kızçem yoğurt yemiyo
yoğurdum gayet güzel tutuyo, eşkide olmuyo ama bi türlü yemiyo.. ağzında tutuyo, püskürtüyo, ağzındayken sesler çıkarıyo ama bi türlü yutmuyo.. içine meyve karıştırmak istemiyorum. sade yoğurda alışsın istiyorum..
benim gibi yoğurt ve ayran manyağı birisinin bebişi yoğurt yemiyo inanamıyorum..
galiba sabırla, yılmadan denemeye devam etmeliyim..
ah canım yaa..benimki de yiyor ama ben tutturamadım yoğurdu 3 sefer denedim. pastorize sütten olduğu için mi tutmuyor acaba? açık süte de güvenilmez ki, zaten nerden bulucaz
eğer devam sütü değilde inek sütü kullanıyorsan yoğurt için günlük şişe sütleri tavsiye ederim ben kızım devam sütüyle mayalıyorum ama kendimize şişe sütle yapıyorum litrelik makinem var kendimiz için almıştım ama ona değilde tencerede yada güveçte yapıyorum ben güveci ısıtıyorum çabuk soğumuyo ya ısıyı muhafaza ederek yoğurdun tutmasını sağlıyo makinada aynı işi yapıyo çünkü olay 45 derecede sabitlemek ısıyı
ah canım yaa..benimki de yiyor ama ben tutturamadım yoğurdu 3 sefer denedim. pastorize sütten olduğu için mi tutmuyor acaba? açık süte de güvenilmez ki, zaten nerden bulucaz
kutu sütü kasdediyon galiba.. evet onlarla tam tutmuyo.. bana köyden göndermişlerdi. o yüzden güzel tuttu.
ama matkette kutu sütler reyonunda sek markasının şişe günlük sütleri var onlarla deneyebilirsin..
merhaba. Ben pastorize sütle mayalıyordum genelde yoğurdu ama eşimi zorla ikna ettim ve formül süt aldım. Ama nasıl yapılıyor anlamadım bir türlü. Tarif verebilir misin. Teşekkürler.
bizde ek gıdalara başladık..havuç suyu gaz yaptı 2 gün sonra bıraktım..elma ve armut suyu içti 4 er gün..yoğurda gelince alerjik bünyesi olduğundan içtiği mamadan mayalıyorum..hoş pek tuttuğu söylenemez..mama dan olduğundan sanırım..meyvaların suyunu içtide cam rendede rendelenince pek hoşlanmadı..armut da sorun yaşamadım ama 2 gündür elma deniyorum çok bişey yemiyor yediğinide bir süre sonra az az kusup çıkartıyor..elmayımı sevmedi anlamadım ki..armut daha pütürsüz oluyor cam rendede ama elma öyle değil hazmedemiyormu sevmiyormu pek anlamış değilim aslında
Anne sütünden zaten yeterince su almıyor mu :S Bizim doktor ek gıdaya geçmeden su vermene gerek yok demişti...
Bu arada şu hazır mamalar, sütler konusunda çok cahilim. Formül süt aldım, yoğurt ve muhallebi dışında ne şekilde kullanabilirim bunu. Bir de devam sütüyle formül süt aynı şey mi anlamadım gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?