2010 aralık seferilerii kimler ..

arkadasim rabbim dualarinizi kabul etsin ben transferimde ayetelkursu ve bol bol salavat cektim ve suan mucizem benimle yanliz transferiniz oldugunuzda elinizden geldigi kadar yatin beni dr um 4 saat yAtirdi ve wc bile kaldirmadilar hemsireler ilgilendi sagolsunlar rabbim dualarinizi bos cevirmesin

Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin ,,
Annelik iç güdülerim depreşti bugün eşime diyorumki çocuklar orda açlarmı susuzlarmı attık geldik çocuklarımızı oraya eşim saatlerce güldü bana sonrada ben kendime güldüm tabi feci duygusal günler geçiriyorum sormayın :)))
Kızlar 6 gün dinlenmek yeterli değilmi tutunma ilk günlerde olmuyormu birde rahim kalınlığının iyi olması tutunmada önemlimii

Son düzenleme:
Canım 6 gün tabiki yeterli sadece sonraki günlerde de kendini yormamaya çalış. Doktorumun dediğine göre tutunma 7. gün oluyormuş yani yumurta toplandığı gün dölleniyor o gün 1. gün ondan sonraki 7. günde tutunuyormuş. sonuç olarak senin transferin 5. gün olacaksa 2 gün yatsan bile yeter. Ben ilkinde 12 gün yattım da noldu koca bir sıfır.. Bu sefer yatmıycam ben de hem yattıkça sinirlerim de bozulmuştu. Rahim kalınlığı için zaten ilaç vermiştir doktorun, boşuna germe kendini. Allah yardımcın olsun.

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun bol şifalı günler, allahım yaptığın duaları kabul etsin...:79::79:

slm transferimin bugün 5.günü sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var 2.gününden itibaren böyleydi normalmidir bilmiyorum, kafam karıştı umudum azaldı..

kızlar çarşamba günü toplamam oluyor allahım hepimize yardım etsin sağlıklı embiriyolar nasip etsin
Hayırlı olsun canım, inşallah bir sürü olur da dondurur sonra da onlarla kardeş yaparsın bebeğine. Allah muradına en kısa zamanda, sağlıkla kavuştursun.
Kısmetse ben de cuma günü histereskopi yaptırıyorum, sorun çıkmazsa Ocakta gelsin iğneler.

slm transferimin bugün 5.günü sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var 2.gününden itibaren böyleydi normalmidir bilmiyorum, kafam karıştı umudum azaldı..
Lütfen moralini bozma. Unutma ki gebelikle adetin belirtileri aynı yani bu ağrıları bebeğin de yapıyor olabilir :)) İnnnşallahh

kızlar çarşamba günü toplamam oluyor allahım hepimize yardım etsin sağlıklı embiriyolar nasip etsin

hadi hayırlısı canım umarım herşey güzel gider de bebğin göbüşüne konuverir Allahın izniyle

inşallah sorunsuz geçer histereskopin canım ve ocakta başlayan tedavin sorunsuz ilerler de bebğine kavuşursun inşallah canım

Kimseler yokmu beklemede

Transferden sonraki 6.günüm 1 ad çok kaliteli 5.gün embriyosu transfer edildi 3 adet dondurulmuş embriyom var sanki adet olacakmış gibi kasılmalarım ve ağrılarım var 2.günden beri böyle normalde heray adet öncesi aynı ağrılar olur sinirlerim bozuldu Allahımm ne olur Tutunsun yavrum bana ..

Merhaba canım benimde 5.günüm..Aynı belirtiler bende de var..Umarım tutunma belirtileridir..

inşallah sorunsuz geçer histereskopin canım ve ocakta başlayan tedavin sorunsuz ilerler de bebğine kavuşursun inşallah canım

sağol canım biraz heyecanlıyım şu anestezi işinden çekiniyorum ama herşeye razıyız değil mi? Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

inşallah bebğin tutunur sana canım Allah hayırlısını nasip etsin

Merhaba canım benimde 5.günüm..Aynı belirtiler bende de var..Umarım tutunma belirtileridir..

umarın senin bebğinde tutunur canım kötü düşünmeyin inşallah güzel sonuçlar elde edeceksiniz hayırlısıyla

sağol canım biraz heyecanlıyım şu anestezi işinden çekiniyorum ama herşeye razıyız değil mi? Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

amin canım inşallah boşa çıkmaz emeklerimizin karşılığı

canım gebelık ıle adet belırtılerı cogu ınsanda aynı o yuzden canını sıkma

Canım hem senin hem de Helen in Allah gönlüne göre versin, inşallah emekleriniz boşa çıkmaz. Hayırlısıyla, sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize

Canım hem senin hem de Helen in Allah gönlüne göre versin, inşallah emekleriniz boşa çıkmaz. Hayırlısıyla, sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize

ınşşşşşşşş

rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın ınşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…