2010 aralık seferilerii kimler ..

slm yasminn
sorununuz nedir bilmiyorum ama brüksel tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ederim en azından bi git görüş özellikle erkek faktöründe çok iyiler ımsı denen bi teknik kullanıyorlar ve bu başarıyı arttırıyomuş benim ilk denemem henüz transferi bekliyoruz ama şimdilik çok memnunumm medicananın başarısı hakkında çok bişey duymadım eskiden rutin kontroller için medicana düzgün beye gidiyordum sanırım fiyat olarak biraz daha uygunlar sana şimdiden bol şanslar..

ahh bu morfolojii ahhh

canım özellikle morfolojide ımcı tekniği çok önemli spermi 7000 kat büyütüp normal yapıdakini seçiyolar ve bu başarıyı önemli ölçüde artırıyor, Allah hepimize sağlıklı bebişler versinn ..

sağlıkla tutunsun bebeğin inşallahh ..bol şanslar..

kasımda haplarımı kullandım
sımdı ıse yarın ıgnlerıme baslıorum
aralık yolcusuyum
rabbım herkesın yolunu gusel btırsın

selam kızlar
benim de 8 aralık günü transferim yapıldı
19 aralık tets günüm
ilk tüp denememiz

yüreğim ağzımda bekliyorum..

hakkımızda hayırlısı olsunn

selam kızlar
19 aralık tets günüm
ilk tüp denememiz

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin Allahım kucağını boş bırakmasın

Gelsinler Hayırlısıyla 2010 UN SON MİNNOŞLARII

helen yazına bayıldım...:) evet yaaa inşallah hepimiz 2011 e anne adayı olarak gireriz... bende ptesi yumurtalarımı toplattırıyorum çok heyecanlıyım:84: hayırlısı olsun inşallah 9 yıllık özlem son bulur umarım allah hiç birimizin yuvasını meyvesiz bırakmasın

Gelsinler Hayırlısıyla 2010 UN SON MİNNOŞLARII

helen yazına bayıldım...:) evet yaaa inşallah hepimiz 2011 e anne adayı olarak gireriz... bende ptesi yumurtalarımı toplattırıyorum çok heyecanlıyım:84: hayırlısı olsun inşallah 9 yıllık özlem son bulur umarım allah hiç birimizin yuvasını meyvesiz bırakmasın

selam kızlar
19 aralık tets günüm
ilk tüp denememiz

umarım herşey yolunda gider birazda senn elinde kafana fazla takma sitres negatif enerjiyi çeker hep olumlu düşün bende öle yapıcağım inş.bol bol dua et ve 110 besmeleyi temiz bir kağıda yaz üzerinde taşı rabbim yardımcın olsun...

Olumlu düşünmek gerçekten işe yarıyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh..
Hemen bir kağıda yazıyorum..Başka hangi duaları ediyorsunuz?

İnş sağlıkla kavuşş minnoşuna :)

İlk denememiz Şuan için 9 tane embriyo çok ii durumlaymış 5.gün transferi olacak salı günü transferim var ayy allahım çok heyecanlandım elim ayağıma karışıyor inanın ben sadece 6 gün dinlenebileceğim sonra işe devam edicem inş bana sıkıca tutunur yavrumm ..

Hayırlı olsun canım 9 embriyo gerçekten çok iyiymiş. İnşallah hemen olur. 6 gün dinlenmek yeterli bence, benim doktorum 3 gün yeter bu işin yatmakla alakası yok demişti. Tekrar hayırlı olsun.

Olumlu düşünmek gerçekten işe yarıyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh..
Hemen bir kağıda yazıyorum..Başka hangi duaları ediyorsunuz?
MRB CANIM ...
4444 tane selatı tefriciye oku veya okuyun çünkü uzun sürüyo zamanı .bir haftada bitirmeye çalış.meryem suresini okuyabilirsin arapça biliyorsan kurandan oku bilmiyorsan türkçe yazısındanda okuya bilirsin.4 cuma üstüste 1000 kez (ya evvel) oku... tedavi sürecinde 707 kez(ya varis)oku...ve transfere giderkende hz.zekeriya a.s duası=RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN...AMİN.. rabbim hepimize soy armağan etsin inşllh.dualarımız bitmesin umudumuz kesilmesin her namazda dualarım sizlere ve sonra bana rabbim kabul etsin inşallah

Hayırlı olsun canım 9 embriyo gerçekten çok iyiymiş. İnşallah hemen olur. 6 gün dinlenmek yeterli bence, benim doktorum 3 gün yeter bu işin yatmakla alakası yok demişti. Tekrar hayırlı olsun.

bencede yatman daha mantıklı inş.bişey olmaz ama olumsuz olursa keşke yatsaydım dersin çünküben pişman olmuştum ve bukez hiç kalkmıycam ve bir tavsiyem olacak transfere çişe sıkıştırıyorlar ve sonrasında odaya geçer geçmez tualete kalkmak zorunda kalıyoruz ama hasta bezi takılırsa daha mantıklı olur sadece tavsiyem ben şimdiden aldım

aysecim umarım 5.güne kadar böyle güzel kalırlar :) yumurta toplama benim için biraz zor oldu yumurta sayım fazlaydı 3.gün olmasına rağmen hala karnımda şişlik ve yumurtalıklarımda batmalar oluyo umarım transferim kolay olur ..

4444 kere salatı tefriciye okudum canım..Hz Zekeriya a.s. duasını da her zaman ediyorumm..Arapça bilmiyorum ama meryem suresini türkçe okunuşu ile okudum ve yine 41 kere okumayı düşünüyorum ve 41 yasin. Ya şafi, ya halik, ya musavvir, ya bari ve ya mucib tesbihlerini çekiyorum. Ya varisi daha önceden de çekmiştim ama şimdi tedavi sürecinde yine okuyacağım..Ya evveli hiç yapamadım cuma saatleri işte olduğum için. Yapabildiklerimi Rabbim kabul etsinn..Dualarım hepimizeeee..Her zaman aklımda tüm arkadaşlarımm..Allahım hepimize yardım etsin..

Canım benimde toplanan yumurta sayım fazla idi. Benimde çok ağrım oldu. Yarın 3. günüm umarım geçer..Tüm karnım ağrıyor..Çok azda şişliğim var.Allah yardımcımız olsun ..Hepsi geçecek umarım güzel başarılı sonuçlar alırız..

Canım işe dönmek zorundayım , zaten bu koşturmada çok anlayışlı davrandılar izinlerde sorun çıkarmadılar daha fazlasını isteyememm , keşke bazı şeyler elimizde olsa .. sen çalışıyormusun geçen denemende ne kadar dinlenmiştin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…