Kızlar ikili test hakkında bilgisi olan var mı? ikili testi nasıl yapıyorlar?
ben de ıyıyım canım ya. bulantım fılan yok. bende bı belırtı yok zaten sadece arada bı sancım oluyo hemen gecıyo. cuma gunu ıns kalbını dınlıycem:)
evet canım tabki duyucaz.allah koruyor meleklerimizi içimizde
Ne güzel bulantının olmaması olumunekankayizsmile Güzel haberlerini yazarsın artık...
aynen bende dün babam bişi dedi alındım ağladım eşim geldi noldu falan dedi söledim güldü bana bunamı ağlıon die heheevet en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olmaları.annemi çok daha ii anlıyorum.bu yaşıma kadar bana çocuk gb davranmasını,korumaya çalışmasını vs ya ben çok duygusal oldum tam bir hamile oldumsenağlama
evet canım ya alırız bol bol o zamanlar gelsın de. kalp atısı cok onemlı benım ıcın ama az kaldı duyacagız ınsallah dımı duduuuuuu:):)
bildiğim kadarıyla kantahliliyle sonuçlarda % de olarak veriliyor
aynen bende dün babam bişi dedi alındım ağladım eşim geldi noldu falan dedi söledim güldü bana bunamı ağlıon die hehe
inşlh cnm ikinizde duycaksınız. cumaydı dime balum
CADIARZU 11. haftadan sonra ikili test yapacapız dedi dr. da merak etmiştim.Sağol canım
Kızlar öpüyorum sizi ,
mesaim başlıyor görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
reçel yapıyom bı yandan. annemın kayınvalıdemın yazın yaptıkları bıttı. haır da yemek ıstemıyorum. en ıyısı yapım dedım.
ben geldiiiimmm alkisalkisalkis nasılsın balumcum kaydirigubbakcemile3
ne reçeli yapıon kız???
ıyıyım canım sen nasılsın? portakal yapıyom kıs meyvesı:):)
vaauv biz pek portakal reçeli yapmıoruz gerçi ben pek reçel yemiorum annemin yaptığı bütün reçeller duruo göndereyim sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?