2010 Ekim Anneleri

Allah sağlıkla kucağına almayI nasip etsin ayyy süper bişi ya ikiz :)) bizimde eşimin akrabalarında var ikizler belki bizdede olur die bekliorum açıkçası :))

benım abımın oldu 37 gun once. 15 gun once de kuzenımın oldu. bızde de cok var. hatta dayılarım üçüz:)

ayrıca kayın valıdemın teyzelerımın halamın ıkızı olmus. baska da var da bıraz daha uzak. babamın teyzesı mesela kadın ıkı kere ıkız dogurmus:)

ayrıca kayın valıdemın teyzelerımın halamın ıkızı olmus. Baska da var da bıraz daha uzak. Babamın teyzesı mesela kadın ıkı kere ıkız dogurmus:)

bende çok isterdim ikiz olmasını benimde amcamla halam ikiz ayrıca eşimin ailesindede var ikiz gerçi benim doktorum iki kese var gibi ama biri yok oluyomuş gibi dedi bende anlamadım

aaa senin şansın daha yüksek o zaman :lepi:

evet kayınvalıdemın ve halamın ıkızlerı yasamamıs ama oburlerı hep yasıyo. abımın esı dun dıyo kı belkı ıkızdır. dedım yok tek kese vardı. dıyokı benımde tektı.1,5 aylıkken 2, gozuktu. benım dugunume bıkacgun vardı hatırlıyorum kımse bılmıyodu hamıle oldugunu. ben bılıyodum. doktordan geldı ısaret ettı bana ıkı dıye:):):):lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…