2010 Ekim Anneleri

ben hala progestron ıgne kullanıyorum 1 martta bıtecektı ama leke olunca dr devam dedı sımdı loekede yok aslında bı dr arayıp sormak lazım ..bugun ferrum forda basladık bıde elevıte

ben hala progestron ıgne kullanıyorum 1 martta bıtecektı ama leke olunca dr devam dedı sımdı loekede yok aslında bı dr arayıp sormak lazım ..bugun ferrum forda basladık bıde elevıte

iğnesini ben de duymustum da bana jel vermıstı ıyyyy:):)

pizza kraker ne güzelmiş ya

bende oyle yıyordum ılk zamanalr yanı 6 7 haftalıkken sımdı krakerden nefret geldı bana ve oyle yedıkce yıyorsunuz ben 3 kılo almıstım yurumede yasaktı sımdı hıc kılo almıyorum cok sukur hala ılk aldıgım 3 kılodayım gercı doktorun tartısında 3 cıkıyor bende 2 kılo fazla cıkıyo

ben 1 kılo aldım.

kızlar vajen girişinde kasılma yaşayan varmı böle sancı giriyo geçiyo ama hemen bıçak batması gibi

bende iyiyim bi saat önce kalktım doyamıcam ben bu uykuya hehehe kabız oldum walla wc ölüm bana :)

kızlar benım hıc ıstahım yokyaaa

benım de. salata yaparsam o ıstahımı acıyo. salataya coook duskunum de ben. gecen gun esımın yengesı arıyo taze sogan dıktım bahceme senın ıcın dıyo:):) salataya duskunkugumu herkes bılıyo. salata varsa yıyorum yemekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…