2010 bana bebek getirsin istiyorum

Aminn canım inşallahhhh.Tüp bebek yaptırma imkanınız var mı ?

daha hic denemedik bi ara karar verdik ama vazgectik suanda korunuyoruz.. benim polikistik over rahatsizligim oldugunu ögrendik buyaz ama daha okulum bitmedi bebek icin biraz daha zamanimiz var insallah bu subat ayinda tamamen birakcaz korunmayi polikistik icinde herhangi bi tadevi görmüyorum cünkü dogum kontrol hapi kullanmadigim halde bile hep düzenli adet oluyorum hic problemim yok bazi hormonlarin yüksekti onlarin da artik daha dengede oldugunu söyledi doktorum bakalim.. bekliyorum ama artik o kadar istiyorum ki bi n önce subat ayi gelsin istiyorum..

tüp bebek imkanimiz var ama bakalim 1 sene bi normal deneyecegiz

Polikistik overliler için ilaçsız tüpbebek var..IVM yani..ben de çok istemiştim ama uzak geldi bize Ankara ya gitmek...

kusurabakma cogu seyi bilmiyorum bu konuyla ilgili hastaligimi hep yok saydigim icin hic arastiriyorum ama ögrenmem cok iyi olur. ben avusturyada yasiyorum canim burada arastiririz ama gerekirse türkiyede yaptirabiliriz öyle biseye mecbur kalirsak.. uzun süreli bi tedavi mi?

IVM bu nasil bisey canim? sen de mi polikistikoverlisin?
Hayır canım benim hormanal bir problemim yok..

ılaçsız ya da çok az ilaçla olması ve kısa sürmesi sebebiyle istemiştim canım...Ankara da Gürgan klinik bu işte çok iyi..Sahibi Hacettepe tıp da prf dr.
1 hafta sürüyormuş en fazla canım....

himmm cok iyiyimis allahim insalah normal yollara nasip eder azla aratmaz ama bilmek lazim tabi bu gibi seyleri benim buradaki doktorum da cok iyi o da tür bebek deniyor hormonlarla ilgili rahatsizliklarda cok iyyi denildi biz de sürekli ona gidiyoruz esimin ablasi burada doktor onun tavsiyesiyle gidiyoruz ama dedigim gibi herhangi bi tedavi görmüyorum.. zaten ben aslinda 1 2 ay denemek istiyorum olmazsa fazla zaman kaybetmek istemiyorum malum cünkü olmuyorsa sebebi rahatsizligim yani hani diyorlar ya bir sene korunmadan denendikten sonra herhangi bi problem var mi diye doktora basvurulmali diye. ben sorunumu biliyorum 1-2 en fazla 3 ay bekleyecegim diyorum ama bakalim esim ne der?

slm kızlar bana da bebiş getirsin 2010 inşallah
aslında ben hamileydim(((((((((((((((
1 ekimde öğrendim 2010 da kucağımda olacaktı meleğim ama olamadı
11 kasımda alındı ben 10 haftalık sanırken kalp atışı durmuş aldılar((((((((((((((((((
şimdi dinlenme sürecindeyiz araştırmalar testler falan yapılacak bayramdan sonra kontrole gidicem ne kadar korunun der bilmiyorum ama çok beklemem 2010 şubat mart ayında başlarız inşallah çalışmalara:)))))))))))
zaten zor hamile kalmıştım eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra hamile kalmıştım :))
inşallah 2010 da gelir bebeğim yeniden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
beni de ekleyin lütfeeen

canim insallahh hayirlisi olur hakkinda.. allahim yine nasip eder sana en kisa zamanda insallah

liyadora seni yeniden görmek çok güzel hem de bebekli:))))))))))))))))))))))
merak ediyodum hep
dilerim Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder
ben de kaybettim bebeğimi inşallah arkandan gelirim benim bebeğimin kardeşi de gelir:))))))))))))))))))
gerçekten çok sevindim Allah size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…