canım ya biz de herkes hevesli babaanne ve anneanne başladı. ben de heves ettim bir iki bişey aldım. ama büyük alışveriş için erken daha. en önemlisi beşik olayı çilek kataloğuna baktım ama pek bişey yok gibi. biz de nerden alıcağımızı düşünüyoruz. araştıralım bakalım uygun fiyata iyi bişey haberleşelim canım:)
beşikten ziyade mobilya da alıcam ben . şifonyer ve gardrop. ama beşik için de park beşiklerden mi alsam die kararsızım. çilekte iki tip var bakmışsınızdır. büyüyebilen yatak olan beşikler var ama 850 tl.civarı. bir de sallanan beşik var kampanyada şimdi. 450 civarı. 2 tane beşik fiyatı diğeri yani. bilmiyorum başka firmalara da bakıcam. aslında erken değil bence gittikçe ağırlaşıyoruz. zaten bakıp almam benim 1 ay. gelmesi kurulması. sonra yerleştirilmesi var. haberleşelim. ben yarın eminönüne gidicem. bişeyler bakıcam. yazarım sana da.
canım eminönüne gittin mi? bebişler için güzel şeyler varmı? haberleşelim:)beşikten ziyade mobilya da alıcam ben . şifonyer ve gardrop. ama beşik için de park beşiklerden mi alsam die kararsızım. çilekte iki tip var bakmışsınızdır. büyüyebilen yatak olan beşikler var ama 850 tl.civarı. bir de sallanan beşik var kampanyada şimdi. 450 civarı. 2 tane beşik fiyatı diğeri yani. bilmiyorum başka firmalara da bakıcam. aslında erken değil bence gittikçe ağırlaşıyoruz. zaten bakıp almam benim 1 ay. gelmesi kurulması. sonra yerleştirilmesi var. haberleşelim. ben yarın eminönüne gidicem. bişeyler bakıcam. yazarım sana da.
canım eminönüne gittin mi? bebişler için güzel şeyler varmı? haberleşelim:)
iyi tatiller canım, dönüşte görüşürüz..gidemedim çünkü eşim cuma gğnğ aniden ben bi iş için izmire gidiyorum dedi. ben de hemen izin aldım peşine takıldım onun izmire geldim.9 aylık bir yeğenim var onu çok özlemiştim. şimdi izmirdeyim haftaya inşallah giderim. haber veririm.
iyi tatiller canım, dönüşte görüşürüz..
merhaba kizlar bende 14+1 hamileyimama biz cok uzgunuz.Bebegimdeki ense kalınlıgı cok fazla cıktı yıne guvemeyip 3 ayrı doktora gosterdik.Ben yurtdisinda italyada yasiyorum .Bu yuzden de doktorlarla turkce konusamadigimdan daha da zorluk cekiyorum.Bebegimin ense kalınlıgı su an 6.5mm ve oldukca yuksek bir veri .ve yasim 35 bu yuzden direk diger testler yapilmadan beni koryon villus biopsiye gonderdiler.Amniyosentez 16 haftada yapildigi icin bu ona benzer daha erken yapilan bir test ..Neyse sonuc 15 martta cikacak ama 2 gun sonraki verdikleri on sonuc iyi cikti..ama deghisebilir tabi..Sonra beklerken dun rutin doktor kontrolumuze gittik kalınlık 1.5 hafta once 4.5 mm idi ve su an 6.5 mm ye cıkmıs doktora eger test sonucu negatif cıkarsa yani kromozon bozuklugu vs yoksa ne olabilir bu ense kalinligi dedigimde..bir cok hastalik olabilir. ama bu kesin oldugu anlamina gelmez dedi.. Bebisim icin cok uzuluyorum 22 . haftadaki detayli ultrasondda ancak gorulebilecekmis bir problemi olup olmadigi.. Dusunun eger kromozon bozuklugu cikmaz ise su an 22. haftaya dek bekleyecegim bebegim olacak 5.5 aylik ve derlerseki problem var nasil kiyacagim bebegime bilmiyorum ama risk buyuk gorunuyor. cok korkuyorum.. bu konuda bilgisi ya da tecrubesi olan var mi? bebegimin saglikli olma sansi var mi..o sislik sonra inebiliyor mu inmezse nolcak bilmiyorum ama cok uzgunum
Allah herkese saglikli bebekler nasip etsim.Bu yuzden kilo aldim vs vs gibi onemsiz konulari inanın takmayin kafaniza bunlar cok onemsiz seyler.. 30 kilo bile alinsa bebek saglikliysa baska birsey istememek gerekir..Allah olmayanlara da versin...
merhaba canım cuma mesaj yazdım sana ama bağlantı çok kötüydü gitmemiş. eminönüne annem gitmiş. bir sürü badi almış bebişime hepsi çok güzel ve çok uygun fiyatlara. piyasanın üçte biri fiyatına.mesajını okuduktan sonra biz de park beşik baktık eşimle chicco nun çok güzeldi. titreşimli falan ama biraz pahalı geldi sen hangi markadan kaça aldın. artık bende almak istiyorum çünkü benimki de futbol topu gibi duruyor içimde. ben de 6 kilo aldım ama 10 gün içinde birden göbeğim büyüdü zorlamaya başladı artık. ultrason nasıl geçti canım umarım iyidir haberlerini bekliyorum..papatyacım eminönüne gitmek kısmet olmadı bana. izmirden baya bişey aldım. bizim yeğenin ilk aylık badilerini geti,rdim. biberon emzik cinsi ıvır zıvırların hepsini aldım. ikeadan perde ve halı aldım. baya ucuza. sonra maskodan park beşik aldım. dün gece eşimle kurduk bile hatta. çok acele ettiğimi düşünüyosundur ama inşallah Allah utandırmasın. ben çok şiştim. yani göbeğim 1 m önde gidiyo. aslında toplamda 6 kilo aldım. ama acaip bir göbek oldu yani. daha da ağırlaşıcam diye korkuyorum. bir de bizim içerenköyde bir evimiz var. ordaki kiracı çıktı. evi rezil etmiş. bir de tesisat patlamış. bütün dolaplar filan şişmiş. oraya usta sokup haftasonları orayı tamir ettiricem. sonra da acil kiraya vermem lazım.onlarla uğraşıyorumö bi taraftan da. cuma günü ayrıntılı ultrasonumuz var. heyecanlıyım biraz. yine aynı profa gidicez. inşallah herşey yolundadır. görüşmek üzere.
merhaba canım cuma mesaj yazdım sana ama bağlantı çok kötüydü gitmemiş. eminönüne annem gitmiş. bir sürü badi almış bebişime hepsi çok güzel ve çok uygun fiyatlara. piyasanın üçte biri fiyatına.mesajını okuduktan sonra biz de park beşik baktık eşimle chicco nun çok güzeldi. titreşimli falan ama biraz pahalı geldi sen hangi markadan kaça aldın. artık bende almak istiyorum çünkü benimki de futbol topu gibi duruyor içimde. ben de 6 kilo aldım ama 10 gün içinde birden göbeğim büyüdü zorlamaya başladı artık. ultrason nasıl geçti canım umarım iyidir haberlerini bekliyorum..
hayırlı olsun canım.. biz de oraya bi bakalım. bende 8 nisanda gidicem şeker için bakalım benim ki nasıl çıkıcak.diyet listeni okudum benim günlük alımım aynı o şekilde içim öok rahatladı canım. şekere zaten çok düşkün değildim. umarım şekerle ilgili bir sorun da çıkmaz. ama bu gün biraz halsizim evdeyim dinleniyorumşekerim yükselmiş bebeğimin suyu fazlaymış. bebek te biraz iriymiş. hemen diyete başla dedi doktor. onun harğicinde bbir sorun yokmuş çok şükür.haftasonu şeker yükleme yapılacak ona göre daha kesin diyet yapacağım. ama 1 hafta dikkat edersen düşer dedi doktorum. inşallah bakalım. park beşiği anne bebek mağazasından yıkanabilir 70*110cm aldık. çikonun ki 400 kusur ama yıkanamıyor silinebiliyor. hem de çok pahalı park beşiğe o kadar para vermeyin. internette de satışı var annebebek.com mu öle bişi. biz 170 milyona aldık.biz mobilyasını da aldık. maskodan. adam teşhirindeki mobilyayı satıyodu. beşik hariç 3 kapılı gardrop şifonyer ve oyuncak sandığı aldık. heyecan sarıyor beni iyice.
hayırlı olsun canım.. biz de oraya bi bakalım. bende 8 nisanda gidicem şeker için bakalım benim ki nasıl çıkıcak.diyet listeni okudum benim günlük alımım aynı o şekilde içim öok rahatladı canım. şekere zaten çok düşkün değildim. umarım şekerle ilgili bir sorun da çıkmaz. ama bu gün biraz halsizim evdeyim dinleniyorum
öncelikle inşallah sonucn iyi çıkar. benim ikili testimde risk vardı. üçlü test temizdi. ama içimize kurt düştü bir kere dr. doğuma kadar hep stres yaparsınız dedi. atıl hocaya gittik ve kesinlikle sonuna kadar güvenebilirsin. hiç şüphen olmasın. fiyatı yüksek ama inan hiç önemli değil. benim 21. haftamdı. bebeşimin çok hareketli olduğundan pozisyonundan emin olana kadar 5 defa yattım sedyeye ancak o zaman aldı örneği. onun için sdakın panikleme ben 16.30 da gittim 20.30 da çıktım. önce konuşup bilgi veriyo. sonra detaylı ultrasonda ölçümerini yapıyo. örnek alma işi çok kısa sürüyor. acıma yok. sadece iğnenin girdiği yerdeki basıncı hissediyorsun. ama sana tavsiyem. gözlerini kapalı tut iğneyi bile görme çünkü panik yaparım. refleskle ani bir hareket yaparım diye çok korkmuştum. gözlerimi kapattım. 20 sn sonra bitti dedi. yaklaşık 2 hafta sonra sonuç çıkıyor. ve inan günde orda 5-10 kişi yaptırıyor. herkein sonuçları iyi. sadece için rahatlayacak. sonraki 2 gün ani herekte etme, ağır kaldırma, dinlen. hiç bir sorun çıkmıyor. şimdiden geçmiş olsun sonuçları bildir mutlaka..bende 30 nisanda atıl hocaya gidicem son kararı verdik artık..........inşallah hakkımızda hayırlısı olur
öncelikle inşallah sonucn iyi çıkar. benim ikili testimde risk vardı. üçlü test temizdi. ama içimize kurt düştü bir kere dr. doğuma kadar hep stres yaparsınız dedi. atıl hocaya gittik ve kesinlikle sonuna kadar güvenebilirsin. hiç şüphen olmasın. fiyatı yüksek ama inan hiç önemli değil. benim 21. haftamdı. bebeşimin çok hareketli olduğundan pozisyonundan emin olana kadar 5 defa yattım sedyeye ancak o zaman aldı örneği. onun için sdakın panikleme ben 16.30 da gittim 20.30 da çıktım. önce konuşup bilgi veriyo. sonra detaylı ultrasonda ölçümerini yapıyo. örnek alma işi çok kısa sürüyor. acıma yok. sadece iğnenin girdiği yerdeki basıncı hissediyorsun. ama sana tavsiyem. gözlerini kapalı tut iğneyi bile görme çünkü panik yaparım. refleskle ani bir hareket yaparım diye çok korkmuştum. gözlerimi kapattım. 20 sn sonra bitti dedi. yaklaşık 2 hafta sonra sonuç çıkıyor. ve inan günde orda 5-10 kişi yaptırıyor. herkein sonuçları iyi. sadece için rahatlayacak. sonraki 2 gün ani herekte etme, ağır kaldırma, dinlen. hiç bir sorun çıkmıyor. şimdiden geçmiş olsun sonuçları bildir mutlaka..
öncelikle inşallah sonucn iyi çıkar. benim ikili testimde risk vardı. üçlü test temizdi. ama içimize kurt düştü bir kere dr. doğuma kadar hep stres yaparsınız dedi. atıl hocaya gittik ve kesinlikle sonuna kadar güvenebilirsin. hiç şüphen olmasın. fiyatı yüksek ama inan hiç önemli değil. benim 21. haftamdı. bebeşimin çok hareketli olduğundan pozisyonundan emin olana kadar 5 defa yattım sedyeye ancak o zaman aldı örneği. onun için sdakın panikleme ben 16.30 da gittim 20.30 da çıktım. önce konuşup bilgi veriyo. sonra detaylı ultrasonda ölçümerini yapıyo. örnek alma işi çok kısa sürüyor. acıma yok. sadece iğnenin girdiği yerdeki basıncı hissediyorsun. ama sana tavsiyem. gözlerini kapalı tut iğneyi bile görme çünkü panik yaparım. refleskle ani bir hareket yaparım diye çok korkmuştum. gözlerimi kapattım. 20 sn sonra bitti dedi. yaklaşık 2 hafta sonra sonuç çıkıyor. ve inan günde orda 5-10 kişi yaptırıyor. herkein sonuçları iyi. sadece için rahatlayacak. sonraki 2 gün ani herekte etme, ağır kaldırma, dinlen. hiç bir sorun çıkmıyor. şimdiden geçmiş olsun sonuçları bildir mutlaka..
inşallah sonuçlar iyi çıkar acaba kötü sonuç alan olmuş mudur şimdiye kadar...........biz hep iyileri okuyoruz kötü sonuca ben rastlamadım hiç.........yada yazmak istemiyorlar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?