2010 Ekim Anneleri

saol tatlım, ben de umutluyum hayırlısıyla, tek sıkıntım bu sefer sonuna kadar gidebilmek, gelecek hafta belli olur zaten, bekleyip görücez, sen dualarında unutma beniopuyorumnanaktan

anjelic seni sıkı takipteyim he... daha öncede mesaj atmıştım sana hatırlarmısın bilmiyorum... hamile kaldığında gzüel haberlerini bekliyorum mesajla... mesaj atki garantiye alayım belki gözden kaçırırım...:))))

Merhaba kızlar, bu topic'in var olduğunu yeni farkettim ve 2009 Ekim annelerinin güzel dileklerini, hepinizin güzel haberlerini okurken çok duygulandım.
Buradaki paylaşım gerçekten çok sıcak. Ben henüz "gebelik belirtileri" topiclerinde aktifim, inşallah birkaç güne kadar listenize girmeye adayım... :Saruboceq:
Allah güzel haberleri alan tüm anne adaylarının bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin ve bebek sahibi olmak için dua eden tüm anne aday adaylarını da sevindirsin inşallah... :CüvCüv:
Hepinize iyi geceler...opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
bende sanırım bu topicteyim
bugün idrar testi yaptım veeee
pozitif çıktı
en son adet tarihim 6 ocak
ekimde olcak dimi bebeğim

günaydın kızlar
pozitif çıktı
hos geldin evet ekim 13 de dogum olur canim hos geldin senle armaizda bir gün fark var
benim de reglim 5 ocakti dogum 12 ekim gösteriyor

hayirli sabahlar güzel ekim anneleri
bugün nasilsiniz??
canlariniz birsey cekiyormu??
benim canim ki gündür kavun cekiyor.ama söyle kokulusundan olcak.
sizde asermeler basladimi??

insallah canim rabbim tüm evlat isteyenin kucagini doldursun bu güzel duyguyu tüm isteyen kadinlara taddirsin insallahh

hayirli sabahlar güzel ekim anneleri
bugün nasilsiniz??
canlariniz birsey cekiyormu??
benim canim ki gündür kavun cekiyor.ama söyle kokulusundan olcak.
sizde asermeler basladimi??

günaydın canım. herkese günaydın. kavunu nasıl bulcan ya işin zor vallayisırnaşık şey

günaydın kızlar
pozitif çıktı

sen de hosgeldınnnn aramıza. ay ne guzel ya artıyoruzzzzzz:sm_cool:

günaydın canım. herkese günaydın. kavunu nasıl bulcan ya işin zor vallayisırnaşık şey
ya dün hazir kesilmis paketlenmis bulmus gelmis annem ama bir tane yedim baktim kokmus yemedim.belki bir sey olur diye.vallakavunlu sakizlar oluyor artik onla idare etcem neyapayim:)))

inşallah senı de aramızda goruruz hayırlısıyla.

ya dün hazir kesilmis paketlenmis bulmus gelmis annem ama bir tane yedim baktim kokmus yemedim.belki bir sey olur diye.vallakavunlu sakizlar oluyor artik onla idare etcem neyapayim:)))

iyi yapmıssın yememekle. ama sakız cok iyi fikiralkisalkisalkis

e-pack be n18 gitcem doktora o gün randevu verdi hem kalp atisinida duyaruz dedi.sen ne zaman gitceksin?sende 18 yada 19 git canim

e-pack be n18 gitcem doktora o gün randevu verdi hem kalp atisinida duyaruz dedi.sen ne zaman gitceksin?sende 18 yada 19 git canim

ben randevu aldım yarın için tatlım
akşam 18:00de
bakalım ne diyecek doktor :)
ben merak ediyorum hatta bugün için zorladım ama yarın boşmuş doktorr
kalp atışı demekki ozmn duycazz
ay neyse ozmnda gideriz
hem test falan yapacak doktor kan kolestrol falan ve başka testler onaları yaptırırım bu sefer olmazsa

kesesini görürsün belki cinde miniginide görürsün ama artik ya ahfdaya gel der belki kalp atisi icin.
benimde icim giiyorda doktor o güneverdi hadi sen güzel haberle gel insallah

inşallah tatlım yarın gelince yazarım buraya
kesesi görülürmü ya okadar büyümüşmüdür bebiş zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…