canim keseyi de görürsün icinde pirincinide görürsün insallahinşallah tatlım yarın gelince yazarım buraya
kesesi görülürmü ya okadar büyümüşmüdür bebiş zemuszemus
hos geldin canim ne güzel artik topik hic sesiz kalmiycakslm günaydın sanırsam bende bu topikteim
canim keseyi de görürsün icinde pirincinide görürsün insallah
hos geldin canim ne güzel artik topik hic sesiz kalmiycak
bende regl belirtisi yok artik canim bel agrimda hafifledi.sadece sagli sollu kasik agrim devam ediyor ve bulantim var.inşallah tatlım
ya sende hamilelik belirtisi olarak ne var?
bende bişe yok hala adet olcakmışım gibi heran
Kızlar sizinde biraz hareket edince ağrınız oluyor mu? Hemen kasıklarım belim ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye devamlı yatmaya çalışıyorum..Allahım korusun meleklerimizi..
senın de mı negatıf canım ya. hayırlısı olsun inş.
hayırlısı olsun canım üzülme
benimde son adet tarihim 12 ocak bendede bi belirti yok hatta yrn adet günüm idrar testinde erken çıktı bende kan testi yaptırdım bugun sonuç 3 te çıkçak. bendede bi belirti yok henüz.
benimde son adet tarihim 12 ocak bendede bi belirti yok hatta yrn adet günüm idrar testinde erken çıktı bende kan testi yaptırdım bugun sonuç 3 te çıkçak. bendede bi belirti yok henüz.
bu bekleyısı bılırım meraktan catlıyo insan dimi. bizde beklıyoruz haberlerını.
aaaaaaaaa canım doğru yaa ben bazen isimleri karıştırıyorum..allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
tebrikler tatlımben ekım annesıyım o testler yanılmıs:)
tebrikler tatlım
ay canım hangi testler yanılmış
şu çucuk testler varya onlarmı
ben bugun ondan yaptım doktora gitmedim daha yarın aldım randevuyu
yani o testlerin yanılma payıdamı oluyo
Amin canım..Sanırım ilk ben gittim eşimin sabırsızlığından :))) gerçi kasık ağrım çoktu birazda onun için gittim bebeğim daha çok küçük 2 mm kalp atışı içinde ayın 11 'nde çağırdı beni..
ıkı tane ıdrar testı bı tane kan testı yaptırmıstım hepsı yanlısmıs. gecen hafta persembe gunu doktorum bana hamıle oldugumu soyledı ve o gunden berı ben de bu topıkteyım:)
bende bugğn geldim tatlım
allah kucağınada allmayı nasip etsin inallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?