2010 ekim anneleri ek gıda serüvenleri

saol cvbn içinnn..
peki kıymanın çeşidinin önemi varmı çift çeklmş tek çeklmş yağlı yağsz dana vs gbi????

çift çekilmiş yağsız dana eti olacak.kasaplara bebek için diyince onlar biliyor.ona göre veriyorlar.ben 200gr alıp birer kullanımlık olarak buzdolabı poşetlerine bölüyorum pratik oluyor

kızlar değişik çorba tarifleri var mı? aynı çorbayı verip duruyorum.biraz değiştirmek lazım.sabah akşam sebze çorbası bıkacak valla.

kızlar değişik çorba tarifleri var mı? aynı çorbayı verip duruyorum.biraz değiştirmek lazım.sabah akşam sebze çorbası bıkacak valla.

canım sen hatıce kübra tongar ın mınık bebegıme afıyetle kıtabı var onu al çok faydasını göreceksın tatlım orada ıstedıgın tarıfler var tatlım

kızlar kafayı yiyeceğim, oğlumun iştahı kapandı. öğlen ne yaparsam yapayım 3 bilemedin 4 kaşıktan fazlasını yemiyor. sadece sabah kahvaltısını ve ikindi de yoğurdunu yiyor o kadar.

merhaba arkadaşlar bende ekim annelerindenim kızım var ve yemek sorunumuz var yeme değilde yapma artık sebze yoğurt ve meyvedan bıkacak arada şehriye çorbası yoğurt çorbası meyveli muhallebi veriyorum ama daha değişik neler yaparız onu bende bilemiyorum artık kıymaya ve tavuğa başladık sebzelerin içinde şimdide domates soslu köfte yapıyorum bakalım yiyecekmi geçen pilav yapıp verdim 3 kaşıkta çıkardı herhalde çok verdim diye düşünüyorum (( yaptığımız tarifleri buradan aktarırsak yardımcı oluruz herhalde hepimize kolay gelsin

bugün ne yediyse çıkardı.. sadece beni emiyo.. nldu acep bişeymi dokundu

bebeğim ne yesi ve mama tarifleri ve tavsiyeleri sitelere bakın çok güzel tarifler var

daha öncede yazmıştım bizim doktor her kontrole gidişimizde bebe bisküvisi kesinlikle verme die uyarıyor bebe ekmeği ver diyor.daha önceleride bende zararlı olduğunu duymuştum.

bizim aile hekimimiz kesinlikle bebe büskivisi verme dedi doktorumuzda ev yapımı reçel ve pekmez verebilirsin dedi tabi peynir yoğurt haricinden pekmezi ver dedi doğal kan ilacıymış ...

kızlar bebe bisküvisinde haklısınız bende vermiyorum artık.bebek ekmeği veriyorum.hatta bazen yulaf ekmeğini ifitleyip veriyorum.pekmez iyi ama fazlası ve sürekli yani her gün verilmesi zarar.bademcik büyümesi yapıyormuş.bizim komşunun çocuğu hastalandı 39,5 ateşle dr gittiler bugün.bademcik büyümesi demiş.fazla tatlıdan kaynaklanırmış. o da bebek 3 aylık olduğundan beri emziğine batırıp batırıp veriyordu.ben de gün aşırı bir çay kaşığı veriyorum kahvaltıda.

kızlar kafayı yiyeceğim, oğlumun iştahı kapandı. öğlen ne yaparsam yapayım 3 bilemedin 4 kaşıktan fazlasını yemiyor. sadece sabah kahvaltısını ve ikindi de yoğurdunu yiyor o kadar.

canım merak etme.benim kuzu da öyleydi son bir haftadır.yemezse zorlama az ve sık yedir ben öyle yaptım.bir de hep sebze çorbası yapıyordum.bugün sütlü tarhana çorbası yaptım.değişiklik iyi geldi sanırım.çok sevdi.daha önce tattırmadığın yeni birşey dene istersen belki işe yarar.bir de tabi vitamini yüksek şeyler verki az yediği için yedikleri işe yarasın.

kızlar bütün iştahsızlığımız.uykusuzluğumuz huysuzluğumuz 2. dişin çıkmasıyla son buldu çok şükür.kuzucum dişini çıkarınca rahatladı.darısı sizlerin başına. bu arada çorba haricinde artık farklı katı gıdaya başlayan varmı.ben bugün yoğurtlu erişte verdim çok hoşuna gitti.zaten artk onun için yaptığım yemekleri değilde bizimkilerden yemek istiyo

darısı başımıza inşallah.bizim daha hiç dişimiz yok.ben de köfte vermeye başlıcam bu hafta.dediğin gibi biz yemek yerken bizimkide öyle tabaklarımıza bakıp duruyor.bana da verin der gibi.

biz haftada 3 gün kıyma 2 gün tavuk 2 gün de balık yiyoruz artık. genelde sebze püresinin içine koyuyorum. seviyor kerata. ama gece kaşık maması yemiyor asla, her türlüsünü denedim.ama olmuyor

biz haftada 3 gün kıyma 2 gün tavuk 2 gün de balık yiyoruz artık. genelde sebze püresinin içine koyuyorum. seviyor kerata. ama gece kaşık maması yemiyor asla, her türlüsünü denedim.ama olmuyor

gece mamalarını benim kuzuda yemiyo sürekliçöpe gidiyo vermiyorumbende artık

gece mamalarını benim kuzuda yemiyo sürekliçöpe gidiyo vermiyorumbende artık

bizimkide başta yemişti şimdi ağzına almıyor.bende ısrar etmedim zaten.bugün yoğurt çorbası yaptım.bir kaşık zor aldı.hiç sevmedi.tadına baktımda sevilcek gibi değil zaten...bir dahakine tavuk çorbası denicem bakalım

arada evde pişen yemeklerden yiyor benim böceğim. az tuzlu ve salçasızsa tabi.

uno nun çocuklar için ekmeği var büyümek adında,bol vitaminli,mineralli fln. ondan aldım ben, yumuşacık, domatese fln batırınca çok seviyor. bi sakıncası olmaz di mi o ekmeğin? siz nasıl ekmek veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…