4444 kere salatı tefriciye okudum canım..Hz Zekeriya a.s. duasını da her zaman ediyorumm..Arapça bilmiyorum ama meryem suresini türkçe okunuşu ile okudum ve yine 41 kere okumayı düşünüyorum ve 41 yasin. Ya şafi, ya halik, ya musavvir, ya bari ve ya mucib tesbihlerini çekiyorum. Ya varisi daha önceden de çekmiştim ama şimdi tedavi sürecinde yine okuyacağım..Ya evveli hiç yapamadım cuma saatleri işte olduğum için. Yapabildiklerimi Rabbim kabul etsinn..Dualarım hepimizeeee..Her zaman aklımda tüm arkadaşlarımm..Allahım hepimize yardım etsin..
Canım 6 gün tabiki yeterli sadece sonraki günlerde de kendini yormamaya çalış. Doktorumun dediğine göre tutunma 7. gün oluyormuş yani yumurta toplandığı gün dölleniyor o gün 1. gün ondan sonraki 7. günde tutunuyormuş. sonuç olarak senin transferin 5. gün olacaksa 2 gün yatsan bile yeter. Ben ilkinde 12 gün yattım da noldu koca bir sıfır.. Bu sefer yatmıycam ben de hem yattıkça sinirlerim de bozulmuştu. Rahim kalınlığı için zaten ilaç vermiştir doktorun, boşuna germe kendini. Allah yardımcın olsun.Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin ,,
Annelik iç güdülerim depreşti bugün eşime diyorumki çocuklar orda açlarmı susuzlarmı attık geldik çocuklarımızı orayaeşim saatlerce güldü bana sonrada ben kendime güldüm tabi feci duygusal günler geçiriyorum sormayın :)))
Kızlar 6 gün dinlenmek yeterli değilmi tutunma ilk günlerde olmuyormu birde rahim kalınlığının iyi olması tutunmada önemlimii
4444 kere salatı tefriciye okudum canım..Hz Zekeriya a.s. duasını da her zaman ediyorumm..Arapça bilmiyorum ama meryem suresini türkçe okunuşu ile okudum ve yine 41 kere okumayı düşünüyorum ve 41 yasin. Ya şafi, ya halik, ya musavvir, ya bari ve ya mucib tesbihlerini çekiyorum. Ya varisi daha önceden de çekmiştim ama şimdi tedavi sürecinde yine okuyacağım..Ya evveli hiç yapamadım cuma saatleri işte olduğum için. Yapabildiklerimi Rabbim kabul etsinn..Dualarım hepimizeeee..Her zaman aklımda tüm arkadaşlarımm..Allahım hepimize yardım etsin..
Hayırlı olsun canım, inşallah bir sürü olur da dondurur sonra da onlarla kardeş yaparsın bebeğine. Allah muradına en kısa zamanda, sağlıkla kavuştursun.kızlar çarşamba günü toplamam oluyor allahım hepimize yardım etsin sağlıklı embiriyolar nasip etsin
Lütfen moralini bozma. Unutma ki gebelikle adetin belirtileri aynı yani bu ağrıları bebeğin de yapıyor olabilir :)) İnnnşallahhslm transferimin bugün 5.günü sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var 2.gününden itibaren böyleydi normalmidir bilmiyorum, kafam karıştı umudum azaldı..
Lütfen moralini bozma. Unutma ki gebelikle adetin belirtileri aynı yani bu ağrıları bebeğin de yapıyor olabilir :)) İnnnşallahh
İnş öyledir canım, seninde operasyona az kalmış umarım biran önce sende kavuşursun yavrunaa..
kızlar çarşamba günü toplamam oluyor allahım hepimize yardım etsin sağlıklı embiriyolar nasip etsin
Hayırlı olsun canım, inşallah bir sürü olur da dondurur sonra da onlarla kardeş yaparsın bebeğine. Allah muradına en kısa zamanda, sağlıkla kavuştursun.
Kısmetse ben de cuma günü histereskopi yaptırıyorum, sorun çıkmazsa Ocakta gelsin iğneler.
Kimseler yokmubeklemede
Transferden sonraki 6.günüm 1 ad çok kaliteli 5.gün embriyosu transfer edildi 3 adet dondurulmuş embriyom var sanki adet olacakmış gibi kasılmalarım ve ağrılarım var 2.günden beri böyle normalde heray adet öncesi aynı ağrılar olur sinirlerim bozuldu Allahımm ne olur Tutunsun yavrum bana ..
inşallah sorunsuz geçer histereskopin canım ve ocakta başlayan tedavin sorunsuz ilerler de bebğine kavuşursun inşallah canım
Kimseler yokmubeklemede
Transferden sonraki 6.günüm 1 ad çok kaliteli 5.gün embriyosu transfer edildi 3 adet dondurulmuş embriyom var sanki adet olacakmış gibi kasılmalarım ve ağrılarım var 2.günden beri böyle normalde heray adet öncesi aynı ağrılar olur sinirlerim bozuldu Allahımm ne olur Tutunsun yavrum bana ..
Merhaba canım benimde 5.günüm..Aynı belirtiler bende de var..Umarım tutunma belirtileridir..
sağol canım biraz heyecanlıyım şu anestezi işinden çekiniyorum ama herşeye razıyız değil mi? Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Merhaba canım benimde 5.günüm..Aynı belirtiler bende de var..Umarım tutunma belirtileridir..
Canım hem senin hem de Helen in Allah gönlüne göre versin, inşallah emekleriniz boşa çıkmaz. Hayırlısıyla, sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
ınşşşşşşşş
rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın ınşşşşşş
Amiiin inşallah bu uğurda çektiğimiz sıkıntılar yeniyılda biter de sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?