2010 aralık seferilerii kimler ..

HELENN

Sağlıkla Gel Yavrumm ..
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2006
963
1
96
İstanbul

Sorunlarımız farklı olsada aynı yolda ilerliyoruz .. ve çoğumuzun yakın çevresi durumlarımızı bilmiyoo ..gerçekten çok zor bi süreç,amacımız birbirimize destek olmak ..
Benimki uzun protokol ilk denememiz bugün adetimin 6.günü yarın kontrolüm var ..
Şimdiden herkese bol şanslarr .. sizler ne durumdasınız ..

Öncelikle topiğin hayırlı olsun Helenn.Bende 4.denememi 1 tane dondurulmuş embriyo ile yaptırcam.Bugün yarın regli olmam gerekiyor.Hayırlısıyla rabbiminde izniyle başlıcaz.

Merhaba, benimde 2.denemem uzun protokol benimde 6.günüm pazartesi kontrolüm var hepimiz için hayırlısı olsun inşallah tüm isteyenlerin yüzü güler

Öncelikle topiğin hayırlı olsun Helenn.Bende 4.denememi 1 tane dondurulmuş embriyo ile yaptırcam.Bugün yarın regli olmam gerekiyor.Hayırlısıyla rabbiminde izniyle başlıcaz.

sağol canımm umarım bu son denemen olur ve olumlu sonuçlanır hangi merkeze gidiyorsun ? bol şanslar..

Merhaba, benimde 2.denemem uzun protokol benimde 6.günüm pazartesi kontrolüm var hepimiz için hayırlısı olsun inşallah tüm isteyenlerin yüzü güler

merhaba armus bende bugün doktordaydım benimde pzt kontrolüm var büyük ihtimal haftaya cuma cts yumurtalar toplanacak sanırım seninkide öle olacak hangi merkeze gidiyorsun ilk denemeni ne zman denemiştin ben çalışıyorum izin almak vs biraz zor oluyor ama herşeyi göze alıyor insan iş başa gelince .. Bol şanslar..

Merhaba arkadaslar kısmetse ben de aralığın 20si gibi histereskopi olacağım ve ardından 2.denemem için ilaç kullanmaya başlıycam. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Kızlar bügüm yumoslarim toplandı doğal siklusta 2 adet muhtemelen yani dollenirlerse inşallah Salı transferim var ne olur dua edin

Kızlar bügüm yumoslarim toplandı doğal siklusta 2 adet muhtemelen yani dollenirlerse inşallah Salı transferim var ne olur dua edin

bol şanslarr inşallah olurr ,,normal olması çok güzel hiç iğne ilaç kullanmadın yanii sanırım bu yöntem çok yeniii..

İnşallah canım allah gönlüne göre versin. İlaç kullanmadığına göre kaliteli olur yumurtaların, umarım ikisi de döllenir ve sana sıkı sıkı tutunur...

merhaba ilk denememi eylül ayında yapmıştım, Kadıköy Şifa haftanesine gidiyorum, pazartesi kontrolum var ama muhtemelen çarşamba toplanacak yumurtalar diye düşünüyorum benimde, sen hangi hastaneye gidiyorsun ,
bende çalışıyorum, izin almak benimde sıkıntılı ama aynen iş başa gelince herşey göze alınıyor.
Sana da bol şanslar

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepimizin yeni yıla bebişlerimizle girmemizi diliyorummm..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bugün 4.günüm puregonla devam ediyorum.Yarın iki iğneyle beraber devam edeceğim. Kısa protokol uygulanıyor ve ilk denemem..
Rabbim ol derse olacak..Morfolojimiz 0.Bunu düşünmemeye moral bulmaya calısıyorum..Allahtan hayırlısı..

Brüksel Tüp bebek merkezi Yücel Karamana gidiyorum bizde tek sorun morfoloji bu merkezde IMSI tekniği kullanılıyo bu yüzden buraya karar verdikk sizdeki sorun neydi?

Amin inşallah bende puregonla devam ediyorum dün dozu 225 ten 150 ye indirdiler ayrıca 5 ünite lucrin kullanıyorum bizdeki sorunda sadece morfoloji diğer değerlerimiz gayet iyi , artık IMSI diye bir teknik kullanılıyo spermler 7000 kat büyütülerek normal yapıda olanı seçilebiliyo senin gittiğin merkez bu teknik kullanılıyomu özellikle morfoloji bozukluğunda bu çok önemli sevgiler..

Arkadaşlar bende size kısaca denemelerimden bahsediyim.İlk denememi istanbul tüp bebek merkezi aret kamarda yaptırdım.2 tane 8 hücreli 1 tane ise compactıon(yani blastosist seviyesine yakın kalitede) embriyo transfer edildi. tek gebelik oluştu.ancak bebeğimgelişmediği için kürtaj oldum.2. denemem 2 tane blastosist dondurulmuş embriyo ile oldu.bu defa kimyasal gebelik oluştu.merkezimi değiştirdim.umut tüp bebek Süleyman bey le 3 denemeye karar verdik. 2 tane blastosist embriyo transfer edildi.Ancak sonuç negatifti.Şimdi ise yine blastosist seviyesinde 1 tane dondurulmuşum var.Yarın regl imin 3.günü.kontrole gideceğim.Rabbiminde izniyle 4.denemeye start vericez.Rabbim bu yıolda emek veren tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun.

Brüksel Tüp bebek merkezi Yücel Karamana gidiyorum bizde tek sorun morfoloji bu merkezde IMSI tekniği kullanılıyo bu yüzden buraya karar verdikk sizdeki sorun neydi?

bize şimdiye kadar sebepsiz interfilite dediler ama tüp bebek denememde doktorum yumurta rezervimde azalma olduğunu söyledi ama önemli olan kalitesi dedi tek yumurta transfer edilmişti 1.kalite yumurta demişti ama olmadı kısmet böyleymiş , onun dışında hiç bir problem yok, bugün randevum vardı, 6 yumurtam varmış gelişimi güzel dedi doktorum, çarşamba tekrar kontrolum var sanırım cuma yada cumartesi yumurtalar toplanacak muhtemelen pazartesi de transfer yapılacak, sizin de kontrolunuz vardı bugün sanırım nasıl geçti ?

Kizlar doğal siklusla devam eden tedavimde dün transferim yapıldı 2 değişiklikleriembriyo biri 4 hücreli digeri 8 hücreli bakalım insalllah 2010 sonu hepimiz hamis olalım güzel sonuc alan var mı?

kızlar bende aralık ayında başlamayı düşünüyorum.hem keseye göre hem de iyi bir merkez arıyorum ama hala kararsızım.medicana süha beyle görüştm ama kararsızım şimdi medikana baylikdüzü selman beye gidicem.bu arada benimde 4. denemem.sizler nerede başladığınızı da yazarmısınız?:19

geçen hafta e2 değerim birden bire yükseldi ve yumurtalarım biraz daha erken toplandı şimdi güzelce döllenmelerini ve transferimizi bekliyoruz büyük ihtimalle 5.gün olacak transfer Allahım hepimizin yardımcısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…