kızlar tüm sayfaları okuyamadım.merak ettiklerim var.yoğurtu pastorize inek sütünden mi mayalıyorsunuz.benim doktor olur dedi 1 yaşından önce inek sütü yasak ama süt başka yoğurt başka ondan mayala dedi.bir de pekmez verme daha erken dedi.ben şu an meyve ve kaşık maması veriyorum.muhallebi yapcam o zaman onu da devam sütü ile mi yapmamız gerekiyor inek sütü yasaksa
kızlar tüm sayfaları okuyamadım.merak ettiklerim var.yoğurtu pastorize inek sütünden mi mayalıyorsunuz.benim doktor olur dedi 1 yaşından önce inek sütü yasak ama süt başka yoğurt başka ondan mayala dedi.bir de pekmez verme daha erken dedi.ben şu an meyve ve kaşık maması veriyorum.muhallebi yapcam o zaman onu da devam sütü ile mi yapmamız gerekiyor inek sütü yasaksa
bugün ilk kez yumurta verdim labne ile karıştırıp ezdim ...
biraz garipsedi benimki ama yedi neyse ki öyle ağızdan atma ya da midesinin kalkması gibi bir sorun yaşamıyoruz yeni tatlarda çok bunaltmıyor kuzum..
yanlız şöyle güzel bir kahvaltı tarifi arıyorum herşeyi bulamaç gibi karıştırıp vermekten hoşlanmıyorum tatlarını alsın istiyorum
farklı kahvaltı önerileri bekliyorum kızlar
birde bizim doktor 6 aylık dolunca sabah 6 7.30 arası mutlaka kahvaltı yapacak artık devam sütü yok dedi o saatlerde kahvaltıya alışması gerekiyormuş
oğlum tam 5 aylık bugün..kontrole gittik..6 ay olunca yani 1 ay sonra ben işe başlayacağım..zaten 1 aylıkdan beri mama takviyesi almaya başlamıştı..emziriyorum + mama..işe başlamadan kendi kontrolümde ek gıdalara geçmemize karar verdi ki oğlumun alerjik bir bünyesi var..meyve suyu ile başlayacağız..elma armut ve havuç dedi önce..işte yarın mesela 1 çay kaşığı havuç suyu..alerjik reaksiyon veriyormu takip ederk..sonra 2 kaşık..bir kaç gün böyle..herşey yolunda ise elma sonra armut suyu..biberonla ne verirsen posasız..kaşıkla ne verirsen pütürlü olsun dedi..sularından sonra bunların pürellerine geçicez..baktık iyi gidiyor sebzelere geçicez..1 ay içinde alıştıra alıştıra..ama dedim ya alerjik..1.5 aylıkken alerji sorunlarımız oldu..süt alerjisinden şüphelenildi..birsürü testler yapıldı..o dönem özel mama kullandık..sonuçlarda yok densede temkinli olmak istedi doktorumuz..yoğurt vericez ancak süt ile değil mama ile mayalayarak..baya alengirli işlermişumarım alerji sorunumuz olmaz bu dönemde..gerçekten zor..eskiden herşeyi verirlermiş..böyle şeyler bilmezdik diyor büyüklerimiz..sonumuz hayrola..
ihşallah güzel güzel yer bebişin. yalnız canım zeytinyağını çorba piştikten sonra koymak gerekiyormuş, yani çiğ zeytinyağı.
kızlar lütfen yardım...
kaşık mamasına geçtik ama bitürlü kıvamını ayarlıyamıyorum
kutunun üstünde 130ml. suya 6 yemek kaşığı tepeleme diyo
böyle yapınca bi türlü erimiyo mama ve aşırı katı hamur gibi oluyo
sizler nasıl yapıyosunuz
acaba yemek kaşığı derken mama kaşığınımı söylüyo(((((
!!!!!!!
her sabah yumurta sarısıyla peyniri ezip veriyorum.. komşum çok erken dedi.. gerçektende erkenmi ki acep..
kaç sabahtır yapıyorum yarım yumurta sarısını yiyo.. bian evvel yemeye başlasın istiyorum..
bide yoğurdu sevmedi galiba.. püskürtüp püskürtüp duruyo.. oyun yapıyo ama hiç yutmuyoiçine yemesi için, elma rendelesem yoğurt kesilirmi acep..
kızlar lütfen yardım...
kaşık mamasına geçtik ama bitürlü kıvamını ayarlıyamıyorum
kutunun üstünde 130ml. suya 6 yemek kaşığı tepeleme diyo
böyle yapınca bi türlü erimiyo mama ve aşırı katı hamur gibi oluyo
sizler nasıl yapıyosunuz
acaba yemek kaşığı derken mama kaşığınımı söylüyo(((((
!!!!!!!
kızlar bebeklerinize yaptığınız çorbaları günlükmü yapıp veriyorsunuz azıcık yiyor çorbadan sonra çöpe atıyorum kalanını atmak istemiyorum aslında ama yapçak başka bişi aklıma gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?