slm kızlar bana da bebiş getirsin 2010 inşallah
aslında ben hamileydim(((((((((((((((
1 ekimde öğrendim 2010 da kucağımda olacaktı meleğim ama olamadı
11 kasımda alındı ben 10 haftalık sanırken kalp atışı durmuş aldılar((((((((((((((((((
şimdi dinlenme sürecindeyiz araştırmalar testler falan yapılacak bayramdan sonra kontrole gidicem ne kadar korunun der bilmiyorum ama çok beklemem 2010 şubat mart ayında başlarız inşallah çalışmalara:)))))))))))
zaten zor hamile kalmıştım eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra hamile kalmıştım :))
inşallah 2010 da gelir bebeğim yeniden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
beni de ekleyin lütfeeen
liyadora seni yeniden görmek çok güzel hem de bebekli:))))))))))))))))))))))
merak ediyodum hep
dilerim Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder
ben de kaybettim bebeğimi inşallah arkandan gelirim benim bebeğimin kardeşi de gelir:))))))))))))))))))
gerçekten çok sevindim Allah size bağışlasın
öncelikle gecmis olsun canim.seni iyi anliyorum bende atlattim cünkü.herseyde bir hayir vardir diyorum.2010 sanada ugurlu gelir ve bibisin seninle olur insallah:Saruboceq:
teşekkür ederim.
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah.
2010 da yaralarımızı saracak güzel haberler alırız inşallah
dogum günün kutlu olsun scorpiona.s.
magnilda seninde dogum günün kutlu olsun canim.kaydirigubbakcemile5
kızlar öncelikle bebiş isteyen herkese yüce rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:.benimde dünya tatlısı bi kızım var allah bağışlarsa:Saruboceq:.kızım önümüzdeki ay 4 yaşını bitirecek ve kardeşi inanılmaz istiyor.bende zamanının geldiğini düşünüyorum ama vermem gereken en az 15 kilo var ve yazada kayınbirederimin ve kızkardeşimin düğünü var.bu kadar yakın düğünlerinde çok fazla koştururum kesin.:dance:
hamileliklerimde sorunlu geçiyor.kuzucuğuma 2 düşükten sonra kavuştum:çok üzgünüm:.sizce hemen hamile kalıp düğünde falan misafir gibi yorulmayıp fazla kilolarıda doğumdan sonra toptanmı vermeliyim?yoksa zayıflayıp bu yazı atlatmalımıyım?çok kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?