canım benide ekledınmı:))) yaş 30 :teytey: kilo 61 6 ocak 10 ekim 2010
şeker-leblebi satlarımız aynı ne güzel.hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip eder allah inşallah
amin canım inş.
hala hamile olduğuma inanamıyorum ben
sizlerde öyle misiniz kaydirigubbakcemile3
Ewet bazen unutuyorum.Birde ben henüz kimseye söylemedim.Sadece eşim biliyor, o yüzden çevremde sürekli hatırlatacak kimsede yok.Birde doktora gittiğimde çok küçük olduğunu söyledi keseden başka bişey göremedik o yüzdende inanası gelmiyor insanın.Sanırım zamanla alışacağız.
bizde herkes duydu ve tlf um hıc susmuyo. anne olacagım sureklı hatırlatılıyo. ama herkes benden daha cok adapte olmus anne olacagıma. hayaller kuruluyor. neler neler:)
Maalesef biz ilk bebeğimizi düşük yüzünden kaybettik.Herkes çok üzülmüştü.O yüzden eşimle karar aldık kimseye söylemeyeceğiz eğer düşük tekrarı olursa en azından sadece ikimiz üzülürüz.Aileler yanımızda olmadığı için anlama ihtimalleride yok o yüzden saklayabildiğimiz yere kadar saklayıp riskin en aza düştüğü bir dönemde söyleriz diyoruz.
slm kızlar bende bugun kan testinide yaptırdım sonu. 1216adetimde yarın üstelik [/QUOTE
tebrikler sevgi rahat bi hamişlik geçirirsin umarım... sağsağlim bebişini kucağına alırsın canım...inş. hayırlısıyla...
kızlar aranızda sigara kullanan varmıydı.Ben kullanıyordum bıraktım ama zorlanıyorum.Baş ağrısı yapıyor ve keyifsiz oluyorum.:bbo: Mide bulantısı da başlamadı o olsa belki daha kolay olur canım çekmez.Sigara kullanıpda kolayca bırakanların yardımlarını bekliyorum.
selam cici ekim annleri nasılsınız inşalah sıkıntı yoktur.
hayırlısı ile cuma gidicem bende doktora inşallah sorun çıkmaz belki ikiz ihtimalide var bakalım hayırlısı herşeyin.
maybenow dan haberi olan varmı kanaması durmuştur inşallah.
canım bende sigara kullanıyordum ama hamiş kalmadan 1 ay önce azaltmıştım tamamen tesadüf bebiş süpriz yaptı bize hamiş haberini aldığım günden itibarende hiç içmiyorum kendimi örgü örmeye verdim alıştım zaten arada aklıma geliyor ama bebişimi düşününce aklımdan çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?