2010 Ekim Anneleri

selam kızlarrr benide listeye eklermisinizz:))
sat:1 ocak
tah.doğum tar.:7 ekim
hamiş kal..kilo:50
güncel not: kesemizi gördükkk:))

canım benimde
yaş 27
sat 1 ocak
ama dün kan testi yaptırdım degerim 1200 çıktı keseyide göremedi doktor
acaba bir terslikmi var
kafama çok taktım uykularım bölündü sizce bu deger normalmi 5+5 için 1200 deger normalmi..

canım bende kullanıodum hatta günde 1 paket ama 10 gundur ıcmıyorum bebısımın saglıgı ıcın..kafanda bitireceksin..sigara aklına geldıkce baska seylere yönelt kendini unutursun zamnla

kimse istiyo diye sigarayı bırakmam diyodum eşim istemiyodu içmemi fakat 5gündür aklıma bile gelmiyo istenilince bırakılıyomuş annesi kurban olsun ona

selam kizlar nasilsiniz
nohutlu pilav hos geldin canim.bende ilk dogumu yaptigimda 23 yasindaydim canim.

canım bende kullanıodum hatta günde 1 paket ama 10 gundur ıcmıyorum bebısımın saglıgı ıcın..kafanda bitireceksin..sigara aklına geldıkce baska seylere yönelt kendini unutursun zamnla

En azından yanlız değilmişim, varlığını tam anlamıyla hissetmeye başlayınca daha kolay olur sanırım.Henüz tam algılamış değilim unutuyorum bazen hamile olduğumu.Bu vesile ile tamamen bırakmış oluruz inşallah.

gunaydın ekim anneleri yerimsenibenyeni gelen arkadaslar hosgeldınızbuyrunnnnnnnnn

kimse istiyo diye sigarayı bırakmam diyodum eşim istemiyodu içmemi fakat 5gündür aklıma bile gelmiyo istenilince bırakılıyomuş annesi kurban olsun ona

Bende bugüne kadar değil bırakmak niyetlenmemiştim bile.Aklıma gelmiyor diyemem geliyor ama içmeyeceğim,içmeyeceğim, içmeyeceğimmm

8de kalktım aha bişe yemedim uykusuzluktanmı açlıktanmı ama canım bişede yemek istemiyo ceviz yedim 2.3 tane folik asidi içmek için

8de kalktım aha bişe yemedim uykusuzluktanmı açlıktanmı ama canım bişede yemek istemiyo ceviz yedim 2.3 tane folik asidi içmek için

senınkı bence aclıktan bulanıyo. bıraz gayret et. ben normalde yemege hıc duskun degılımdır. anneme nasıl beslendıgımı anlatıyorum sasırıyo. normalde yemedıgım seylerı bıle yıyorum bebegımın saglıgı ıcın. canın ıstemesede yemeye calıs. ben dun aksama dogru cok acıktım esımı beklıyım dedım mıdem bı tuhaf oldu. aclıktan senın kı. oyle cevızle bademle olmaz. det bakım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…