gıttım canım. sadece kesana degıl kucuklugumden berı merkezıne de cok gıderım. tanıdıklarım var. turkıyeyı tamamen gezmek ısterdım ama henuz doguya hıc gıtmedım.
acidimi ben korkuyorum vaginal baktirmaya duser felan diye allah korusunama doktorum gelecek haftalarda mecbur vaginal ultrasonla bakmamizda lazim felan dedi.
sende karadenizlimisin aslen??
bana da ıkı kez bakıldı vajınal acımıyo merak etme ya:) ben de cok korktum ama acımıyo. ıkıncısınde acımadıgını bıldıgım halde korktum. zaten ılkınde aglaya aglaya gıtmıstım korkumdan. ama oyle bı jel dokuyo kı maşallah kız olsan gırerkaydirigubbakcemile3
acidimi ben korkuyorum vaginal baktirmaya duser felan diye allah korusunama doktorum gelecek haftalarda mecbur vaginal ultrasonla bakmamizda lazim felan dedi.
ooff off
evet canım rızelıyım ama yazları gezmeye gelırdım. koye gelırdık. merkezde oturuyorum koyumuze uzak. butun tanıdıklarım ve akrabalarım ıstanbulda.
bana 4 bardak su icmelisin vaginal baktirmadan once dedi anlamadim. sizdede boyle bir sart koydumu doktorunuz?
bana 4 bardak su icmelisin vaginal baktirmadan once dedi anlamadim. sizdede boyle bir sart koydumu doktorunuz?
rize harika biryer biz bu yaz ordaydik. cayelinde super yesillik karadeniz bolgelerinden en guzeli rize bence. aydere cok guzeldi cok.bende karadenizliyim hemseri sayiliriz:)
sağ göğsümün ucu inanılmaz sızlıyo :sinifsinif:
büyüdüğü yetmiyomuş gibi
dememıstı canım cunku bılmıyorduk alttan bakılcanı. suyun sebebı vajınalde sıkısmıs ken daha ıyı gozukuyo. abdomınalde de tam tersı tuvaletını yapmıs olsan daha ıyı gozukuyomus.
evet bana abdominal bakti dedi haftaya 4 bardak su ic oyle gel vaginal bakicaz.insallah hersey yolundadir.
ben cayelılıyım zaten ama rıze merkezde oturuyorum. hemsın superdır ya. sen neresındensın kı karadenızın?
giresun canim:)
dememıstı canım cunku bılmıyorduk alttan bakılcanı. suyun sebebı vajınalde sıkısmıs ken daha ıyı gozukuyo. abdomınalde de tam tersı tuvaletını yapmıs olsan daha ıyı gozukuyomus.
insan cok sabirsizlaniyor ya bir an once dogsunlar istiyor ben oyle hissediyorum yani cok guzel bir duygu insallah hayirlisiyla sag saglim gelirler dilimden dusermedigim duam bu benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?