2010 Ekim Anneleri

acidimi ben korkuyorum vaginal baktirmaya duser felan diye allah korusunama doktorum gelecek haftalarda mecbur vaginal ultrasonla bakmamizda lazim felan dedi.

bana da ıkı kez bakıldı vajınal acımıyo merak etme ya:) ben de cok korktum ama acımıyo. ıkıncısınde acımadıgını bıldıgım halde korktum. zaten ılkınde aglaya aglaya gıtmıstım korkumdan. ama oyle bı jel dokuyo kı maşallah kız olsan gırerkaydirigubbakcemile3

bana 4 bardak su icmelisin vaginal baktirmadan once dedi anlamadim. sizdede boyle bir sart koydumu doktorunuz?

evet canım rızelıyım ama yazları gezmeye gelırdım. koye gelırdık. merkezde oturuyorum koyumuze uzak. butun tanıdıklarım ve akrabalarım ıstanbulda.

rize harika biryer biz bu yaz ordaydik. cayelinde super yesillik karadeniz bolgelerinden en guzeli rize bence. aydere cok guzeldi cok.bende karadenizliyim hemseri sayiliriz:)

bana 4 bardak su icmelisin vaginal baktirmadan once dedi anlamadim. sizdede boyle bir sart koydumu doktorunuz?

dememıstı canım cunku bılmıyorduk alttan bakılcanı. suyun sebebı vajınalde sıkısmıs ken daha ıyı gozukuyo. abdomınalde de tam tersı tuvaletını yapmıs olsan daha ıyı gozukuyomus.

rize harika biryer biz bu yaz ordaydik. cayelinde super yesillik karadeniz bolgelerinden en guzeli rize bence. aydere cok guzeldi cok.bende karadenizliyim hemseri sayiliriz:)

ben cayelılıyım zaten ama rıze merkezde oturuyorum. hemsın superdır ya. sen neresındensın kı karadenızın?

dememıstı canım cunku bılmıyorduk alttan bakılcanı. suyun sebebı vajınalde sıkısmıs ken daha ıyı gozukuyo. abdomınalde de tam tersı tuvaletını yapmıs olsan daha ıyı gozukuyomus.

evet bana abdominal bakti dedi haftaya 4 bardak su ic oyle gel vaginal bakicaz.insallah hersey yolundadir.

insan cok sabirsizlaniyor ya bir an once dogsunlar istiyor ben oyle hissediyorum yani cok guzel bir duygu insallah hayirlisiyla sag saglim gelirler dilimden dusermedigim duam bu benim.

canım abdomınalde cok sıkısık olman lazım karından yoksa ıyı gorunmuyor
vajınelde wc ye gıdıyosun gırmeden once

insan cok sabirsizlaniyor ya bir an once dogsunlar istiyor ben oyle hissediyorum yani cok guzel bir duygu insallah hayirlisiyla sag saglim gelirler dilimden dusermedigim duam bu benim.

valla ne yalan soylıyım ben bıran once dogsun ıstemıyorum. hamılelıgı sevdım. ve karnım kocamanken gezmek ıstıyorum. hamılelıgımı doyasıya yasamak ıstıyorum. yanı sındılık boyle ama ılerleyen gunlerde ne dusunurum bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…