saol cvbn içinnn..
peki kıymanın çeşidinin önemi varmı çift çeklmş tek çeklmş yağlı yağsz dana vs gbi????
saol cvbn içinnn..
peki kıymanın çeşidinin önemi varmı çift çeklmş tek çeklmş yağlı yağsz dana vs gbi????
kızlar değişik çorba tarifleri var mı? aynı çorbayı verip duruyorum.biraz değiştirmek lazım.sabah akşam sebze çorbası bıkacak valla.
kızlar bugün bebe bisküvisi almaya gittim markete.kasada arkamdaki kadın,çok sakıncalı bu sakın verme bebeğe falan dedi.dr. kesinlikle önermemiş.içinde bebeklere zararlı koruyucu bir madde varmış.duyan oldu mu böyle bir şey.aslında hazır alınan herşeyde var o zararlı şeyler ama o zararlı bu zararlı ne vericez anlamadım.
benim dr pekmez verebileceğimi söylemişti..
kızlar kafayı yiyeceğim, oğlumun iştahı kapandı. öğlen ne yaparsam yapayım 3 bilemedin 4 kaşıktan fazlasını yemiyor. sadece sabah kahvaltısını ve ikindi de yoğurdunu yiyor o kadar.
kızlar bütün iştahsızlığımız.uykusuzluğumuz huysuzluğumuz 2. dişin çıkmasıyla son buldu çok şükür.kuzucum dişini çıkarınca rahatladı.darısı sizlerin başına. bu arada çorba haricinde artık farklı katı gıdaya başlayan varmı.ben bugün yoğurtlu erişte verdim çok hoşuna gitti.zaten artk onun için yaptığım yemekleri değilde bizimkilerden yemek istiyo
biz haftada 3 gün kıyma 2 gün tavuk 2 gün de balık yiyoruz artık. genelde sebze püresinin içine koyuyorum. seviyor kerata. ama gece kaşık maması yemiyor asla, her türlüsünü denedim.ama olmuyor
gece mamalarını benim kuzuda yemiyo sürekliçöpe gidiyo vermiyorumbende artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?