2010 Ekim Anneleri renkli ultrasona girdiniz mi?

morgenrot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
551
31
98
İstanbul
herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...
renkli ultrasona dün girdim ama sadece iki tane resim alabildim, üstelik bebişimin biri sırtını döndü yüzünü göremedim...
renkli çektiren, CDye kayıt yaptıran, sadece resim değil video görüntüsü alan hamişler nerde ve ne kadar üsret ödediniz ? istanbul anadolu yakası için nereleri tavsiye edersiniz?

benım kendı doktorum baktı profun muayananesınde 220 tl bır cd bır resim 2 tanede sıyah beyaz resim
benım ozelsıgortam karsıladı

valla ben şanslıyım o konuda her gittiğimde 4d üstelik cd ye kayıt ve büyük boy üç adet fotoğraf alıyorum izmirde kent hastanesine gidiyorum prof kendisi

valla ben şanslıyım o konuda her gittiğimde 4d üstelik cd ye kayıt ve büyük boy üç adet fotoğraf alıyorum izmirde kent hastanesine gidiyorum prof kendisi

kent te muayene ücreti ne alıyolar cnm.bi doğumu da orda yapacaksın herhalde ücretler hakkında bilgi edindin mi hiç?

renkli ultrasona dün girdim ama sadece iki tane resim alabildim, üstelik bebişimin biri sırtını döndü yüzünü göremedim...
renkli çektiren, CDye kayıt yaptıran, sadece resim değil video görüntüsü alan hamişler nerde ve ne kadar üsret ödediniz ? istanbul anadolu yakası için nereleri tavsiye edersiniz?

pendik bölge hastanesi 1 tane renkli 1 cd ayrıca rapor gibi çıkardılar 15 tanede normal usg verdiler ama onlar genelde organları uterus bacak kolları falan var küçük küçük
75 tl sigortalı ücreti

ben ümraniye atlas hastanesinde girdim yaklaşık 45 dk sürdü 4 boyutlu girdim 7 tane video verdi bebişin yüzü elleri vücüdü herşeyi ayrıntılı gösteriyo cd de ayrıca raporun arkasında 10 tane falan siyah olan resimlerden eklemiş ama bizi en çok cd ilgilendirdi tabi bebişin sağlığından sonra açığp açıp izliyoruz kocişimle ve ssksız 170 ödedim ssk lı ne kadar bilmiyorum

Back
X