kızlar bende aralık ayında başlamayı düşünüyorum.hem keseye göre hem de iyi bir merkez arıyorum ama hala kararsızım.medicana süha beyle görüştm ama kararsızım şimdi medikana baylikdüzü selman beye gidicem.bu arada benimde 4. denemem.sizler nerede başladığınızı da yazarmısınız?:19
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepimizin yeni yıla bebişlerimizle girmemizi diliyorummm..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bugün 4.günüm puregonla devam ediyorum.Yarın iki iğneyle beraber devam edeceğim. Kısa protokol uygulanıyor ve ilk denemem..
Rabbim ol derse olacak..Morfolojimiz 0.Bunu düşünmemeye moral bulmaya calısıyorum..Allahtan hayırlısı..
Arkadaşlar bende size kısaca denemelerimden bahsediyim.İlk denememi istanbul tüp bebek merkezi aret kamarda yaptırdım.2 tane 8 hücreli 1 tane ise compactıon(yani blastosist seviyesine yakın kalitede) embriyo transfer edildi. tek gebelik oluştu.ancak bebeğimgelişmediği için kürtaj oldum.2. denemem 2 tane blastosist dondurulmuş embriyo ile oldu.bu defa kimyasal gebelik oluştu.merkezimi değiştirdim.umut tüp bebek Süleyman bey le 3 denemeye karar verdik. 2 tane blastosist embriyo transfer edildi.Ancak sonuç negatifti.Şimdi ise yine blastosist seviyesinde 1 tane dondurulmuşum var.Yarın regl imin 3.günü.kontrole gideceğim.Rabbiminde izniyle 4.denemeye start vericez.Rabbim bu yıolda emek veren tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun.
selam kızlar
benim de 8 aralık günü transferim yapıldı
19 aralık tets günüm
ilk tüp denememiz
yüreğim ağzımda bekliyorum..
hakkımızda hayırlısı olsunn
Gelsinler Hayırlısıyla 2010 UN SON MİNNOŞLARII
Gelsinler Hayırlısıyla 2010 UN SON MİNNOŞLARII
selam kızlar
benim de 8 aralık günü transferim yapıldı
19 aralık tets günüm
ilk tüp denememiz
yüreğim ağzımda bekliyorum..
hakkımızda hayırlısı olsunn
umarım herşey yolunda gider birazda senn elinde kafana fazla takma sitres negatif enerjiyi çeker hep olumlu düşün bende öle yapıcağım inş.bol bol dua et ve 110 besmeleyi temiz bir kağıda yaz üzerinde taşı rabbim yardımcın olsun...
helen yazına bayıldım...:) evet yaaa inşallah hepimiz 2011 e anne adayı olarak gireriz... bende ptesi yumurtalarımı toplattırıyorum çok heyecanlıyım:84: hayırlısı olsun inşallah 9 yıllık özlem son bulur umarımallah hiç birimizin yuvasını meyvesiz bırakmasın
İlk denememiz Şuan için 9 tane embriyo çok ii durumlaymış 5.gün transferi olacak salı günü transferim var ayy allahım çok heyecanlandım elim ayağıma karışıyor inanın ben sadece 6 gün dinlenebileceğim sonra işe devam edicem inş bana sıkıca tutunur yavrumm ..
MRB CANIM ...Olumlu düşünmek gerçekten işe yarıyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh..
Hemen bir kağıda yazıyorum..Başka hangi duaları ediyorsunuz?
Hayırlı olsun canım 9 embriyo gerçekten çok iyiymiş. İnşallah hemen olur. 6 gün dinlenmek yeterli bence, benim doktorum 3 gün yeter bu işin yatmakla alakası yok demişti. Tekrar hayırlı olsun.
İnş sağlıkla kavuşş minnoşuna :)
Hayırlı olsun canım 9 embriyo gerçekten çok iyiymiş. İnşallah hemen olur. 6 gün dinlenmek yeterli bence, benim doktorum 3 gün yeter bu işin yatmakla alakası yok demişti. Tekrar hayırlı olsun.
MRB CANIM ...
4444 tane selatı tefriciye oku veya okuyun çünkü uzun sürüyo zamanı .bir haftada bitirmeye çalış.meryem suresini okuyabilirsin arapça biliyorsan kurandan oku bilmiyorsan türkçe yazısındanda okuya bilirsin.4 cuma üstüste 1000 kez (ya evvel) oku... tedavi sürecinde 707 kez(ya varis)oku...ve transfere giderkende hz.zekeriya a.s duası=RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN...AMİN.. rabbim hepimize soy armağan etsin inşllh.dualarımız bitmesin umudumuz kesilmesin her namazda dualarım sizlere ve sonra bana rabbim kabul etsin inşallah
aysecim umarım 5.güne kadar böyle güzel kalırlar :) yumurta toplama benim için biraz zor oldu yumurta sayım fazlaydı 3.gün olmasına rağmen hala karnımda şişlik ve yumurtalıklarımda batmalar oluyo umarım transferim kolay olur ..
bencede yatman daha mantıklı inş.bişey olmaz ama olumsuz olursa keşke yatsaydım dersin çünküben pişman olmuştum ve bukez hiç kalkmıycam ve bir tavsiyem olacak transfere çişe sıkıştırıyorlar ve sonrasında odaya geçer geçmez tualete kalkmak zorunda kalıyoruz ama hasta bezi takılırsa daha mantıklı olur sadece tavsiyem ben şimdiden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?