2010 da amniyosentez yaptıran ya da yaptıracak olanlar paylaşalım

beşikten ziyade mobilya da alıcam ben . şifonyer ve gardrop. ama beşik için de park beşiklerden mi alsam die kararsızım. çilekte iki tip var bakmışsınızdır. büyüyebilen yatak olan beşikler var ama 850 tl.civarı. bir de sallanan beşik var kampanyada şimdi. 450 civarı. 2 tane beşik fiyatı diğeri yani. bilmiyorum başka firmalara da bakıcam. aslında erken değil bence gittikçe ağırlaşıyoruz. zaten bakıp almam benim 1 ay. gelmesi kurulması. sonra yerleştirilmesi var. haberleşelim. ben yarın eminönüne gidicem. bişeyler bakıcam. yazarım sana da.

tamam canım, ben de istiyorum eminönünü ama bu aralar pek vaktim yok. aslında haklısın ağırlaşıyoruz. haberleşiriz..

canım eminönüne gittin mi? bebişler için güzel şeyler varmı? haberleşelim:)

canım eminönüne gittin mi? bebişler için güzel şeyler varmı? haberleşelim:)

gidemedim çünkü eşim cuma gğnğ aniden ben bi iş için izmire gidiyorum dedi. ben de hemen izin aldım peşine takıldım onun izmire geldim.9 aylık bir yeğenim var onu çok özlemiştim. şimdi izmirdeyim haftaya inşallah giderim. haber veririm.

iyi tatiller canım, dönüşte görüşürüz..

iyi tatiller canım, dönüşte görüşürüz..

papatyacım eminönüne gitmek kısmet olmadı bana. izmirden baya bişey aldım. bizim yeğenin ilk aylık badilerini geti,rdim. biberon emzik cinsi ıvır zıvırların hepsini aldım. ikeadan perde ve halı aldım. baya ucuza. sonra maskodan park beşik aldım. dün gece eşimle kurduk bile hatta. çok acele ettiğimi düşünüyosundur ama inşallah Allah utandırmasın. ben çok şiştim. yani göbeğim 1 m önde gidiyo. aslında toplamda 6 kilo aldım. ama acaip bir göbek oldu yani. daha da ağırlaşıcam diye korkuyorum. bir de bizim içerenköyde bir evimiz var. ordaki kiracı çıktı. evi rezil etmiş. bir de tesisat patlamış. bütün dolaplar filan şişmiş. oraya usta sokup haftasonları orayı tamir ettiricem. sonra da acil kiraya vermem lazım.onlarla uğraşıyorumö bi taraftan da. cuma günü ayrıntılı ultrasonumuz var. heyecanlıyım biraz. yine aynı profa gidicez. inşallah herşey yolundadır. görüşmek üzere.

ne yaptınız canım. haberler nasıl?

merhaba canım cuma mesaj yazdım sana ama bağlantı çok kötüydü gitmemiş. eminönüne annem gitmiş. bir sürü badi almış bebişime hepsi çok güzel ve çok uygun fiyatlara. piyasanın üçte biri fiyatına.mesajını okuduktan sonra biz de park beşik baktık eşimle chicco nun çok güzeldi. titreşimli falan ama biraz pahalı geldi sen hangi markadan kaça aldın. artık bende almak istiyorum çünkü benimki de futbol topu gibi duruyor içimde. ben de 6 kilo aldım ama 10 gün içinde birden göbeğim büyüdü zorlamaya başladı artık. ultrason nasıl geçti canım umarım iyidir haberlerini bekliyorum..

şekerim yükselmiş bebeğimin suyu fazlaymış. bebek te biraz iriymiş. hemen diyete başla dedi doktor. onun harğicinde bbir sorun yokmuş çok şükür.haftasonu şeker yükleme yapılacak ona göre daha kesin diyet yapacağım. ama 1 hafta dikkat edersen düşer dedi doktorum. inşallah bakalım. park beşiği anne bebek mağazasından yıkanabilir 70*110cm aldık. çikonun ki 400 kusur ama yıkanamıyor silinebiliyor. hem de çok pahalı park beşiğe o kadar para vermeyin. internette de satışı var annebebek.com mu öle bişi. biz 170 milyona aldık.biz mobilyasını da aldık. maskodan. adam teşhirindeki mobilyayı satıyodu. beşik hariç 3 kapılı gardrop şifonyer ve oyuncak sandığı aldık. heyecan sarıyor beni iyice.

hayırlı olsun canım.. biz de oraya bi bakalım. bende 8 nisanda gidicem şeker için bakalım benim ki nasıl çıkıcak.diyet listeni okudum benim günlük alımım aynı o şekilde içim öok rahatladı canım. şekere zaten çok düşkün değildim. umarım şekerle ilgili bir sorun da çıkmaz. ama bu gün biraz halsizim evdeyim dinleniyorum

papatya benim bu doğum konusunda kafam karıştı. yani şöyle bir durum var. biz bu işi çok pahalıya hallediyoruz yaa sen ne yaptın. ben araştırdım ne bileyim şimdi mesela Allah korusun erken doğum olsa bu doktorlar bizim ocağımıza incir ağacı diker. acaba hata mı yapıyoruz ssk geçen bir hastanenin kendi kadrolu doktoruna gitseydik daha mı iyiydi ben araştırdım mesela bakırköyde etica diye bir özel hastane var orda ali paşa oksay die bir adamı methediyolar çok toplam doğum ssezeryan olursa 2500 tlye maloluyo herşey içinde normal doğum da 1500tlye filan ayrıca erken doğum kğvez gibi şeler başımıza gelirse de tüm masrafları devlet karşılıyor. yani kredi alıp 2 sene doğum parası ödücem bazen düşünüyorum yaa nasılsa profosöre kadar gittik artık sadece doğurmak kaldı acaba bizim doktora bye bye deyip o adama mı gitsem diye kararsızım sen ne yaptın?

merhaba arkadaşlar bende şu an 14+2 günlük hamileyim..........taşıyıcı olduğum için ikili testim güzel çıkmasına rağmen doktorum amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi..........aslında benim doktorumda prof. gatada..........ama bu konuda en iyisinin atıl yüksel olduğunu duydum........burda yaptıran arkadaşlarda var sanırım..........30 Nisana randevu aldık 16+5 haftalık oluyor o zaman........1500 liraya yapıyormuş atıl hoca labaoratuvar da dahil.........sizce ne yapayım çok kararsız kaldım kendi doktorumda cevap bekliyor..........atıl hoca hakkında ne diyorsunuz........birde ben anadolu yakasındayım.......muayenesi teşvikiyedeymiş sanırım

Arkadaşlar merhaba,

Ben de su anda 16 haftalık hamileyim, 22 Nisan da Prof. Atıl Yüksel e amniyosentez yaptıracağım.. Benim doktorum yasımdan dolayı - ki 38 yaşındayım - ikili ve üçlü testi atlatyıp direk amniyosentez yaptırmamızı önerdi. Nedenini ise şöyle açıkladı ki bize mantıklı geldi ;
ikili ve üçlü testlerde sonuclar iyi çıksa bile down sendromunu yakalama oranı % 95... yani her 100 bebekten 5 tanesini kaçırma riskimiz var, ancak amniyosentez yaptıran annelerde ise sonuç % 100 dür.. bununla birlikte, amniyosentezinde bazı riskleri var ki düşük yapma riski gibi bununda verisi 300 de 1 .... kısaca eşimle oturduk rakamları aldık önümüze ve amniyosentez yaptırmaya karar verdik.
Kararımız bu yönde olduğu içinde doktorumuz şöyle dedi; o zaman ikili ya da üçlü teste hiç gerek yok bu size maddi ve manevi külfetten başka birşey getirmez nasıl olsa amniyosentezle % 100 sonucu öğreneceğiz. Zaten yasından dolayı, diğer testleri yapsak sonucun riskli çıkma ihtimali var o yüzden bosu bosuna kafanda bir sürü soru oluşturup seni strese sokmaya gerek yok amacımız hamilelik sürecini en sakin şekilde geçirmeni sağlamak...
hos amniyosentezi düşündükce stresin alasını yaşıyorum oda ayrı bir konu ya...
Umarım yaptıracak her arkadasın sonucu iyi çıkar..

bende 30 nisanda atıl hocaya gidicem son kararı verdik artık..........inşallah hakkımızda hayırlısı olur
öncelikle inşallah sonucn iyi çıkar. benim ikili testimde risk vardı. üçlü test temizdi. ama içimize kurt düştü bir kere dr. doğuma kadar hep stres yaparsınız dedi. atıl hocaya gittik ve kesinlikle sonuna kadar güvenebilirsin. hiç şüphen olmasın. fiyatı yüksek ama inan hiç önemli değil. benim 21. haftamdı. bebeşimin çok hareketli olduğundan pozisyonundan emin olana kadar 5 defa yattım sedyeye ancak o zaman aldı örneği. onun için sdakın panikleme ben 16.30 da gittim 20.30 da çıktım. önce konuşup bilgi veriyo. sonra detaylı ultrasonda ölçümerini yapıyo. örnek alma işi çok kısa sürüyor. acıma yok. sadece iğnenin girdiği yerdeki basıncı hissediyorsun. ama sana tavsiyem. gözlerini kapalı tut iğneyi bile görme çünkü panik yaparım. refleskle ani bir hareket yaparım diye çok korkmuştum. gözlerimi kapattım. 20 sn sonra bitti dedi. yaklaşık 2 hafta sonra sonuç çıkıyor. ve inan günde orda 5-10 kişi yaptırıyor. herkein sonuçları iyi. sadece için rahatlayacak. sonraki 2 gün ani herekte etme, ağır kaldırma, dinlen. hiç bir sorun çıkmıyor. şimdiden geçmiş olsun sonuçları bildir mutlaka..

çok teşekkür ederim benimde tek temennim snucun iyi çıkması ve sorunsuz bir amniyosentez.........sizlerden ve internetten yaptığım araştırmayla atıl hocaya görmeden güvenir oldum.........desteğin için çok saol senin uyguladıklarını dikkate alıcam.........sonuçları bildiririm tabi

Bu bilgiler için çok teşekkürler, cünkü; ne kadar mantığım bunu yaptırmam gerektiğini söylese de ciddi endişelerim vardı..Yasanmıs tecrübeleri dinledikce içim biraz daha rahat ediyor.
Atıl Hoca konusunda ise son derece rahatım su ana kadar tek bir kişiden negatif bir şey duymadım kendisi ile ilgili, bu işlemi yapacak kişinin yaklaşımı ve meslek deneyimide çok önemli. Para konusuna gelince, dediğin gibi pahalı ama umrumda bile değil, sonuç olarak bir yola çıktık ve amacımız en sağlıklı sekilde bu süreci tamamlayabilmek..
Tekrar teşekkürler, umarım diğer arkadasımında benimde sonuclarımız iyi çıkar...

inşallah sonuçlar iyi çıkar acaba kötü sonuç alan olmuş mudur şimdiye kadar...........biz hep iyileri okuyoruz kötü sonuca ben rastlamadım hiç.........yada yazmak istemiyorlar belki

inşallah sonuçlar iyi çıkar acaba kötü sonuç alan olmuş mudur şimdiye kadar...........biz hep iyileri okuyoruz kötü sonuca ben rastlamadım hiç.........yada yazmak istemiyorlar belki

merhaba ben internetten kötü sonuç okudum. yani ikili test yaptırmış sonucu 1/6 çıkmış amniyosentezde down sendromlu çıkmış ve bebeği sonlandırmış. ama sanırım çoook tek tük.binde 1 çkıyor yani. büyük çoğunlukla temiz çıkıyor. ben 37 yaşındayım doktorum amniyosentez demişti ama çapadan bir profa gittik o gerek yok dedi. bebek sağlıklı görünüyor siz bilirsiniz dedi ani bir kararla vazgeçtşk. umarım pişman olmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…