2010 Ekim Anneleri

ben de ıyıyım canım ya. bulantım fılan yok. bende bı belırtı yok zaten sadece arada bı sancım oluyo hemen gecıyo. cuma gunu ıns kalbını dınlıycem:)

Ne güzel bulantının olmaması olumunekankayizsmile Güzel haberlerini yazarsın artık...

evet canım tabki duyucaz.allah koruyor meleklerimizi içimizde

duygusallık bende de fena ya. aıle uzak zaten. ne bılım hamılelık sımdıden boyle yaptıysa.. zaten esım dıyodu hamılelıgınde yandım ben dıye:):) ama sıkayet etmıyo cok sukur. lohusalıkta nolcak bakalım.

aynen bende dün babam bişi dedi alındım ağladım eşim geldi noldu falan dedi söledim güldü bana bunamı ağlıon die hehe
evet canım ya alırız bol bol o zamanlar gelsın de. kalp atısı cok onemlı benım ıcın ama az kaldı duyacagız ınsallah dımı duduuuuuu:):)

inşlh cnm ikinizde duycaksınız. cumaydı dime balum

Kızlar merak ettim iş yaşamı hamileleri strese mi sokuyor?
çalışmayan arkadaşlarım daha mı stressiz ne?

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, gulayse7, nesemese, pasali

sayfa gene kafayı yemiş ismi olanlar yok var olanlar sayfada görünmüyo

reçel yapıyom bı yandan. annemın kayınvalıdemın yazın yaptıkları bıttı. haır da yemek ıstemıyorum. en ıyısı yapım dedım.

vaauv biz pek portakal reçeli yapmıoruz gerçi ben pek reçel yemiorum annemin yaptığı bütün reçeller duruo göndereyim sana :))

ayyy ben de portakal recelı hıc yemeım zaten:) ılk kez yapıyorum. ben vısne recelı severım varsa at yakalıyım. bu arada kardesım senın memlekette asker:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…