2010 Ekim Anneleri

kızlar aranızda sigara kullanan varmıydı.Ben kullanıyordum bıraktım ama zorlanıyorum.Baş ağrısı yapıyor ve keyifsiz oluyorum.:bbo: Mide bulantısı da başlamadı o olsa belki daha kolay olur canım çekmez.Sigara kullanıpda kolayca bırakanların yardımlarını bekliyorum.

Ewet bazen unutuyorum.Birde ben henüz kimseye söylemedim.Sadece eşim biliyor, o yüzden çevremde sürekli hatırlatacak kimsede yok.Birde doktora gittiğimde çok küçük olduğunu söyledi keseden başka bişey göremedik o yüzdende inanası gelmiyor insanın.Sanırım zamanla alışacağız.

bizde herkes duydu ve tlf um hıc susmuyo. anne olacagım sureklı hatırlatılıyo. ama herkes benden daha cok adapte olmus anne olacagıma. hayaller kuruluyor. neler neler:)

bizde herkes duydu ve tlf um hıc susmuyo. anne olacagım sureklı hatırlatılıyo. ama herkes benden daha cok adapte olmus anne olacagıma. hayaller kuruluyor. neler neler:)

Maalesef biz ilk bebeğimizi düşük yüzünden kaybettik.Herkes çok üzülmüştü.O yüzden eşimle karar aldık kimseye söylemeyeceğiz eğer düşük tekrarı olursa en azından sadece ikimiz üzülürüz.Aileler yanımızda olmadığı için anlama ihtimalleride yok o yüzden saklayabildiğimiz yere kadar saklayıp riskin en aza düştüğü bir dönemde söyleriz diyoruz.

uzuldum. inş saglıklı bı hamılelık olur. allahım bagıslasın sana inşzemuszemus

slm kızlar bende bugun kan testinide yaptırdım sonu. 1216 adetimde yarın üstelik

canım bende sigara kullanıyordum ama hamiş kalmadan 1 ay önce azaltmıştım tamamen tesadüf bebiş süpriz yaptı bize hamiş haberini aldığım günden itibarende hiç içmiyorum kendimi örgü örmeye verdim alıştım zaten arada aklıma geliyor ama bebişimi düşününce aklımdan çıkıyor...

Kizlar iyi aksamlar ben bir kac gun giremiycem winn arizalandi esim servise yolluycak kac gunde gelir bilmiyorum suanda esimin telinden baglaniyorum aksamlari bundan bakabilicem ama listeyi duzenleyemeyecegim yeni gelen arkadaslara durumu anlatirsiniz.kendi pc den baglanabildigimde tum duzenlemeleri yaparim.

selam kızlarrr benide listeye eklermisinizz:))
sat:1 ocak
tah.doğum tar.:7 ekim
hamiş kal..kilo:50
güncel not: kesemizi gördükkk:))

Mrb kizlar , hamile oldugumu ogrendim bugun. Supriz oldu benim icin tahmini dogum tarihi 5 ekim 32 yasindayim ve 55 kiloyum. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almak nasip etsin insallah...

Canim tesekkurler durdu kanamam Allaha sukur doktor sorun degil ara ara olabilir bole ufak tefek dedi ama yinede insan korkuyo her dakika kontrol halindeyim.Bugun canim hicbisey yemek istemiyor acaba belirtimidir bilmiyorum ama surekli acim midem falanda bulanmiyor yani

İçmeyeceğim kararlıyımda bu süreç rahat olsa daha iyi olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…