2010 Ekim Anneleri

benim adetim biraz duzensizdi kızlar sanırım ondan

benım adetım o kadar duzenlıydı kı adet olacagım gunden bır gun once bıle yanıma ped almazdım. calısıyodum. o rıske gırılır mı ama emındım. hıc de ne bı gun once ne bı gun sonra olmazdım.

bilmiyorum canım ya zaten bu hafta kalp atısını goremedıgımızden sınırım cok bozulmustu şimdide bu

canım benim kalp atşı 6. haftada anca başlıyor zaten... niye panikliyosun...sakin ol azcık. kahve leke çok kötü bişey diil zaten. tam anlamıyla kanama olmadığı sürece belirti olarak düşün... belki hiç bi ilaç bile vermicekler :)) sakin olunda bebişler de sakin olsun avutamıcazz yoksa...

ilaç vermişti nolur nolmaz diye onu kullanıyorum zaten canım inşallah bi daha gelmezz

jelly1 olmaz bı aha korkma. olursa da korkma. bebişine bıseycık olmaz annesi.

Kızlar merhabalar...Aranıza yeni katıldım..öncelikle güzel paylaşımlarınız için teşekkürler..Ben de ekim annesi olacağım Allah nasip ederse...SAT 19 Ocak..26 Ekim de gelecek meleğim:))Yaşım 27 ve kilom 60:)Çooooookkk mutlu ve heyecanlıyız ailecek:))Allah isteyen herkese yaşatsın inşaallah bu güzelliği....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…