yaa benim daha 16 günüm war...
genelde anneye cekılırmıs ama ben cekmemısım. annemın 20. gunde erkek cocuklarında ben de de 41. gununde baslamıs bulantısı. ben 46 oldum tık yok:)
bnde içiyorum ama şey hani ilk başlarda çk kötüydü vücut alışamadı ama şimdi iyiym şükür bn bide östrojen hapı alıyorum bid edemir hapı alıyorum
genelde anneye cekılırmıs ama ben cekmemısım. annemın 20. gunde erkek cocuklarında ben de de 41. gununde baslamıs bulantısı. ben 46 oldum tık yok:)
saol canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşşşGÖZÜN AYDIN CANIM DARISI PIT PITLARI BEKLEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH:CüvCüv:
canım senin daha erken galiba aslına bakarsan benimde hiç belirtim yok sadece bugün kalp atışını duyduktan sonra midem bulanmaya başladı oda psikolojik galiba iştahım yok zaten canımda bişe istemiyo ama sırf kocişe gıcıklık olsun die bişeyler istiyicem:jeyyar:tabi cnmcm görş. amanın bnde bişiy yok daha ama bgn çk halsiizm ben mide bul fln yok erkenmiki daha sata göre 5+5 yemekleri flnda gayet iyi yiyorum sende vrmı bişilerkaydirigubbakcemile2
ay ewde bi ultrason olsaydıda bebişleri özlemeseydik bu kadar... çok göresim war benim yaaa...
acıktım sanki
bende anneye çekmemişim...yoksa hastanede olurdum kesin... halbuki güçlü bi kadın ben çok hassasımdır ama tam tersi olduk vallaha hamilelikte...
ben suan sadece folık asıt.
o da gzl cnmcm ne gzl bi hapkaydirigubbakcemile5bn folik asit diğilde elevit kullnyrm ama onun içindede vr herhalde folik asit
saol canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşşş
canım senin daha erken galiba aslına bakarsan benimde hiç belirtim yok sadece bugün kalp atışını duyduktan sonra midem bulanmaya başladı oda psikolojik galiba iştahım yok zaten canımda bişe istemiyo ama sırf kocişe gıcıklık olsun die bişeyler istiyicem:jeyyar:
ay demi yaa ne güzelolurdu ama o zamanda kafayı bozardık bişey olmuşmu bakalım bi die ultrason başından ayrılmaz dık kigamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3
elevıtı de duymustum kullanan arkadaslar var.
kızlar yasak falan ne zamana kadar yahu ben sormadım doktora unuttum zamanında çok çalıştık gün aşırı dediğiniz gibi ama alışkanlık yaptıda şimdi 1aydır yok sadece adamlarmı istiyo canım aaaaa :kedi::kedi:
evet bide bebe aspirini anam bnd ene hap içiyomuşum ya yaz yaz bitmedi şekerimŞenizbu arada nickin çok hoş balumm balum benimhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?