2010 Aralık Meleklerinin İsimleri

Ahh canım, hiç sorma artık bütün hevesim gitti zaten. Sen o isme alışana kadar ben soğudum sanırım:/ Ben aslında o topiği açmıştım ki eşimi bak beğeniliyor diye ikna edeyim ama beğenmeyen daha fazla. Aslında kimin ne dediği kafama takmak istemiyorum ısrarla beğendiğim ismi koymak istiyorum ama eşimde beğensin istiyorum, ne bileyim yaa ne zor işmiş:/

Eşim de saolsun hiiçç yardımcı olmuyor sanki adamın umurunda değilmiş gibi. Bugünlerde ona çok kızmaya başladım acaba hormonal bişey mi? Bebeğe karşı o kadar ilgisiz ki, varsa yoksa ailesi, onlara da sinir olmaya başladım:gitme:

arkadaşlar kız isimleri önereyim sizlere benim kızım olsaydı HİRANUR KOYACAKTIM ANLAMI COK ÖZEL VE COK GÜZEL.HİRA DAĞINI BİLİRSİNİZ...AMA SU ISIMLERde hoşuma gidiyo...IRMAKNAZ..DİLANUR..RONAY..TUANNA...AZRA...SEVCAN...GİZEM...İNCİ...

bir anlasam ne istediğini annenin adınımı koyalım yani dedim onada yok diyor ama benim eşime bu konularda hiç güven olmaz anasının kuzusukötükedihüso son dakka kazığı atar hepklava: ben zamanı gelince sana söylerim diyo nasıl yani yaaaa...

canım anlayamadım nasıl baskı yapıo yaa benim adımı mı koyun dio? yuh!!

canım benim adımı koyun demiyor...adı sebiha olacak diyor..baskınında ötesinde yanikötükedihüso hayır birde bu kadın hamile olduğumu öğrenince kıyameti koparmıştı kötükedihüso

canım benim adımı koyun demiyor...adı sebiha olacak diyor..baskınında ötesinde yanikötükedihüso hayır birde bu kadın hamile olduğumu öğrenince kıyameti koparmıştı kötükedihüso

canim ikinci adinida sen koy bari
gokcen koy hatta sabiha gokcen olsunsırnaşık şey
kaynananin baska cocuuu yokmu?
ne sinir insanmis yahu:mymeka: allah sabir versin sana
ben en ufak bi yoruma bile tahammul edemiyorum
seni dusunemiyorumboshayallersmile

hahahaaa iyiiimiş bu sempatiksalakcinni yok kocama annenin adını koyarsan bende tellinaz koyarım ikinci adını dedimsempatiksalakcinni bizim bir akrabanın adı tellinazdı çok komik gelmişti bana hatta nickimde ordan geliyosempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:
ya sonucta bu bebegi iki kisi yapiyo
adinida bu iki kisinin ortak karariyla koymak lazim
ucuncu sahislara burdan selam gonderiyoruzzzzsırnaşık şey

bende allah nasip ederse kizimin adini ebrar koymaya karar verdim ama esimde SILA istiyor okadar bekledik anlamli olsun diyor bende onu kirmak istemiyorum allaha nasip ederse kizimin adi EBRAR SILA olucak

canım kesinlikle haklısın başkalarının ne dediği önemli değil ama eşin de beğenmeli. düşünsene o senin beğenmediğin bi isim koymak istese...

bu arada eşinin bebekle ilgisiz olduğunu düşünmen çok normal. ilk çocuk değil mi? daha o olayların farkında değil canım zaman ver biraz. doğduktan, kucağına aldıktan sonra anca anlıyo erkekler. sen bebeğini hissediyosun ama o senin kadar hissedemiyo. sen her hareketini bebeğine göre ayarlıyosun ama o bunu yapamaz. hatta ona göre belki de sen abartıyosun. yani yaşadığımız şeyler aynı olmadığı için ilgi farkı olması çok normal. bak benim eşim çok ilgili bi insandır ama ilk bebeğimde aynı dediğin gibi hiç ilgilenmiyodu sanki. doğunca aklı başına geldi. şimdi tecrübeli, daha ilgili ama yine de yetmiyo bana. benim gibi hep bizi, bebeğimizi düşünsün istiyorum. boşver biraz da işi gücü düşünsün.ailesini de düşünsün hatta canını sıkma. düşünsene kendi ailesini düşünmeyen yarın senin ailenin bişeye ihtiyacı olduğunda hiç düşünmez...

Hani eşim beğenmeli bende beğenmeliyim ama bi arayış içinde olsa keşke, kendisi de isimler bulsa beraber karar versek falan aaah ahhhboshayallersmile

Canım çok güzel yazmışsın teşekkür ederim, aslında eşim kendi ailesini de arayıp sormazdı benim zorumla aramaya başladı, şimdi de ben kıskanıyorumkaydirigubbakcemile3. Benim hormonlarda az fena değil, suçu onlara atayım

Eşim aslında çok iyi biridir de pek düşünemez, böyle dürtüklemek gerekiyor. Ama dün geldi baya gönlümü aldı, birlikte gezdik falan. herhalde anladı biraz ilgi istediğimi elhamdülillah!!

bak ne güzel gönlünü de almış. sevindim iyi olmanıza... yalnız ben hayatımda dürtüklenmeye ihtiyaç duymaya bi erkek tanıdım, o da babam...

Nasıl yaa? yuh yüzsüzlüğün bu kadarına da pes. her babaanne ister belki benim adımı koysunlar die ama bunu kalkıp dile getirmesi üstelik adı sebiha olacak demesi ne saçma.. eşine burda büyük görev düşüo. ağırlığını koyması lazım..

ayy cnm yaa ne sinir bi durum bebeği sen taşı sen doğur ismini kaynana versin.
valla benim görümcem şakayla karışık bana "babam ismini koymazsanız sevmem bebeği dedi" diye ağzımı aradı. bende kimse kusura bakmasın yaşayan insanın ismini koymam ölmüş olsa neyse dedim. sustu oturdu. bende akıllılık ettim eşim babamın ismi olsun demeden ben oğluma babasının ismini verdim. yani eşimin ismi olcak. onunda çok hoşuna gitti kısmetse oğlumun adı Mehmet Tuğra olacak eşimin de Mehmet Turan
opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 aklını seveyim, zeki kadın bi başka oluo yawkaydirigubbakcemile5 adıyla yaşasın mehmet tuğra :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 aklını seveyim, zeki kadın bi başka oluo yawkaydirigubbakcemile5 adıyla yaşasın mehmet tuğra :CüvCüv:

hehe=)) napıyım şekerim bi de isim polemiği yaşamayalım dedim bi de tek erkek bizimki haliyle bekliyolardı toruna dede ismini ben eşimi memnun ettim ya gerisi önemsizkaydirigubbakcemile5

hehe=)) napıyım şekerim bi de isim polemiği yaşamayalım dedim bi de tek erkek bizimki haliyle bekliyolardı toruna dede ismini ben eşimi memnun ettim ya gerisi önemsizkaydirigubbakcemile5

evet canım bana bu adet çok saçma gelio ama beklenio maalesef öle bişe. bizimde oğlumuz olsaydı dedesinin adını koyucaktı eşim. ama kızımız olucak.. eşime kalsa ona da babannesinin adını koyar ama eski sevgilisinin adı olduu için teklif edemio:)

hehehe sende ordan yırttın desene
ayy bende gıcık oluyorum yaa isim bence babadan daçok annenin hakkı
sen karnında taşı sen doğur fiziğin bozulsun çatlakların olsun ama bi isim koyma hakkın olmasın
bazıları gerçekten tutucu oluyo isim konusunda neyseki ben şanslıyım
müdahale eden olmadı

Benim eşimde eğer kızımız olursa göbek adı annemin adı olabilir mi deyip duruyor.
Kayınvalidemin adı Fatma kendi anneminde göbek adı Fatma bende iyi dedim ama diğer isimde benden olur dedim.
Tabi henüz cinsiyet belli olmadığı için tamam dedim gitti bakalım velet kendini gösterince neler olacak.
Eşim bebek erkek olursa asla babamın adını koymam diyor bende bu durumdan pek memnunum kayınpederim duymasın pek bozulur.kaydirigubbakcemile3
Ama napiyim eşimle araları pek iyi değil ismi çok güzel Ömer ismini çok severim ama amcamında adı Ömer babamla araları pek iyi değildir.
Oğlum olursa Bera, Eren gibi isimlere takıntım var kız olursada Berra, Berre, Erva, Leyla gibi isimler hoşuma gidiyor bakalım ufaklık kendini ne zaman gösterecek ve bizde ne zaman isim düşünmeye başlayacağız.:)

bak ne güzel gönlünü de almış. sevindim iyi olmanıza... yalnız ben hayatımda dürtüklenmeye ihtiyaç duymaya bi erkek tanıdım, o da babam...

Maşallah babana, benim oğlumda öyle olsun inşallah. Düşünceli saygılı ama hakkını da yedirmesin kimselere adaletli olsun. Eskiden bunların sonradan edinilen özellikler olduğuna inanırdım şimdi doğuştanda bazı özelliklerin geldiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…