bende sen gibiydim.biraz sabret geçiyor.benim mide bulantılarımda çok oluyordu.iş merkezi içerisinde ofisimiz var.tuvalette uzun bir koridorun sonunda.koştura koştura giderdim :) annelik sabırlı olmayı böle öğretecek bize sanırım :)
esra gözunaydın canım bu sefer kesin mi:)))
kilo demeyin bana yaaa canım sıkılıo
arkadaşlar bir kaç hafta yin esabretin 4 aya gelince rahatlıyosunuz okadar yorulmuyosunuz...
ben almadım daha aynı 67 zaten kilolu hamile kaldım ..
ben bir hafta önce 200 gr almıştım.şimdi de aynı sayılır bi iniyo bi çıkıyo ama en fazla 100 gr daha almışımdır.
bilmiyorum cnm yaa inş degişmez yine yoksa şoktan çıkması kolay olmuyo...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
duducum sen nasılsın bebek nasıl ...
sen boyle gram gram alırsan ohoooo:):)
geçiyor canım geçiyor merak etme.ben ağlıyordum artık bıktım çıkarmaktan diye.gerçi benim geçmesi anarmol bi şekilde oldu.iş yerindeyken birden kanamam geldi.her tarafım kan içinde kaldı.çok korktum.hemen doktoruma gittim düşük başlamış dedi.apar topar hasteneye yatım tedavi oldum.o sırada ya yediğim serumlardan yada korkudan mide bulantılarım hepsi geçti.hastanedne çıktığımda daha dinçtim.şimdide iyiyim allaha şükür.ama banada zaman geçmiyor.sayılı gün geçer diyorlar ama geçmiyor ya.sizin geçiyor mu?
neden ne güzel işte.toplam 10 kiloyla bitse keşke.vermek kolay olurdu.:dance:
guzel tabı canım sen de oyle ıstıyon zaten. sanslısın inş boyle gıder:)
ya kızlar bebegın agırlıgıyla ılgılı ne zaman yorum yapmaya baslıycak bu doktorlar?
inş.şansım şu şekerli meyve dahi sevmiyorum .yani talı yok hayatımda.pideymiş,hamur işiymiş çok yağlı geliyo yiyemiyorum.az yağlı hatta yağsız salata,balık tavuk vs .zaten benim ki rejim gb oluyo mecburi rejimkaydirigubbakcemile3 bulantılar da cabaydı.gerçi artık hafifledi ama.ara ra geliyo.zaten korkusu yetiyo.inşaallah böyle devam ederiz şeker
kiloyla ilgili yorumu sanırım bu seferki kontrolde söyler canım ama emin değilim.
ya kızlar bebegın agırlıgıyla ılgılı ne zaman yorum yapmaya baslıycak bu doktorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?