sevındım. sakın aglama. bana doktor bebegın dusecek dedıgınde o gun cok aglamıstım. ama sonra dedım uzulmek yok bısey olmıycak. bak olmadı cok sukur.
kac olması lazımmıs. benı çarsambaya cagırdı ben erkene aldım
selam kızlarrrr
jely benimde oldu cumartesi günü soluğu doktorda aldım:))))
boşunaymış hamilelikte olurmuş bende de çok azdı korkma usg de baktı büyümüşte sıpa cuma inş. kalp atışı için gitcez ama erken olur diye düşünüyorum bakalım kısmet
severcım bence geç git... ultrasona sürekli maruz kalma...
ben 7. haftada duydum sesini... smdı 8 olucak... birşey olmazsa..15. hafta felan gelirsiniz dedi...
şimdi de cinsiyet için gün sayıyoruz nasıl gecer 1 bucuk ay...
kısmet ınsallah
canım 2 cm yani 20 mm üstten gözüküyomuş kalp atışı :)))
sendede az mı oldu canım ?
kese boyu mu bu bebiş mi:)
efet canım çok az oldu çamaşırımda az leke vardı doktoruma gittim keseme baktı gayet düzgün dedi kan yoksa sorun yok leke olabiliyo dedi korkmana gerek yok dedi bende kaldığım yerden devam ediyorum o gün devam etti arkasından bişey gelmedi
sende korkma bol dinlen ve bol bol bol su iç olarmı
sagol canım içim rahatladı azcık sagol :)
kese canım
gunde 1,1 mm buyuyosa cuma gunu benımkı 26,47 fılan olur:):):)
sevındım. sakın aglama. bana doktor bebegın dusecek dedıgınde o gun cok aglamıstım. ama sonra dedım uzulmek yok bısey olmıycak. bak olmadı cok sukur.
düşücek mi dedi... snr dk mu degıstırdın noldu canım
hay maşallahhh süphanallahhhhh o zaman duyulurrr
düşücek mi dedi... snr dk mu degıstırdın noldu canım
degıstırdım canım evet. gercı doktorun bı kabahatı yokmus. degerlerım yukselmıyodu. meger gec dollenmeymıs. 17 gun gerı gıttık:) degerım de yukseldı ve sımdı ıyı cok sukur.
ben tam 2 hafta once gıttım 9,33 du:)
bnde cuma gideirm büyük ihitmal kesleri göürüm inş.da kalp atışları içind emerkez de haftaya dmşti ztn:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?