2010 Ekim Anneleri

genelde anneye cekılırmıs ama ben cekmemısım. annemın 20. gunde erkek cocuklarında ben de de 41. gununde baslamıs bulantısı. ben 46 oldum tık yok:)

bende anneye çekmemişim...yoksa hastanede olurdum kesin... halbuki güçlü bi kadın ben çok hassasımdır ama tam tersi olduk vallaha hamilelikte...

GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI PIT PITLARI BEKLEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH:CüvCüv:
saol canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşşş
tabi cnmcm görş. amanın bnde bişiy yok daha ama bgn çk halsiizm ben mide bul fln yok erkenmiki daha sata göre 5+5 yemekleri flnda gayet iyi yiyorum sende vrmı bişilerkaydirigubbakcemile2
canım senin daha erken galiba aslına bakarsan benimde hiç belirtim yok sadece bugün kalp atışını duyduktan sonra midem bulanmaya başladı oda psikolojik galiba iştahım yok zaten canımda bişe istemiyo ama sırf kocişe gıcıklık olsun die bişeyler istiyicem:jeyyar:
ay ewde bi ultrason olsaydıda bebişleri özlemeseydik bu kadar... çok göresim war benim yaaa...

ay demi yaa ne güzelolurdu ama o zamanda kafayı bozardık bişey olmuşmu bakalım bi die ultrason başından ayrılmaz dık kigamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

bende anneye çekmemişim...yoksa hastanede olurdum kesin... halbuki güçlü bi kadın ben çok hassasımdır ama tam tersi olduk vallaha hamilelikte...

aynen oyle annem ne ısler yapmıs hamıleyken maşallah ama cok kotu olmus ya. ben cok ıyıyım Allaha sukur.

ay yazık adamlar kıs ama iste iste bu zmanda diğilde ne zman nazlanma yapılcak:kedi:

kızlar yasak falan ne zamana kadar yahu ben sormadım doktora unuttum zamanında çok çalıştık gün aşırı dediğiniz gibi ama alışkanlık yaptıda şimdi 1aydır yok sadece adamlarmı istiyo canım aaaaa :kedi::kedi:

sıbos ben de unutmustum ya sormayı. bızde de 1 aydır tık yok:roflol:

conycim bizim dr ilk üç ay yasak ded ilişki fazla yürüme agır iş yapma vs .. dedi istersen görüş dr la canım
kızlar ben az kk da dolaşıcam diger topiklerimi kib öptm görüşürüzzzzzz

dışarda harika bi hava var yürümeye hasret kaldım kaç haftadır çıkıcam bugün valla

evet bide bebe aspirini anam bnd ene hap içiyomuşum ya yaz yaz bitmedi şekerimŞenizbu arada nickin çok hoş balumm balum benimhihoyyyt

bebek aspırını cok ıyıymıs ben de sorucam doktoruma. bı de bana doktorum progestanı bıraktırdı ama kalp atısında sonra devam edıcez dedı. nedenı de bebek saglıklıysa dusmez saglıksızsa zaten dussun dedı. kalp atısını duydugumuzda saglıklı olduguna emın olmus olacagız ve devam ederız dedı. bu arada sagol tatlım. ben esıme balım derım de hep karadenız sıvesıyle balum oluyo nıck o yuzden:) şıve kullanmıyorum istanbulda dogup buyudugum ıcın ama sevıyorum.

esengulum ankaranın neresındensın? esım hacettepede okudu. abım orda askerlık yaptı. anılarım var yanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…