2010 bana bebek getirsin istiyorum

Kızlar merhaba benide listeye ekleyin lütfen eşimi kandırdım şubat 2010 da bizde çalışmalara başlayacağız. Allahım aratmaz bekletmez inşallah bizi.. 2010 da güzel haberlerle şenleniriz. Bu arada topiği açan arkadaş çok teşekkürler...

canım öncelikle allah yavrukuşunu sana bağışlasın.. aslında ben de bi taraftan seninle aynı durumdayım benim de yazın abimin düğünü var ben çok istiyorum o ayrı bi konu ama şuan türkiyedeyim annem de diyor allah esirgesin tehlikeli diyor yani o zamana allah nasip eder de düşündüğüm gibi olursa-ki o da bugün okudugum bi yazı neticesi cok zor gözüküyo- abimin düğününe 4 aylık falan olacak işte bilmiyoruuuummmmm kafam karıstı... bide benim kızamıkcık asım yapılacaktı ama ben türkiyeye gelemeden bi gün önce uyudum kaldım aşımı yaptıramadım gidince olacagım işte bugün okudugum yazıda şöyle yazıyordu o aşıdan sonra 3 ay daha korunmak gerekiyormuşmafoldumben ama 1 ayda yeterli diyorlar oooofff karman çorman oldum ertelemek istemiyoruuummm mafoldumben

Benide benide ekleyin lutfen bizde istiyoruz Allahin izni ile ikinci bebisimizi... benim bir oglusum var 4 yasinda simdi ikincisini istiyoruz 2-3 aydir:ecrin_bebek::dance: ....

Rabbim tum isteyenlere hayirli,sagliklimi saglikli bebolar nasip etsin inshAllah .!!!

kızlar beni de ekleyin listeye 3 ignem vuruldu :Saruboceq: bugun inşalllah sonuç alırız bu sefer allah isteyen herkeze nasip etsin:Saruboceq:

mrb yeni katıldım aranıza.ben de 2010 a göbüşümde bebişimle olarak girmek isteyenlerdenimmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…