bilmiyorum canım ya zaten bu hafta kalp atısını goremedıgımızden sınırım cok bozulmustuşimdide bu
selam kızlarrrr
jely benimde oldu cumartesi günü soluğu doktorda aldım:))))
boşunaymış hamilelikte olurmuş bende de çok azdı korkma usg de baktı büyümüşte sıpa cuma inş. kalp atışı için gitcez ama erken olur diye düşünüyorum bakalım kısmet
ayy severcimm sen misin... bak aynı anda olmuş bizim de...
görüyormusun...ekim de anne olacagız ınsallah...ben de gecen hafta kalp atısını gördüm duydum...
bakalım bir ay sonraya kdr gelmeyın dediler.
benımkı tüp bebek canım 3 tane embrıyo koyulmustu ikisi tutmus
iki kese var
ewt gribim bugü biraz daha iyim ...grıp fılan mısın?
ayyy heyecanlandım. 3 aylıkken hıssedılır mı? ikiz olanlar daha erken hısseder.
ayy severcimm sen misin... bak aynı anda olmuş bizim de...
görüyormusun...ekim de anne olacagız ınsallah...ben de gecen hafta kalp atısını gördüm duydum...
bakalım bir ay sonraya kdr gelmeyın dediler.
ayyy keşke öle olsa ama bi kese baya büyüktü diğeri yok gibi bişeydi bakalım bidahaki gidişimde belli olur inşallah hayırlısı olsun sağlıkla alimde kucağıma
hayırlısı olsun inş. Benim normal ondan deildir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz inşallah
sende cuma dımı. oh oh:):)
ewt gribim bugü biraz daha iyim ...
kişiden kişiye degişiyomuş cnm bazılar 3-3,5 aylıken hisediyomuşlar bazılarıda4-4,5 aylıkken bakalım biz ne zamn hissedeceğiz artık zor günler hemn hemn arkamızda kaldı sayılır şimdi heyacan verici yönleri başladı...
Kızlar cok sagolun ınanın yazarken aglıyordum şimdi daha iyiyim
inşallah yarında bişey olmaz dk gıdınceçok sagolun
evet severcim demekki kafadan atmak gerekiyormuş...
bizim de baska iş güc sıkıntısına dalınca bebek oldu.. Kader işte...saglıkla gelirler insallah...
severcim unuturmuyum hiç seni...ben de sana hepimize cok sevındım...
Kızlar cok sagolun ınanın yazarken aglıyordum şimdi daha iyiyim
inşallah yarında bişey olmaz dk gıdınceçok sagolun
ya canım ben şimdi araştırdım doktorumunda bana dediği günde en az 1,1 mm büyümesi 20 mm kalp duyulmasıymış cuma gidersem 2 mm kaçırırım diye korkuyom salıya kadarda beklemek sabırsızlandırıyo ne yapsam acabayerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?