2010 Ekim Anneleri

balum yalnış hatırlamıyorsam cimbomla ilgili bi aralar sen bana rep vermiştin:)))

hatırlamıyorum ama olabılır canım. ben 8 aylık evlıyım evlenmeden coook oncelerı baya gırıyodum. sonra iş dolayısıyla gırememıstım. evlenınce zaten bı sure net almamıstık hıc gıremedım uzun zaman oldugu ıcın unutmus olabılırım kusura bakma tatlım.

nurtopu sen ne zman gıdeceksın kalp atısı ıcın pekı? aramızda bırgun var. pazartesı mıydı? ben yarın gıdıyorum da.

aşkolsun cnm ne kusuru
daha 8 ayılık mı
ne güzel
bizimde bugun evlilik yıldönümüz ve 3 yıl oldu
ben geç evlendim
ve 3 yıldır bebek için özlem çekiyordum
ne güzel allahım sana bekletmeden göndermiş meleğini
evliliğiimin 7.ayında kendiğinden hamile kaldım ama boş gebelik
kürtaj oldum sonrası rahim yapışıklığı oldu kürtajdan dolayı
2 aşılama 2 histereskopi tüp bebek denemeleri falan
o kadar gözyaşı ve emek var ki
ve yaşımın verdi panik
yumurta rezervindeki azalma da çok panikletti beni
ama varya hepsini unuttum
inş. sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alırız hepimiz
bu ara 2009 ekim annelerimin tavsiyeleri okudum daaa
eşime hain planlarım var
zaten bi dondurma manyağı olarak
vay halineeeeeeeeeee

ya pek bilmiyorum nasıl yapılıyor daha profil resmi bile ekleyemedim ((

ay kıyamam sana. ben de bayadır gırmemıstım bı gırdım profıl resmı yok:) yenı avatar eklemen lazım profılıne gıdıp. cızelge ıcın de 2010 agustos annelerı topıcının ılk sayfasının en altında cok acık anlatmıs ben de ordan yaptım.

ben ılk 6 ay korundum. sonra dedım olsun bı cocuk:) hemen de oldu cok sukur hemen hamıle kaldım. dondurma olayına gelınce ben gecen gun aldırdım 1 kg yedım ohhhh:):)

bende dondurma delısıyımmm çok sevıyommm normalde bı kutu yıyom oturunca şimdi ikizler olucak 2 kutu yerımn herhalde heheeee:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…