2010 Aralık Meleklerinin İsimleri

bende oglum olursa ali koyarim demistim
hem kayinpederimin adi
mutlu olur diye dusunmustum
hem dedesine benzesin cok durust ve iyi bir insandir kendisi
hemde ali kisa ve anlamli bir isim
ama kayin validem yok kizim sen hangi ismi koyarsan
biz yinede mutlu oluruz
gerek yok hem dedesi hayatta sonucta
cok istiyosan gobek adini koy demisti
ama kizimiz olacak
ve ben hala isim konusunda deli gibi kararsizimboshayallersmile

valla eşimden umutsuzum bu konuda ama öyle bişey olmazda yani hayatta koymam onun adını hem bizi boşandırmaya çalış hem bebeği isteme (sanki kendi doğuracak) hemde yüzsüz yüzsüz millete küçük sebiha geliyo dekötükedihüso gıcık oluyorum kadına ya hayır bide konuşmuyorum ben bu kadınla yaaaklava:klava:

ahhh ahhh sen kibarca söylemişsin anlamış ne güzel...ben çok istiyosan kendin doğur dedim en son....hayır illa koydurmak istiyorsa kızına koyduracaktı... klava:

İşin kötü tarafı bi de bebeğin nüfusunu çıkarmaya genelde babalar gidiyor.
Olmazsa sende onunla git işi sağlama al.

İşin kötü tarafı bi de bebeğin nüfusunu çıkarmaya genelde babalar gidiyor.
Olmazsa sende onunla git işi sağlama al.

ya anne ve babadan başka birisi doğum belgesi ve evlilik cüzdanıyla gitse çıkartamazmıbilmiyorumkismile benim erkek kardeşim bizle yaşıyor o çıkarabilirse.. yada artık birlikte gider çıkartırız zaten 30 gün içinde çıkması gerekiyosempatiksalakcinni burasıda küçük yer 30 dakkada çıkartırsınsempatiksalakcinni:enbuyukkk:

allah sabır versin canım. katlanması zor cidden istemediği bi toruna neden kendi adını koymak istio ki? bize bi sebiha yetio da artıo ikinciye gerek yok de eşine bence canım:)

kızlar ben kızım olsaydı sezin,nil,hande veya vuslat koymak istiyordum ama oğlum olacak..kız isimlerinde daha fazla alternatif var sanırım..
şimdi oğluşuma alphan veya noyan koymak istiyorum ama eşim ikisini de beğenmiyor..bende çok kararsızım,sizce hangisi daha güzel?

allah sabır versin canım. katlanması zor cidden istemediği bi toruna neden kendi adını koymak istio ki? bize bi sebiha yetio da artıo ikinciye gerek yok de eşine bence canım:)

valla ben son sözümü söyledim eşime öyle birşey sakın aklından bile geçirme hayatta koymam dedim:enbuyukkk:

tavrını koyman ii olmuş canım. gözünü korkut bence de ki senden hbrsz gidip yazdrmasn çocuğn ismini..

öyle birşey yaparsa benim itiraz hakkım var diye biliyorum amalaelaelaelaelae valla ben gider kendim çıkartırım zaten nüfus müdürlüğü hemen dibimizde..burası çok küçük biryer 2 dakkada halledersinlülülülülülü

Son düzenleme:

Canım bence eşinle ortak bir karar verin, ben çok beğendiğim ismi sırf o beğenmiyor diye koyamıyorumkafamçokkarıştı

Esimle bizde oglumuz olursa esimin babasinin ismini koyucaktik ama kizimiz olacak ben asel yada ceylin arasinda kaldim buyuk olasilikla ceylin olacak prensesimin ismi. Hayirli ve saglikli olsunlarda isim bir cicek sonucta opuyorumnanaktan

benim kızımın ismi de Allah kısmet ederse Eylül Dila olucak.. Dila gönlümü çalan, mutluluk getiren anlamına geliyor.. benim kızımda inşallah küçük yuvamıza mutluluk getirecek..

anlamıda çok güzelmiş kızımın adını meyramı koysam acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ay ben zaten zeynep ve defne arasında kararsız kalmıştım şimdi bir yanımda meyra diyorbilmiyorumkismile

2 isim istersen defne meyra birrbirine uyuyo

bu erkeklerr beni deli ediyoo
benimm 2kızımda bulduğumm isimlere kulp taktı hep
ben ilk kızımda yaren diye delii oldumm amaa bilmemm şu bu derkenn koymadı içimde bıraktııı neysee özge olduu
sonra 2ncii kızımda yine izin vermedii
ya bu çocuğuu benn taşıyorumm ne sancılarlaa doğuruyorumm isimm hakkı anneninn banaa göree
amaa eşlerinn bazılarıı başta benimkii çok anlayışsız bu konudaaa yinee karıştııı,ama neysekii çokta kötü isimler olmadı bununda adfı ayça olduu
3 ncüü bebeğimde kızda olsa erkekte olsa benim dedimmm ve göktuğ koyacağımm adınıııı
amaa neysekii bu ismii kendide çok beğiniyooo
bende korkardımm kayınvalide adı olmasındansa yine bizim isimler güzel oldu

benim adım eda kayınvalideninn adıdaaa leylaaa:roflol:

:roflol::roflol::roflol:
kiraz ve pembe var bizim köyde

ay çok güzel uymuşşş

:roflol::roflol:adı neymişş sevgilisiniinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…