Aşılama 2010 da tüp bebek yaptıracak anne adayları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar tüp bebek yaptıracaklar burada konuşalım bana tecrübelerinizi anlatırmısınız lütfen

canım merhaba.bende şuan tüpbebek tedavisine başladımmm.adana başkentte yaptırıyorum.şuan göbekten iğnelerime başladımmm.istersen yeni paylaşımlarda bulunabilirimmm.sen hangi safhadasın tedavide..görüşmek üzere...

canım kaç günlüğüne orada kalınıyor doktorum demiştiki ben burda senin yumurta takibini yaparım yumurta toplama işlemini şehir dışında yaptırırsın dedi

Son düzenleme:
canım ben daha başlamadım nerede yaptırsak diye düşünüyoruz bide şey sorucaktım ben şehir dışında yaptırsam kaç günlüğüne orada kalınıyor doktorum demiştiki ben burda senin yumurta takibini yaparım yumurta toplama işlemini şehir dışında yaptırırsın dedi sence ne kadar sürer şehir dışında kalmak, senin ilkmi tüp bebek aşılama yaptırdınmı daha önceopuyorumnanaktan

canım tercih senin amabence ilk baştan sonuna kadar tek doktorun tabibinde olman daha doğru.ben hatayda oturuyorum ama adanaya gidiyorum.belirli bir gün söylemek doğru değil.çünkü hastaları tetkikler sonucu uzun protokol ve kısa protokol tedavi kararı veriliyor.mesela ben uzun protokol tedavi sürecindeyim.evet benim ilk tüp bebişim olcak.hastane ve doktoruma çok güveniyorum.ben aşılama denemedim.ama doğal aşılama adı altında bir tedavi uygulanmıştı.3 kez ama olmadııııı.eğer imkkanın varsa adanada yaptırabilrsin.hastanenin başarı oranı yüksek.kadro süper.çünkü biz çok araştırdıkkkk.umarım herkesin gönlüne göre olur....:emir_bebek:kavuşuruz.

aleyna hayırlı olsun kararın canım gellsin sağlıkla bebeğin inşallah
umut efe senin de

canım tercih senin amabence ilk baştan sonuna kadar tek doktorun tabibinde olman daha doğru.ben hatayda oturuyorum ama adanaya gidiyorum.belirli bir gün söylemek doğru değil.çünkü hastaları tetkikler sonucu uzun protokol ve kısa protokol tedavi kararı veriliyor.mesela ben uzun protokol tedavi sürecindeyim.evet benim ilk tüp bebişim olcak.hastane ve doktoruma çok güveniyorum.ben aşılama denemedim.ama doğal aşılama adı altında bir tedavi uygulanmıştı.3 kez ama olmadııııı.eğer imkkanın varsa adanada yaptırabilrsin.hastanenin başarı oranı yüksek.kadro süper.çünkü biz çok araştırdıkkkk.umarım herkesin gönlüne göre olur....:emir_bebek:kavuşuruz.

doğru söylüyorsun ama bizim için burası daha iyi galiba aklımız yattı tüp bebek merkezi evimizin dibinde üfff bilmiyorum biran önce karar versekte olsa bitse teşekkür ederim cevapların içinmafoldumben

doğru söylüyorsun ama bizim için burası daha iyi galiba aklımız yattı tüp bebek merkezi evimizin dibinde üfff bilmiyorum biran önce karar versekte olsa bitse teşekkür ederim cevapların içinmafoldumben

önemli değil canım.zaten buradan paylaşıcam sürecimi.umarım birgünnn hamileyimmmmmmmmmmm diyede paylaşırım.

bende varımmmmm benımde transferımın 6.gunuydu buguun beklıyoruz sekerım bahcecı klınıgıne gıttıkm dr suleyman beydı tedavının en zor kısmıda bence beklemek

slm arkadaşlar!okuya okuya bende katıldım aranıza.bende bu ay tup bebek tedavisine başlıycam ama önce kist küçültme operasyonum var adetimin ikinci günü.böyle bir tecrübe yaşayan var mı aranızda:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::nazar:

slm arkadaşlar!okuya okuya bende katıldım aranıza.bende bu ay tup bebek tedavisine başlıycam ama önce kist küçültme operasyonum var adetimin ikinci günü.böyle bir tecrübe yaşayan var mı aranızda:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::nazar:

Merhaba cnm bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım ancak aşılamadan kalan 2 kistim olduğu için doktor doğum kontrol hapı verdi. Hap bittikten sonra adetimin 2.günü tedavi için gideceğim. Kist geçtiyse hayırlısıyla tedaviye başlayacağız.
Sen nerde yaptıracaksın tüp bebek tedavisini?

hoşgeldin canım aramıza.benim de kistim vardı ama laparaskopi ile ameliyat olup aldırdım.şuandada tedavideyim.ama biraz problemliiiii.:sinifsinif:

bu ay bende tü bebek tedavisine başladım. iğnelerimi atıyorum yarın ilk ultrason randevum var.allahtan hayırlısı. inş meleklerimize kavuşuruz.

hadi bakalım hayırlı olsun inşallahhhhhhhhh.

çok şanslısın süleyman beyle ve bahçeci ekibi ile calıştım bende....işinin ehli insanlardır.....hastaya cok önem verirler...ancak 6 ay calışabildim daha sonra tayinim cıktı ayrıldım ordan...şu an bende tüp bebek tedavisine başvurdum...bu ay yumurtlamayı engelleyici ilaç yapılacak adet oluncada puregon başlıcak nasip bakalım....

Back
X