2010 Ekim Anneleri Minişinizi Nasıl Besliyorsunuz?Bugün neler yedik hadi yazalım...

Darkkkk yumurtada yemiş yarasınnnn:)

ben doğumgünündeydim börek mercimek köftesi kurabiye ve pasta yedim:) simdide fındıklı pestil yiyorum aksama daha karar vermedim:):)

köfteci ramizdeee o meşhuuur köftelerinden yedim
ayran içtim
üzerinede künefe yediiimmmmmm
cokacimcoook

sabah (herzaman yaptığım) domates,salatalık,yumurta,zeytin,peynir,çay (bazen bal yada pekmez) ile kahvaltı yaptım,
öğle: kurufasulye-pilav-tavuk-yoğurt
akşam:bezelye-pilav-yoğurt
az önce: az ceviz-erik
yatarken süt (aslında içemiyorum zorlayarak)
ama arkadaşlar 2haftadır geçirtirerek geçti,oyüzden vicdanım kötü oldu bugün böyle bir beslenme yaptım yarına kısmet:))

evet canım tahınlı pekmezı ben bugun yedım bı dılım ekmekle cok guzel

sabah:bı domates,bı salatalık,4 dılım peynır,4 zeytın ,4 dılım ekmek ,tahın pekmez bı dılım surup yedım 1 adette yumurta

ARA:bı kase erık

ÖGLEN :5 parca tavuk kanat (kızarmıs malesef)bı patates kızartması

aksamı yazarım

Son düzenleme:
bilmiyorumkismile
sabah:bı domates,bı salatalık,4 dılım peynır,4 zeytın ,4 dılım ekmek ,tahın pekmez bı dılım surup yedım 1 adette yumurta

ara oglen ve aksamı yazarım

bugun kahvaltımız senınle aynı kaydirigubbakcemile3
ben de 1 domates 1 salatalık biraz peynır zeytın ekmek tahinpekmez ve 2 tane yumurta haşlanmıs (yumurtalarım mınıktı ondan 2 tane kaynattım)

valla yumurtayı artık yıyebılıyorum ama hergun degıl tabııı:) tahın ve oekmezde cok faydalıymıs gercekten devam yanıııııı

ben yıyebılıyorum cok sukur sıkıntı yok :)

ara öğünde kayısı,kiraz,çilek,erik bi tane de şeftali yedim yarasın kuzuma =)

akşam için de pırasalı börek pişiriyorum ayran yapıcam yanına aksam yemegımız de böyle olucak :)

aksam barbunya fasulyesi, pilav, yoğurtlu corba ve salata yedim.. meyvemide yedim bi tek sütlü tatlım kaldı yatmadan yicem inş. onuda:)

SABAH:bı domates, bı salatalık,4 dılım peynır,4 dılım ekmek,4 tane zeytın,bı bardak acık cay,pekmez tahin karısımı

2 mınık haşlanmıs yumurta
1domates
1salatalık
4-5tane yeşil dolmalıklı zeytin
cok acık kucuk bardak cay
dunden kalma bır dılım pırasalı börek
peynir
salçalı sucuk 3-5 tane fazlaya kaçmadım :) kahvaltımız boyleydı

az once meyve yedım:
erik şeftali ve kiraz

aksama ne yapacagım henuz bellı degıl =)

ne güzel yaaa.benim canım birşey çekmiyor.5 ay bitti nerede ise peynir ekmek zeytin domates.çok nadir çorba.normalde olsa herşey canım ister canım istemiyor.tembellikte cabası.vitamin hapını alıyorum yanlız inşallah faydası vardır.
beslenirmi bebiş bilemem ki.mevcut depodan kullansın oda.

off aynen işteee =(( yemek yapmaya halim de yok midem de kaldırmıyo sebze yemem lazım heralde ama yok yiyemiyorum

off aynen işteee =(( yemek yapmaya halim de yok midem de kaldırmıyo sebze yemem lazım heralde ama yok yiyemiyorum

yemek yapmayı oldum olası hiç sevemedim bana göre değil ben hazırlansın bana onu seviyorum.ha ortalığı toplarım ama benim yemeğim hazır olsun.hazırlayan da yok.
fragola ne yapacağız biz.

yemek yapmayı oldum olası hiç sevemedim bana göre değil ben hazırlansın bana onu seviyorum.ha ortalığı toplarım ama benim yemeğim hazır olsun.hazırlayan da yok.
fragola ne yapacağız biz.

üfff aynen ben de öylee. şimdi bide bahanem var diye iyice serdim bu yemek işini bilmiyorumkismile ev yemeği istiyorum ama bi yapan olsaaa boshayallersmile napıcaz hiç bilmiyorum kuzum valla cocuklar bu gerekli vitaminleri falan alıyodur dimi bizim depolardan? omega hapıdır vitamin hapıdır hepsini de alıyorum valla ama bu yemek işine çözüm bulamadım. haftada bir gelen temizlikci ablaya yaptırcam bisiler artık bikac gun en azından yeriz diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…