- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
geçmiş olsun arkadaşım Allahtan popo üstü düşü vermişsin..
şeker-leblebi en kısa zamanda görürsün inşallah.. keseyi gördün ama dimi..
:)))) kız anjelic deliiiiii. gel buraya sen hemde hemennnnn
bende aşırı stres ve sinir var kasıklarım feci ağrıyor özellikle sağ kasığım sol tarafa arada giriyo ağrı hemen gidiyo ama sağ tarfta sürekli var
iştahım normal ama kabızlık şişkinlik ve gaz problemim var ve bu benim daha sinirli yapıyo 1 haftadır yapamıyorum tuvaletimi normalmi bu ya çok canım sıkıkılıyo yemek yiyesim yok sırf bu yüzden başkada sıkıntım yok daha ne olsun zaten
anjelic,
sen önceden benim gibi hamile kalabilmişsin. o nedenle ben senden ümitliyim. hadi bakalım dualarımdasın..
gecmis olsun canim ablam 8 aylik hamile iken sandelye ye cikmis ve dolabin üsütünden birsey almak istemis sandelleden yere cakilmisti cok kötü ama rabbim korudu bebegine birsey olmadi.rabbim korusun bizi insallahaz önce kaza atlattım popo üstü yere yapışmaktan son anda bi elimle yere bi elimle duvara tutanarak kurtuldum ani yaptığım için kasığım çok fena kasıldı yerde biraz dinlendim şuan biraz iyiyim ama yürümekte zorluk çekiyorum offf
insallah canim rabbim en kiza zamanda seni de sevindirsinkızlar yaaa bende burda olmak istiyorum artık... dua edin((
ümüdünizi kesmeyin insallah siz olmaz dediginiz anda gelcek meleklerinizçoook çalıştık çoook, deliler gibi, bi de çalışmayla olsaydı her ay doğururdum kesinsempatiksalakcinni
merhaba canım, yardımcı olan oldumu biilemiyorum tüm sayfaları henüz okuyamadım iki gün giremedim epeyce ilerlemiş yazılar :) ben yinede bir tavsiyede bulunucam öncelikle moralini sağlam tut lütfen sonrada bendede korkunç gaz ve kabızlık problemi mevcut ben o sıkıntımı bolca havuç yiyerek atlatabiliyorum ancak tavsiye ederim birde kuru erik yemeni önerebilirim.
aynen canim cok zor oluyorkızlar,
kabızlık olayı normal. söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama ben yaklaşık 5 doktora sordum hepside kullanabilirsin dedi. bende kronik kabızlık problemi var. 3 seneden beri denemediğim yol kalmadı ama nafile. hamile kalmaktan bile korkar hale gelmiştim. sonra bekunis diye bir ilaç kullandım. inanılmaz rahatlattı. hamileliğimde de kullanıyorum. dediğim gibi 5 dr sordum hepside kullanabilirsin dedi.. isterseniz kendi dr sorun. kabızlık kadar berbat bir rahatsızlık yok.
bu arada havuçta çok yüksek A vitamini var. hamilelikte tüketimi çok dikkatli olmalı
evet ya gorunmuyosun 2 gundur. nasıl gıdıyo senın hamılelık?
kızlar,
kabızlık olayı normal. söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama ben yaklaşık 5 doktora sordum hepside kullanabilirsin dedi. bende kronik kabızlık problemi var. 3 seneden beri denemediğim yol kalmadı ama nafile. hamile kalmaktan bile korkar hale gelmiştim. sonra bekunis diye bir ilaç kullandım. inanılmaz rahatlattı. hamileliğimde de kullanıyorum. dediğim gibi 5 dr sordum hepside kullanabilirsin dedi.. isterseniz kendi dr sorun. kabızlık kadar berbat bir rahatsızlık yok.
bu arada havuçta çok yüksek A vitamini var. hamilelikte tüketimi çok dikkatli olmalı
:)) valla gidiyo kendi kendine bakalım içerde neler oluyo bilmiyorum hiç :)))))) maşallah ben rahatım tek sıkıntım gaz onuda birazcık hafiflettim işte. geçen rüyamda domates gördüm :))))))))) eve gelene kadar sabredemedim valla. kimseyede söyleyemedm kızacaklar diye mevsim dışında yedim çünkü. bakalım perşembe günü doktora gidicem heyecanlıyım bende rüyalarımda habire bebeğimi kaybediyorumkorkunç bişi. senin nasıl gidiyo şekerim.
benım de ıyı canım ya. bugun cok ıyıydım. ama ıyı de olsam dıkkat edıyorum. cuma gunune kadar boyle ıns ıyı oldugumu doktorum da onaylar da rahatlarım.
Kızlar ekledim bilgilerinizi Berra1 hoşgeldin aramıza..
benıde listeye ekleyın sat:3 ocak tahmını ekım başı ama henuz dr birşey demedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?