2010 Ekim Anneleri

*****KK Nick****** *****YAŞ******* ***SAT*** **Tahmini D.T.** **Hamiş K. KG* * Cinsiyet*

TOSS07 24 28 04 EKİM 2010 70 a.s.:hulya:

selam cici ekim annleri nasılsınız inşalah sıkıntı yoktur.

hayırlısı ile cuma gidicem bende doktora inşallah sorun çıkmaz belki ikiz ihtimalide var bakalım hayırlısı herşeyin.

maybenow dan haberi olan varmı kanaması durmuştur inşallah.

yok bugun hıc gırmedı sanırım.

BALUMM evt yenı evlıyım 1 yıl 3 ay oldu 6 hafta 1 gunluk hamıleyım çok mutluyuz evlılık yıldonumuzde dogacak bebısımız 4 ekım

selam kızlar bende eylül anneleri toppiğinden geliyorum.sizlerde yeni yeni öğrenmeye başlamışsınız melekleriniz..hepimiz çok yeniyiz.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin bebeklerimizi inşalla....

ben 6+1 deyken kalp atışların duymuştum ama toppiğimizde 7 haftadada duyanlar oldu çok büyük heyecan..işte ozaman gerçekten ben hamileyim ve bu kalp benim bedenimde pıt pıtlıyor dedim....opuyorumnanaktan
allahım kucağımıza almayıda nasibetsin...

tesekkurler hosgeldın. sızın bebısler bızlerınkınden buyuk tabı. ben de kalp atısını duymadan ınanamıyorum zaten yaaa.

bizde daha tam ultrasonda bebeğe benzetemiyoruz canım daha çok ayırdedilmiyorlar..biraz daha geçse daha çok benzeyecek artık..
daha 3 cm ler teyzesi...:asigim:sizinkilerde daha yarım cm dir..benim 6.haftada yarım cm gelmişti..çok minik çokkk..ve kalbi pıtır pıtır..maşşaallah

Son düzenleme:
bu göğüs ağrısı hiç geçmicekmi adet olmama 10gün vardı ağrımaya başladı 5günüm geçti hala acıyo normalde adet olunca geçerdi hemen oyy taş gibi ha nası acıyo
benimkide deva mediyor 3 ay deva meder galiba sonra biraz rahatlariz

bende ayni durumdayim karnim ac ve birsey canim cekmiyor.zoraki kahvalti etttim

folik asidi içmeye başladım poff kocaman bişe bu yaa günde 3tane içilcekmiş
benimkide cok kücük ya iki tane aliyorum günde.

ben ptesi gidicem dktora 11gün oluyo kese göünür dimi
kalp atışlarını ne zman duyarız kuzumun
6 haftalikken duyuluyor canim

nereye bakıyo ya vajinal beklerim daha iyi zar zor geldi meleğim bişe olur korkarım ben
vajinal bakildigi zaman zarari yok canim korkma.bazen 6 haftalikken görülmeyince vajinadan daha rahat görülüyor.7haftalik olunca direk karnindan görünüyor

görünmez diye bakiyorlar ordan canim.

canim sende ne gibi belirtiler var ikiz olduguna dair degerinden baska??

cok sagal canim bende kalp atisini duyunca inancam.bazen unutuyorum kosuyorum hopup zipliyorum sonra aklima geliyor ya:))

evt canım...neyse ben yerime döneyim.sizlere hayırlı hamilelikler dilerim:ecrin_bebek:
sanda canim insallah hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza

şeker-leblebi satlarımız aynı ne güzel.hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip eder allah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…