Öncelikle topiğin hayırlı olsun Helenn.Bende 4.denememi 1 tane dondurulmuş embriyo ile yaptırcam.Bugün yarın regli olmam gerekiyor.Hayırlısıyla rabbiminde izniyle başlıcaz.
Merhaba, benimde 2.denemem uzun protokol benimde 6.günüm pazartesi kontrolüm var hepimiz için hayırlısı olsun inşallah tüm isteyenlerin yüzü güler
Merhaba arkadaslar kısmetse ben de aralığın 20si gibi histereskopi olacağım ve ardından 2.denemem için ilaç kullanmaya başlıycam. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Kızlar bügüm yumoslarim toplandı doğal siklusta 2 adet muhtemelen yani dollenirlerse inşallah Salı transferim var ne olur dua edin
İnşallah canım allah gönlüne göre versin. İlaç kullanmadığına göre kaliteli olur yumurtaların, umarım ikisi de döllenir ve sana sıkı sıkı tutunur...Kızlar bügüm yumoslarim toplandı doğal siklusta 2 adet muhtemelen yani dollenirlerse inşallah Salı transferim var ne olur dua edin
merhaba armus bende bugün doktordaydım benimde pzt kontrolüm var büyük ihtimal haftaya cuma cts yumurtalar toplanacak sanırım seninkide öle olacak hangi merkeze gidiyorsun ilk denemeni ne zman denemiştin ben çalışıyorum izin almak vs biraz zor oluyor ama herşeyi göze alıyor insan iş başa gelince .. Bol şanslar..
merhaba ilk denememi eylül ayında yapmıştım, Kadıköy Şifa haftanesine gidiyorum, pazartesi kontrolum var ama muhtemelen çarşamba toplanacak yumurtalar diye düşünüyorum benimde, sen hangi hastaneye gidiyorsun ,
bende çalışıyorum, izin almak benimde sıkıntılı ama aynen iş başa gelince herşey göze alınıyor.
Sana da bol şanslar
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepimizin yeni yıla bebişlerimizle girmemizi diliyorummm..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bugün 4.günüm puregonla devam ediyorum.Yarın iki iğneyle beraber devam edeceğim. Kısa protokol uygulanıyor ve ilk denemem..
Rabbim ol derse olacak..Morfolojimiz 0.Bunu düşünmemeye moral bulmaya calısıyorum..Allahtan hayırlısı..
Brüksel Tüp bebek merkezi Yücel Karamana gidiyorum bizde tek sorun morfoloji bu merkezde IMSI tekniği kullanılıyo bu yüzden buraya karar verdikk sizdeki sorun neydi?
bize şimdiye kadar sebepsiz interfilite dediler ama tüp bebek denememde doktorum yumurta rezervimde azalma olduğunu söyledi ama önemli olan kalitesi dedi tek yumurta transfer edilmişti 1.kalite yumurta demişti ama olmadı kısmet böyleymiş , onun dışında hiç bir problem yok, bugün randevum vardı, 6 yumurtam varmış gelişimi güzel dedi doktorum, çarşamba tekrar kontrolum var sanırım cuma yada cumartesi yumurtalar toplanacak muhtemelen pazartesi de transfer yapılacak, sizin de kontrolunuz vardı bugün sanırım nasıl geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?