2010 Ekim Anneleri

selam kızlarrrr
jely benimde oldu cumartesi günü soluğu doktorda aldım:))))
boşunaymış hamilelikte olurmuş bende de çok azdı korkma usg de baktı büyümüşte sıpa cuma inş. kalp atışı için gitcez ama erken olur diye düşünüyorum bakalım kısmet

bilmiyorum canım ya zaten bu hafta kalp atısını goremedıgımızden sınırım cok bozulmustu şimdide bu

kalp atışı için erken ben 6 haftalıktım gittimde kalp atışına bakmadı bile iki hafta sonra çağırdı sıkma canını içini ferah tut

ayy severcimm sen misin... bak aynı anda olmuş bizim de...
görüyormusun...ekim de anne olacagız ınsallah...ben de gecen hafta kalp atısını gördüm duydum...
bakalım bir ay sonraya kdr gelmeyın dediler.

sende cuma dımı. oh oh:):)

tubayok canım hamişsinn yeni gördüm hatırladınmı bilmiyorum hamiş olduğuna çok sevindim sağlıkla kucağımıza almamızıda nasip eder inşallah rabbim

görüyormusun...ekim de anne olacagız ınsallah...ben de gecen hafta kalp atısını gördüm duydum...

maşallah ya gozun aydın cuma bı gelse de ben de duysam kalp atısını.

grıp fılan mısın?
ewt gribim bugü biraz daha iyim ...
ayyy heyecanlandım. 3 aylıkken hıssedılır mı? ikiz olanlar daha erken hısseder.

kişiden kişiye degişiyomuş cnm bazılar 3-3,5 aylıken hisediyomuşlar bazılarıda4-4,5 aylıkken bakalım biz ne zamn hissedeceğiz artık zor günler hemn hemn arkamızda kaldı sayılır şimdi heyacan verici yönleri başladı...

efet canım ya ayı ayda kalmışız hihoyyyt

ayyy keşke öle olsa ama bi kese baya büyüktü diğeri yok gibi bişeydi bakalım bidahaki gidişimde belli olur inşallah hayırlısı olsun sağlıkla alimde kucağıma

olabılır tatlım bızım bı tanıdıgımızın ıkızmıs ta kı dogumda anladılar ondada ılkı doguyo kadın ıkıncı bıseyın cıktıgını farkedıyo hemsıre doktora bagırınca gelın bı cocuk daha var dıye anlıyolar ıkız oldugunu normaldede ıkızlerın bırı dıgerınden ırı olur ya belkı senınkıde oyle bıseydır

evet severcim demekki kafadan atmak gerekiyormuş...
bizim de baska iş güc sıkıntısına dalınca bebek oldu.. Kader işte...saglıkla gelirler insallah...
severcim unuturmuyum hiç seni...ben de sana hepimize cok sevındım...

sende cuma dımı. oh oh:):)

ya canım ben şimdi araştırdım doktorumunda bana dediği günde en az 1,1 mm büyümesi 20 mm kalp duyulmasıymış cuma gidersem 2 mm kaçırırım diye korkuyom salıya kadarda beklemek sabırsızlandırıyo ne yapsam acabayerimseniben

Kızlar cok sagolun ınanın yazarken aglıyordum şimdi daha iyiyim
inşallah yarında bişey olmaz dk gıdınce çok sagolun

evet ya ne guzel... gecmıs olsun tatlım.

efet unutunca oluyomuş benimde iş yerimde sıkıntılarım vardı (( sıkıntılarım mutluluğum oldu :))))

Kızlar cok sagolun ınanın yazarken aglıyordum şimdi daha iyiyim
inşallah yarında bişey olmaz dk gıdınce çok sagolun

sevındım. sakın aglama. bana doktor bebegın dusecek dedıgınde o gun cok aglamıstım. ama sonra dedım uzulmek yok bısey olmıycak. bak olmadı cok sukur.

kac olması lazımmıs. benı çarsambaya cagırdı ben erkene aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…