balum napimbaşka doktoramı gitsem lmaz:
kız otur oturdugun yerde:roflol: ay sen cok yasa emı. bence sorun olmadıgı surece gıtme. bı bıldıgı varkı 9 nısanda gel dedı.
meraklı sey nolcekkaydirigubbakcemile3 kız ne dedı anlatsanaklava::roflol:
yok kız meraktan değilde :)))) kasık sancılarım arttı yine bu aralar zaten korkuodum bi gün daha bekleyemedim bir an önce öğreniyim dedim ne var ne yok..
gördüm ben minik meleğimi 5,mm olmuş teyzesi :))) kalp atışınıda gördük sancılar içinde katlancan dedi:)) rahim büyüdüğü için olabilirmiş. endişelenme herşey gayet iyi dedi!!!
bi dahaki görüşme 1 ay sonra
tatlım ıyı yapmıssın ya. vajınal mı baktı. buyumus annesi buyumus:):) maşallah. 1 ay gecmez sımdı dımı.
aslında pazartesi gelmemi söyledi doktor ama kahverengi hafif pembe akıntı ve ağrı olunca kasıkta bugün ,yarın hastaneye gideyim diyorum.İnşallah herşey yolundadır pıt pıtlarınıda bebeğimin duyar gelirim içim rahatlar teyzeleri:)
ah ah beklicez artık napalım bişeylede uğraşamıozki temizlik falanda yapamıoz. canım sıkılıo yat yat nereye kdr
slmmm uzun süredir yazamıyordum bakıp bakıp kaçıyorum işlerden dolayı.yarın pek çok kişi doktora gidecek bende gideceğim,bakalım bebiş napıyo görelim bi.Herkes hayırlı haberlerle döner inşallahh kendinize iyi bakınn.bu arada sürekli oturmaktan karnımda gaz sancısı çok oluyo 2 gündür.soda aldırdım şimdi zararı olurmuki?
bende yelek felan örmeyi çok ıstıyorum ama bıde yapabılsem keske( bılmıyomm
kızlar ınsallah yarın hayırlı haberlerle gelırsınız
benımkıde p.tesi günü
aminnnn canımmmm inşallahhhh
kıslar ben hıssedıcegımız gunlerın gelmesını çok ıstıyorummm ınsallah Allahım nasıp eder[/QUOTE
ınşallah canım Allah o günleride gösterir hatta kıpırdamasından uyuyamadığımız günleri:kedi:
tatlım ıyı yapmıssın ya. vajınal mı baktı. buyumus annesi buyumus:):) maşallah. 1 ay gecmez sımdı dımı.
yok vajinal bakmadı canım pek taraftar deil benim doktor vajinal ultrasona
yok vajinal bakmadı canım pek taraftar deil benim doktor vajinal ultrasona
heh guzel demekkı benımkıde abdomınal duyulur alttan bakmaz.
heh guzel demekkı benımkıde abdomınal duyulur alttan bakmaz.
muhtemelen görülür canım sıra sende hadi bakalım yarın olsunda :)))
muhtemelen görülür canım sıra sende hadi bakalım yarın olsunda :)))
inş kızlar ya. nolur dua edın bana. ve tabı gıdecek olan herkese. ben sabah 10 da gıdıcem. geldıkten sonrada duduu ıcın dua edıcem. caglaaaaaaa senınkı kacta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?