2010 Ekim Anneleri şafak kaç ?

Sıkmayın canınızı taze annelerrr emin olun öyle çabuk geçiyoki zaman bi bakıyoruz o gün ghelmiş çatmış siz şimdi hamişliğin keyfine varın mutluluk hormonu üretin bol bol meleğinizde mutlu olsun :CüvCüv:

Yok cnm yaa o da sarmıyoo hiç emin olun sadece meleğinizi merak ediyosunuz onu düşününce hiçbişey aklınıza gelmiyoo o yüzden diyorum sıkmayın hiç canınızı son zamnalrınızı mutlu geçirin oldukça gezin dolaşın eşinizle bol zaman geçirin ii beslenin sonra bi bakıyosunuz o gün gelmiş işte o gün geldiğinde ne doğum şekliniz ne çekeceğiniz acı ne hısım akraba ne dün sinirli olduğunuz zaman hiçbirisi aklınızda kalmıyo sadece kuzunuzun yüzüne fixleniyosunuz....
bütün kuzcuklara maşallahhh şimdidenn opuyorumnanaktan

Benim kuzu artık genç kız oldu vallaa ne çabuk büyüyolar inanamazsınızzz öyle gözününzün önünde bi andaa sürekli resim çekinioruz her anına tanıklık etmek istiyosunuz ama öyle hızlı geçiyoki zaman yetişememkten korkuyosunuz bu arada yeni resimler koydum teyzeleri öpüyoruz yeni teyzelerimizi biz bakarsanız bi maşallahı esirgemeyelim meleklerimize

amiiiin inş. dediğiniz gibi gecer hepimizin bu süreci ve sonraki süreci:)

hemen bakıyorum meleklere kocaman MAaşallah MEvlam saklasın hepsini..

erenime kavuşmama kokusunu duymama 115 gün kaldı hayırlısıyla geçer inşallah

allah nasip ederse inşşş 111 gün kaldııııııııııııııııııııı
solisitecim maşallah kızına canım çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…