canım ben birinin beğendiği isme başkasının yorum yapmasını pek doğru bulmuyorum. özellikle de olumsuz bi yorum. sonuçta o ismi en çok kullanacak olan bebeğin annesi ve babası, onların iyi hissetmesi önemli. bi de son zamanlarda insanlar ben de dahil farklı isim arayışına girdiler. bu durumda hiç duyulmamış isimler çıkıyo ortaya ve bazı insanlar yadırgayabiliyolar. ama eminim bi süre duysalar alışırlar o isime de. kulaklarını da tırmalamaz böylece... işte sırf böyle düşündüğüm için senin anket topiğine defalarca girdim ama ne yorum bıraktım ne de oylama yapabildim. sonuçları yakından takip ediyorum ve kulağımın biraz daha alışmasını bekliyorum galiba düşündüğün isme.
Bir ismini sen koy diğer ismini babası koysun.
Sonuçta o bebeği 9 ay karnında taşıyan tüm acılarına katlanan sensin ve isim koymakta senin hakkındır.
Eşinde biraz mantıklı düşünürse isim konusunda tercihin sende olması gerektiği sonucuna varacaktır.
Bir bebeğe ismini ne ananesi ne babaannesi nede dedesi koyar sade ve sadece anne ile baba koyar.
Canım inşallah bebiş doğana kadar eşinle bir isim konusunda uzlaşırsınız mesela Eda, Leyla, Nazlı, Ceren ne kadar güzel isimler ama eğer eşinin annesinin ismini konulması gibi bir düşüncesi varsa kesin bunlarıda beğenmez.
canım anlayamadım nasıl baskı yapıo yaa benim adımı mı koyun dio? yuh!!
canım benim adımı koyun demiyor...adı sebiha olacak diyor..baskınında ötesinde yanikötükedihüso hayır birde bu kadın hamile olduğumu öğrenince kıyameti koparmıştı kötükedihüso
canim ikinci adinida sen koy bari
gokcen koy hatta sabiha gokcen olsunsırnaşık şey
kaynananin baska cocuuu yokmu?
ne sinir insanmis yahu:mymeka: allah sabir versin sana
ben en ufak bi yoruma bile tahammul edemiyorum
seni dusunemiyorumboshayallersmile
hahahaaa iyiiimiş bu sempatiksalakcinni yok kocama annenin adını koyarsan bende tellinaz koyarım ikinci adını dedimsempatiksalakcinni bizim bir akrabanın adı tellinazdı çok komik gelmişti bana hatta nickimde ordan geliyosempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:
ya sonucta bu bebegi iki kisi yapiyo
adinida bu iki kisinin ortak karariyla koymak lazim
ucuncu sahislara burdan selam gonderiyoruzzzzsırnaşık şey
Ahh canım, hiç sorma artık bütün hevesim gitti zaten. Sen o isme alışana kadar ben soğudum sanırım:/ Ben aslında o topiği açmıştım ki eşimi bak beğeniliyor diye ikna edeyim ama beğenmeyen daha fazla. Aslında kimin ne dediği kafama takmak istemiyorum ısrarla beğendiğim ismi koymak istiyorum ama eşimde beğensin istiyorum, ne bileyim yaa ne zor işmiş:/
Eşim de saolsun hiiçç yardımcı olmuyor sanki adamın umurunda değilmiş gibi. Bugünlerde ona çok kızmaya başladım acaba hormonal bişey mi? Bebeğe karşı o kadar ilgisiz ki, varsa yoksa ailesi, onlara da sinir olmaya başladım:gitme:
canım kesinlikle haklısın başkalarının ne dediği önemli değil ama eşin de beğenmeli. düşünsene o senin beğenmediğin bi isim koymak istese...
bu arada eşinin bebekle ilgisiz olduğunu düşünmen çok normal. ilk çocuk değil mi? daha o olayların farkında değil canım zaman ver biraz. doğduktan, kucağına aldıktan sonra anca anlıyo erkekler. sen bebeğini hissediyosun ama o senin kadar hissedemiyo. sen her hareketini bebeğine göre ayarlıyosun ama o bunu yapamaz. hatta ona göre belki de sen abartıyosun. yani yaşadığımız şeyler aynı olmadığı için ilgi farkı olması çok normal. bak benim eşim çok ilgili bi insandır ama ilk bebeğimde aynı dediğin gibi hiç ilgilenmiyodu sanki. doğunca aklı başına geldi. şimdi tecrübeli, daha ilgili ama yine de yetmiyo bana. benim gibi hep bizi, bebeğimizi düşünsün istiyorum. boşver biraz da işi gücü düşünsün.ailesini de düşünsün hatta canını sıkma. düşünsene kendi ailesini düşünmeyen yarın senin ailenin bişeye ihtiyacı olduğunda hiç düşünmez...
Hani eşim beğenmeli bende beğenmeliyim ama bi arayış içinde olsa keşke, kendisi de isimler bulsa beraber karar versek falan aaah ahhhboshayallersmile
Canım çok güzel yazmışsın teşekkür ederim, aslında eşim kendi ailesini de arayıp sormazdı benim zorumla aramaya başladı, şimdi de ben kıskanıyorumkaydirigubbakcemile3. Benim hormonlarda az fena değil, suçu onlara atayım
Eşim aslında çok iyi biridir de pek düşünemez, böyle dürtüklemek gerekiyor. Ama dün geldi baya gönlümü aldı, birlikte gezdik falan. herhalde anladı biraz ilgi istediğimi elhamdülillah!!
canım benim adımı koyun demiyor...adı sebiha olacak diyor..baskınında ötesinde yanikötükedihüso hayır birde bu kadın hamile olduğumu öğrenince kıyameti koparmıştı kötükedihüso
ayy cnm yaa ne sinir bi durum bebeği sen taşı sen doğur ismini kaynana versin.
valla benim görümcem şakayla karışık bana "babam ismini koymazsanız sevmem bebeği dedi" diye ağzımı aradı. bende kimse kusura bakmasın yaşayan insanın ismini koymam ölmüş olsa neyse dedim. sustu oturdu. bende akıllılık ettim eşim babamın ismi olsun demeden ben oğluma babasının ismini verdim. yani eşimin ismi olcak. onunda çok hoşuna gitti kısmetse oğlumun adı Mehmet Tuğra olacak eşimin de Mehmet Turan opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 aklını seveyim, zeki kadın bi başka oluo yawkaydirigubbakcemile5 adıyla yaşasın mehmet tuğra :CüvCüv:
hehe=)) napıyım şekerim bi de isim polemiği yaşamayalım dedim bi de tek erkek bizimki haliyle bekliyolardı toruna dede ismini ben eşimi memnun ettim ya gerisi önemsizkaydirigubbakcemile5
bak ne güzel gönlünü de almış. sevindim iyi olmanıza... yalnız ben hayatımda dürtüklenmeye ihtiyaç duymaya bi erkek tanıdım, o da babam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?