2010 Ekim Anneleri

Kızlar merak ettim iş yaşamı hamileleri strese mi sokuyor?
çalışmayan arkadaşlarım daha mı stressiz ne?

berra ben çalışıyorum ve keşke ilk 3 ay (düşük tehlikesi geçene kadar) izin olabilse diye düşünüyorum,çok yorulduğum zamanlar oluyo ve en son kahverengi akıntıyla karşılaştım,düşük tehlikesi dedi doktor,evde olsaydım böyle bişey yaşamazdım diye düşünüyorum..

kızlar şimdigeldim doktordan
önce üstten baktı bişey yok ama bide alttan bakalım kalbini tam göremiyorum dedi
altan baktı snr kalbini gördü iyi gayet iyi hersey dedi
evde dinlen falan dedi
:)

merhaba kizlar nasilsiniz bugun.
benim felaket kasik agrim var ya. cok korkuyorum. kanama felan yok ama cok kotu kasiklarimda batma oluyor. hele gece olunca kerata o zaman faaliyete geciyor sanirim cok agriyor ya.

istanbulda degıl. ben zaten ıstanbul dogma buyume. aılem orda. ben 8 aydır evlıyım ve rıze deyım. kardesım edırne keşanda.

heeee anladım ne güzel :))) güzeldir benim memleketim.bende yüksekokuldaydım iki sene orda kaldım
sende gittinmi hiç aaa ne tasadüf gerçekten yaa.

önce üstten baktı bişey yok ama bide alttan bakalım kalbini tam göremiyorum dedi
evde dinlen falan dedi

ne guzel masallahcanim alttan vaginal ultrasonlami bakti?

evde dinlen falan dedi

ay canım gozun aydın. bak hersey yolundaymıs. cok sukur rabbıme.

heeee anladım ne güzel :))) güzeldir benim memleketim.bende yüksekokuldaydım iki sene orda kaldım
sende gittinmi hiç aaa ne tasadüf gerçekten yaa.

gıttım canım. sadece kesana degıl kucuklugumden berı merkezıne de cok gıderım. tanıdıklarım var. turkıyeyı tamamen gezmek ısterdım ama henuz doguya hıc gıtmedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…