2010 Ekim Anneleri

aslında pazartesi gelmemi söyledi doktor ama kahverengi hafif pembe akıntı ve ağrı olunca kasıkta bugün ,yarın hastaneye gideyim diyorum.ınşallah herşey yolundadır pıt pıtlarınıda bebeğimin duyar gelirim içim rahatlar teyzeleri:)

kız otur oturdugun yerde:roflol: ay sen cok yasa emı. bence sorun olmadıgı surece gıtme. bı bıldıgı varkı 9 nısanda gel dedı.

ah ah beklicez artık napalım bişeylede uğraşamıozki temizlik falanda yapamıoz. canım sıkılıo yat yat nereye kdr

slmmm uzun süredir yazamıyordum bakıp bakıp kaçıyorum işlerden dolayı.yarın pek çok kişi doktora gidecek bende gideceğim,bakalım bebiş napıyo görelim bi.Herkes hayırlı haberlerle döner inşallahh kendinize iyi bakınn.bu arada sürekli oturmaktan karnımda gaz sancısı çok oluyo 2 gündür.soda aldırdım şimdi zararı olurmuki?

benı de salı yada carsamba ıcın cagırmıstı ben de yarın gıdıyorum. sende hayırlı haberlerle gel ıns.

ah ah beklicez artık napalım bişeylede uğraşamıozki temizlik falanda yapamıoz. canım sıkılıo yat yat nereye kdr

ben de aynı ya sıkılıyorum. burası olmasa var yaaa. bıde cınsıyet bellı olsa orgu orcem tıgla ama. suan pıke takımı yapıyorum iğneyle ama bebısıme degıl ona annem yapacak.

bence sodayı doktoruna sormadan ıcme ya. sende hayırlı haberlerle gel ıns.

bende yelek felan örmeyi çok ıstıyorum ama bıde yapabılsem keske ( bılmıyomm

bende bılmıyorum da tıg bılıyorum ya bı tane yapabılırım yanı. bı model buldum cok kolay onu yaparım herhalde. bıde battanıye ıstıyorum.

aminnnn canımmmm inşallahhhh
kıslar ben hıssedıcegımız gunlerın gelmesını çok ıstıyorummm ınsallah Allahım nasıp eder

inş ya. hareket edecek ıcımızde super ya. bugun seker yerken aklıma geldı. tatlı seyler yenıldıgınde hareket edermıs. arkadasımın bıgun hareket etmemıstı doktorunu aramıstı. doktoru cıkolata ye oynamazsa gel demıstı yedı 5 dk gecmeden oynamıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…