sen de hosgeldın aramıza canım:dance:
saol tatlım, ben de umutluyum hayırlısıyla, tek sıkıntım bu sefer sonuna kadar gidebilmek, gelecek hafta belli olur zaten, bekleyip görücez, sen dualarında unutma beniopuyorumnanaktan
aaaaaa balum sen hamilemiymişsin halbuki testlerin negatif çıkmıştı dimi? ay çok sevindim. allah hayırlısıyla sağlıklla kucağına almayı nasip etsin.. hem sana hem tüm hamilelere...[/QUO
tesekkur ederım. evet canım negatıf cıkmıstı. doktor da ben de cok sasırdık. negatıf cıkması ıs actı basıma ıste. kndıme dıkkat etmedım dusuk tehlıkesi varmıs. allahım bana bagıslar ıns.
merak etme canım... onun tutunacağı varsa o tutunur... Ayrıca ilk hamileliklerde düşük tehlikesi genel de oluyo o yzüden önlemini almak lazım çok tedirgin olmadan abartmadan kendine dikkat et Allahım meleğini sana bağışlar merak etme...
hos geldin evet ekim 13 de dogum olur canim hos geldin senle armaizda bir gün fark vargünaydın kızlar
bende sanırım bu topicteyim
bugün idrar testi yaptım veeee
pozitif çıktı
en son adet tarihim 6 ocak
ekimde olcak dimi bebeğim
merak etme canım... onun tutunacağı varsa o tutunur... Ayrıca ilk hamileliklerde düşük tehlikesi genel de oluyo o yzüden önlemini almak lazım çok tedirgin olmadan abartmadan kendine dikkat et Allahım meleğini sana bağışlar merak etme...
evet cok abartıp korkmuyorum zaten. dunyaya gelecekse atlayıp zıplasamda bısey olmaz minikime:)
insallah canim rabbim tüm evlat isteyenin kucagini doldursun bu güzel duyguyu tüm isteyen kadinlara taddirsin insallahhMerhaba kızlar, bu topic'in var olduğunu yeni farkettim ve 2009 Ekim annelerinin güzel dileklerini, hepinizin güzel haberlerini okurken çok duygulandım.
Buradaki paylaşım gerçekten çok sıcak. Ben henüz "gebelik belirtileri" topiclerinde aktifim, inşallah birkaç güne kadar listenize girmeye adayım... :Saruboceq:
Allah güzel haberleri alan tüm anne adaylarının bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin ve bebek sahibi olmak için dua eden tüm anne aday adaylarını da sevindirsin inşallah... :CüvCüv:
Hepinize iyi geceler...opuyorumnanaktan
hayirli sabahlar güzel ekim anneleri
bugün nasilsiniz??
canlariniz birsey cekiyormu??
benim canim ki gündür kavun cekiyor.ama söyle kokulusundan olcak.
sizde asermeler basladimi??
günaydın kızlar
bende sanırım bu topicteyim
bugün idrar testi yaptım veeee
pozitif çıktı
en son adet tarihim 6 ocak
ekimde olcak dimi bebeğim
ya dün hazir kesilmis paketlenmis bulmus gelmis annem ama bir tane yedim baktim kokmus yemedim.belki bir sey olur diye.vallakavunlu sakizlar oluyor artik onla idare etcem neyapayim:)))günaydın canım. herkese günaydın. kavunu nasıl bulcan ya işin zor vallayisırnaşık şey
Merhaba kızlar, bu topic'in var olduğunu yeni farkettim ve 2009 Ekim annelerinin güzel dileklerini, hepinizin güzel haberlerini okurken çok duygulandım.
Buradaki paylaşım gerçekten çok sıcak. Ben henüz "gebelik belirtileri" topiclerinde aktifim, inşallah birkaç güne kadar listenize girmeye adayım... :Saruboceq:
Allah güzel haberleri alan tüm anne adaylarının bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin ve bebek sahibi olmak için dua eden tüm anne aday adaylarını da sevindirsin inşallah... :CüvCüv:
Hepinize iyi geceler...opuyorumnanaktan
ya dün hazir kesilmis paketlenmis bulmus gelmis annem ama bir tane yedim baktim kokmus yemedim.belki bir sey olur diye.vallakavunlu sakizlar oluyor artik onla idare etcem neyapayim:)))
hoşbulduk tatlım ...yakınmış aralarımız ne gzell zemuszemushos geldin evet ekim 13 de dogum olur canim hos geldin senle armaizda bir gün fark var
benim de reglim 5 ocakti dogum 12 ekim gösteriyor
sen de hosgeldınnnn aramıza. ay ne guzel ya artıyoruzzzzzz:sm_cool:
e-pack be n18 gitcem doktora o gün randevu verdi hem kalp atisinida duyaruz dedi.sen ne zaman gitceksin?sende 18 yada 19 git canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?