2010 Ekim Anneleri

anjelic,
sen önceden benim gibi hamile kalabilmişsin. o nedenle ben senden ümitliyim. hadi bakalım dualarımdasın..

merhaba canım, yardımcı olan oldumu biilemiyorum tüm sayfaları henüz okuyamadım iki gün giremedim epeyce ilerlemiş yazılar :) ben yinede bir tavsiyede bulunucam öncelikle moralini sağlam tut lütfen sonrada bendede korkunç gaz ve kabızlık problemi mevcut ben o sıkıntımı bolca havuç yiyerek atlatabiliyorum ancak tavsiye ederim birde kuru erik yemeni önerebilirim.

anjelic,
sen önceden benim gibi hamile kalabilmişsin. o nedenle ben senden ümitliyim. hadi bakalım dualarımdasın..

saol tatlım, ben de umutluyum hayırlısıyla, tek sıkıntım bu sefer sonuna kadar gidebilmek, gelecek hafta belli olur zaten, bekleyip görücez, sen dualarında unutma beniopuyorumnanaktan

gecmis olsun canim ablam 8 aylik hamile iken sandelye ye cikmis ve dolabin üsütünden birsey almak istemis sandelleden yere cakilmisti cok kötü ama rabbim korudu bebegine birsey olmadi.rabbim korusun bizi insallah

kızlar yaaa bende burda olmak istiyorum artık... dua edin((
insallah canim rabbim en kiza zamanda seni de sevindirsin

çoook çalıştık çoook, deliler gibi, bi de çalışmayla olsaydı her ay doğururdum kesinsempatiksalakcinni
ümüdünizi kesmeyin insallah siz olmaz dediginiz anda gelcek melekleriniz

evet ya gorunmuyosun 2 gundur. nasıl gıdıyo senın hamılelık?

kızlar,
kabızlık olayı normal. söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama ben yaklaşık 5 doktora sordum hepside kullanabilirsin dedi. bende kronik kabızlık problemi var. 3 seneden beri denemediğim yol kalmadı ama nafile. hamile kalmaktan bile korkar hale gelmiştim. sonra bekunis diye bir ilaç kullandım. inanılmaz rahatlattı. hamileliğimde de kullanıyorum. dediğim gibi 5 dr sordum hepside kullanabilirsin dedi.. isterseniz kendi dr sorun. kabızlık kadar berbat bir rahatsızlık yok.
bu arada havuçta çok yüksek A vitamini var. hamilelikte tüketimi çok dikkatli olmalı

aynen canim cok zor oluyor
valla dün annem kayisi kompostasu etti onu ictim rahatladim.daha sonraki aylarda kansizlik oluyor ve kan ilaci bu sefer de kabizlik ediyor.bir de o dönem cok zor.
bir de dogumdan sonrasiii.bana da doktorum ilac veriyor.cok zor durumda kalinda günde bir sefer kullaniyorum.

evet ya gorunmuyosun 2 gundur. nasıl gıdıyo senın hamılelık?

:)) valla gidiyo kendi kendine bakalım içerde neler oluyo bilmiyorum hiç :)))))) maşallah ben rahatım tek sıkıntım gaz onuda birazcık hafiflettim işte. geçen rüyamda domates gördüm :))))))))) eve gelene kadar sabredemedim valla. kimseyede söyleyemedm kızacaklar diye mevsim dışında yedim çünkü. bakalım perşembe günü doktora gidicem heyecanlıyım bende rüyalarımda habire bebeğimi kaybediyorum korkunç bişi. senin nasıl gidiyo şekerim.

bir iki tane havuçtan biş iolmaz heralde yaa :/ zaten kuru erik çok daha müthiş üç tanesi yetiyo bi deneyin derim.

benım de ıyı canım ya. bugun cok ıyıydım. ama ıyı de olsam dıkkat edıyorum. cuma gunune kadar boyle ıns ıyı oldugumu doktorum da onaylar da rahatlarım.

benım de ıyı canım ya. bugun cok ıyıydım. ama ıyı de olsam dıkkat edıyorum. cuma gunune kadar boyle ıns ıyı oldugumu doktorum da onaylar da rahatlarım.

inş. tatlım dua ediyorum hepinize Allah yardımcımız olsun. bende perşembeyi iple çekiyorum ne zormuş anne olmak yaaww

Nevyas beni de listeye ekler misin?yas 29 SAT 12 ocak dogum 16 ekim kilo 56

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…