Nasıl yaa? yuh yüzsüzlüğün bu kadarına da pes. her babaanne ister belki benim adımı koysunlar die ama bunu kalkıp dile getirmesi üstelik adı sebiha olacak demesi ne saçma.. eşine burda büyük görev düşüo. ağırlığını koyması lazım..
ayy cnm yaa ne sinir bi durum bebeği sen taşı sen doğur ismini kaynana versin.
valla benim görümcem şakayla karışık bana "babam ismini koymazsanız sevmem bebeği dedi" diye ağzımı aradı. bende kimse kusura bakmasın yaşayan insanın ismini koymam ölmüş olsa neyse dedim. sustu oturdu. bende akıllılık ettim eşim babamın ismi olsun demeden ben oğluma babasının ismini verdim. yani eşimin ismi olcak. onunda çok hoşuna gitti kısmetse oğlumun adı Mehmet Tuğra olacak eşimin de Mehmet Turan opuyorumnanaktan
valla eşimden umutsuzum bu konuda ama öyle bişey olmazda yani hayatta koymam onun adını hem bizi boşandırmaya çalış hem bebeği isteme (sanki kendi doğuracak) hemde yüzsüz yüzsüz millete küçük sebiha geliyo dekötükedihüso gıcık oluyorum kadına ya hayır bide konuşmuyorum ben bu kadınla yaaaklava: klava:
İşin kötü tarafı bi de bebeğin nüfusunu çıkarmaya genelde babalar gidiyor.
Olmazsa sende onunla git işi sağlama al.
valla eşimden umutsuzum bu konuda ama öyle bişey olmazda yani hayatta koymam onun adını hem bizi boşandırmaya çalış hem bebeği isteme (sanki kendi doğuracak) hemde yüzsüz yüzsüz millete küçük sebiha geliyo dekötükedihüso gıcık oluyorum kadına ya hayır bide konuşmuyorum ben bu kadınla yaaaklava: klava:
allah sabır versin canım. katlanması zor cidden istemediği bi toruna neden kendi adını koymak istio ki? bize bi sebiha yetio da artıo ikinciye gerek yok de eşine bence canım:)
valla ben son sözümü söyledim eşime öyle birşey sakın aklından bile geçirme hayatta koymam dedim:enbuyukkk:
tavrını koyman ii olmuş canım. gözünü korkut bence de ki senden hbrsz gidip yazdrmasn çocuğn ismini..
kızlar ben kızım olsaydı sezin,nil,hande veya vuslat koymak istiyordum ama oğlum olacak..kız isimlerinde daha fazla alternatif var sanırım..
şimdi oğluşuma alphan veya noyan koymak istiyorum ama eşim ikisini de beğenmiyor..bende çok kararsızım,sizce hangisi daha güzel?
anlamıda çok güzelmiş kızımın adını meyramı koysam acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ay ben zaten zeynep ve defne arasında kararsız kalmıştım şimdi bir yanımda meyra diyorbilmiyorumkismile
ya kızlar çok sinir oluyorum... benim sevgili eşim hiçbir ismi beğenmiyo..zeynep'e çok klasik dedi, defne'ye kuranda geçmiyo dedi (sanki kendi adı kuranda geçiyoda)klava:meyra yada neva nasıl olur diye soruyorum az önce bana sen mümkünse isim işine karışma diyo.. gıcık etti beni nasıl yaa...bide benim kaynanamla çok sorunlarım var konuşmuyoruz o kadar yaptığı şeyden sonra utanmadan kendi adını koymamız için baskı yapıyor bende sinir oldum acaba eşim annesinin adını koydurmak içinmi uğraşıyo bilmiyorumkismile hayır kaynanamın adı sebiha ve ben gerçekten beğenmiyorum ismini:enbuyukkk:
Bir ismini sen koy diğer ismini babası koysun.
Sonuçta o bebeği 9 ay karnında taşıyan tüm acılarına katlanan sensin ve isim koymakta senin hakkındır.
Eşinde biraz mantıklı düşünürse isim konusunda tercihin sende olması gerektiği sonucuna varacaktır.
Bir bebeğe ismini ne ananesi ne babaannesi nede dedesi koyar sade ve sadece anne ile baba koyar.
Canım inşallah bebiş doğana kadar eşinle bir isim konusunda uzlaşırsınız mesela Eda, Leyla, Nazlı, Ceren ne kadar güzel isimler ama eğer eşinin annesinin ismini konulması gibi bir düşüncesi varsa kesin bunlarıda beğenmez.
hahahaaa iyiiimiş bu sempatiksalakcinni yok kocama annenin adını koyarsan bende tellinaz koyarım ikinci adını dedimsempatiksalakcinni bizim bir akrabanın adı tellinazdı çok komik gelmişti bana hatta nickimde ordan geliyosempatiksalakcinni
ayy cnm yaa ne sinir bi durum bebeği sen taşı sen doğur ismini kaynana versin.
valla benim görümcem şakayla karışık bana "babam ismini koymazsanız sevmem bebeği dedi" diye ağzımı aradı. bende kimse kusura bakmasın yaşayan insanın ismini koymam ölmüş olsa neyse dedim. sustu oturdu. bende akıllılık ettim eşim babamın ismi olsun demeden ben oğluma babasının ismini verdim. yani eşimin ismi olcak. onunda çok hoşuna gitti kısmetse oğlumun adı Mehmet Tuğra olacak eşimin de Mehmet Turan opuyorumnanaktan
evet canım bana bu adet çok saçma gelio ama beklenio maalesef öle bişe. bizimde oğlumuz olsaydı dedesinin adını koyucaktı eşim. ama kızımız olucak.. eşime kalsa ona da babannesinin adını koyar ama eski sevgilisinin adı olduu için teklif edemio:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?