2010 Ekim Anneleri

inşallah tatlım
ya sende hamilelik belirtisi olarak ne var?
bende bişe yok hala adet olcakmışım gibi heran

benimde son adet tarihim 12 ocak bendede bi belirti yok hatta yrn adet günüm idrar testinde erken çıktı bende kan testi yaptırdım bugun sonuç 3 te çıkçak. bendede bi belirti yok henüz.

Kızlar sizinde biraz hareket edince ağrınız oluyor mu? Hemen kasıklarım belim ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye devamlı yatmaya çalışıyorum..Allahım korusun meleklerimizi..

mrb allah kısmet ederse inşallah bende 2010 ekim annesi olacağım..korkma canım ınşşallah olmaz benimdde ağrılarım çok ama hiç bulantı yok şu an 5 haftalıgım normal mi acaba

benimde son adet tarihim 12 ocak bendede bi belirti yok hatta yrn adet günüm idrar testinde erken çıktı bende kan testi yaptırdım bugun sonuç 3 te çıkçak. bendede bi belirti yok henüz.

sende hosgeldın aramıza canım.

bu bekleyısı bılırım meraktan catlıyo insan dimi. bizde beklıyoruz haberlerını.

ben ekım annesıyım o testler yanılmıs:)
tebrikler tatlım
ay canım hangi testler yanılmış
şu çucuk testler varya onlarmı
ben bugun ondan yaptım doktora gitmedim daha yarın aldım randevuyu
yani o testlerin yanılma payıdamı oluyo

tebrikler tatlım
ay canım hangi testler yanılmış
şu çucuk testler varya onlarmı
ben bugun ondan yaptım doktora gitmedim daha yarın aldım randevuyu
yani o testlerin yanılma payıdamı oluyo

ıkı tane ıdrar testı bı tane kan testı yaptırmıstım hepsı yanlısmıs. gecen hafta persembe gunu doktorum bana hamıle oldugumu soyledı ve o gunden berı ben de bu topıkteyım:)

canm inşşallh bi sorun cıkmaz..bende bebegımı haftaya görecem inşllah bi problem cıkmaz

ıkı tane ıdrar testı bı tane kan testı yaptırmıstım hepsı yanlısmıs. gecen hafta persembe gunu doktorum bana hamıle oldugumu soyledı ve o gunden berı ben de bu topıkteyım:)

bende bugğn geldim tatlım
allah kucağınada allmayı nasip etsin inallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…