degıstırdım canım evet. gercı doktorun bı kabahatı yokmus. degerlerım yukselmıyodu. meger gec dollenmeymıs. 17 gun gerı gıttık:) degerım de yukseldı ve sımdı ıyı cok sukur.
çok şükür canım şu üç ayı bir an önce bitirsek sag saglım ya
hımmm senin alttaki tarihin sata göre değil dimi sata göre kaç oluyosun:uhm:
çok şükür canım şu üç ayı bir an önce bitirsek sag saglım ya
inş canım inş. bı de ben 4 kez gıttım doktora sadece en son gıdısımde ıyı haberlerle geldım eveo yuzden korkuyorum. ilk gıttıgımde bıle 20 gunluktu ve dusuk tehlıkesınden dolayı bı tuvalete kalkacaksın demıstı. bulantım fılan hıcbır belırtım de yok. ondan korkuyoum bı duysam pıt pıtlarını.
hımmm senin alttaki tarihin sata göre değil dimi sata göre kaç oluyosun:uhm:
canım bendede gec dollenme var ama bır hafta falan geride
selamm guzel anneler nasılsınızzzz bugun ???
inş canım inş. bı de ben 4 kez gıttım doktora sadece en son gıdısımde ıyı haberlerle geldım eveo yuzden korkuyorum. ilk gıttıgımde bıle 20 gunluktu ve dusuk tehlıkesınden dolayı bı tuvalete kalkacaksın demıstı. bulantım fılan hıcbır belırtım de yok. ondan korkuyoum bı duysam pıt pıtlarını.
dimi oynamaya baslasa tepkı verse :)
bana gec dollenme fılan emedı gercı ben dıom. 17 gun gerıledıgımıze gore oyledır herhalde.
dimi oynamaya baslasa tepkı verse :)
evet canım ya. ama olumsuz dusunmek yok. bebişlerimiz hep bızımle ve cok ıyıler
benim adetim biraz duzensizdi kızlar sanırım ondan
bilmiyorum canım ya zaten bu hafta kalp atısını goremedıgımızden sınırım cok bozulmustuşimdide bu
evet canım ya. ama olumsuz dusunmek yok. bebişlerimiz hep bızımle ve cok ıyıler
insallah canım cok sagol
canım benim kalp atşı 6. haftada anca başlıyor zaten... niye panikliyosun...sakin ol azcık. kahve leke çok kötü bişey diil zaten. tam anlamıyla kanama olmadığı sürece belirti olarak düşün... belki hiç bi ilaç bile vermicekler :)) sakin olunda bebişler de sakin olsun avutamıcazz yoksa...
jelly1 olmaz bı aha korkma. olursa da korkma. bebişine bıseycık olmaz annesi.
balumcum cok sagol hepinize tesekkurler ıcım rahatladı azcık
hepimiz tez zamanda guzel haberler alırız inşallah
12.haftadan sonramı cinsiyet belli oluyo şekerler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?