:
Hapşuruk cum o arkadaşın yorumunu görmedim ama boşver sallama, benim bulduğum isme de kendi arkadaşlarımızdan (kk dan değil) biri o ne öyle köpek adı gibi demiş! Güldüm geçtim ama isimden de soğudum yani ayıp ama yaaaa!!!
anlamıda çok güzelmiş kızımın adını meyramı koysam acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ay ben zaten zeynep ve defne arasında kararsız kalmıştım şimdi bir yanımda meyra diyorbilmiyorumkismile
canım ben birinin beğendiği isme başkasının yorum yapmasını pek doğru bulmuyorum. özellikle de olumsuz bi yorum. sonuçta o ismi en çok kullanacak olan bebeğin annesi ve babası, onların iyi hissetmesi önemli. bi de son zamanlarda insanlar ben de dahil farklı isim arayışına girdiler. bu durumda hiç duyulmamış isimler çıkıyo ortaya ve bazı insanlar yadırgayabiliyolar. ama eminim bi süre duysalar alışırlar o isime de. kulaklarını da tırmalamaz böylece... işte sırf böyle düşündüğüm için senin anket topiğine defalarca girdim ama ne yorum bıraktım ne de oylama yapabildim. sonuçları yakından takip ediyorum ve kulağımın biraz daha alışmasını bekliyorum galiba düşündüğün isme.
anlamıda çok güzelmiş kızımın adını meyramı koysam acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ay ben zaten zeynep ve defne arasında kararsız kalmıştım şimdi bir yanımda meyra diyorbilmiyorumkismile
ya kızlar çok sinir oluyorum... benim sevgili eşim hiçbir ismi beğenmiyo..zeynep'e çok klasik dedi, defne'ye kuranda geçmiyo dedi (sanki kendi adı kuranda geçiyoda)klava:meyra yada neva nasıl olur diye soruyorum az önce bana sen mümkünse isim işine karışma diyo.. gıcık etti beni nasıl yaa...bide benim kaynanamla çok sorunlarım var konuşmuyoruz o kadar yaptığı şeyden sonra utanmadan kendi adını koymamız için baskı yapıyor bende sinir oldum acaba eşim annesinin adını koydurmak içinmi uğraşıyo bilmiyorumkismile hayır kaynanamın adı sebiha ve ben gerçekten beğenmiyorum ismini:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?