kızlar oğluşum akşam kaşık mamasını yemiyor. sütlü pirinçli yemeyince muzlusunu aldım onu da yemedi. içine meyve koydum bolca, yine sewmedi. onun yerine ne verebilirim acaba? gece de acıkıp, uyanıyor tabi.
en iiyi dr sizsiniz hanımlar her dr farklı söyler
araştırmicam dedim ama yine kenmi tutamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/251547-bebegine-kefir-veren-var.html
bu link iyicene kafamı karıştırdı kefir verin diyenler var, haram olması muhtemel diyenler var...içinde alkol varmış... mayalanma süresi uzatılırsa bir madde alkole dönüşüyomuş
kızlar bebeklerinize ek gıdayı nası veriyosunuz yatarakmı oturtarakmı benimki oturur halde hiç yutmuyo başının altına yastık koyup yatırarak yediriyorum.
kızlar bebeklerinize ek gıdayı nası veriyosunuz yatarakmı oturtarakmı benimki oturur halde hiç yutmuyo başının altına yastık koyup yatırarak yediriyorum.
arkadaşlar dün doktora gittik kontrole. çok şükür herşey yolunda gidiyor. sebze pürelerine kıyma koymaya başlayabilirsin dedi. sebzeleri buharda haşlayıp, çatalla ezerek hazırlıyorum ben kuzumun püresini. eti nasıl ekleyeceğiz?
arkadaşlar dün doktora gittik kontrole. çok şükür herşey yolunda gidiyor. sebze pürelerine kıyma koymaya başlayabilirsin dedi. sebzeleri buharda haşlayıp, çatalla ezerek hazırlıyorum ben kuzumun püresini. eti nasıl ekleyeceğiz?
canım 5 ekim doğumlu benim bebişim. 8.ayın içindeyiz yani.
kızlar bu ek gıdaya başladığımızdan beri lekeli olmayan kıyafeti kalmadı nerdeyse bebişimin.yeni bir kaç tane aldım ama max 2-3 kere giyebiliyor.hele de havuç ve elma lekesi çok fena.biraz önce abartmıyorum yarım kutu oxi döküp sıcak suya bastım ama hala gölgeli lekerl var.siz nasıl çözüyorsunuz bu sorunu.tek yesin kirlense de sorun değil diyorum ama lekeli kıyafette giydiremiyorum
bende ariel leke çözücü kullandım, kosla oxi action kullandım ama %100 çözüm olmadı. ameliyat önlükleri gibi mama önlüğü almak gerek,boylu boyunca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?