2010 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım, forumu inceledim çok hoşuma gitti :).. bende 9 haftalık hamileyim ekim annesi olcam inş.. hepimiz bebeklerimizi saglıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız inş.. selametle..

cnm msj yaz senide alsınlar listeye hayırlı olsun bu arada :)

tesekkür ederim ecrinece, bu kadar hızlı cvp almak beni sevindirdi :) ama kime msj yazcam ve ne listesi anlamadım

tesekkür ederim ecrinece, bu kadar hızlı cvp almak beni sevindirdi :) ama kime msj yazcam ve ne listesi anlamadım

ilk sayfadaki nevyas arkadaşa özel msj atman gerek ama atamassın yeni üye olduğun için sen
son adet tarihini
hamile kaldığın kilo
yaşını
falan yaz biz yazarız

son adet tarihim 29 Aralık, yas 29, kilo 57, tahmini doğum da 11 ekim kızlar saolun :))

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, afilli, pembedana, yarican

canım ilk aylarda bu şikayetlerin çok normal
ilk başlarda zaten karın bianda fırlar
oysa daha içerde bi fasulye vardır
vücudun kendini bu yeniliklere alıştırmasıda kişiden kişiye göre işte böyle değişebiliyo
hatta şöyle diyim bu şişkinlik genelde akşamları olur dimi

benım de cok gazım ve sıskınlıgım var ıctıgım progestan sebeplıymıs oyle dedı doktorum

slm kızlar ben geldim naılsınız balum heyecan dorukta galiba hadi hayırlı haberlerle gel yarın gerçi ben anca akşam görebilirm ama

hemde fena ya bırazdan kahvaltı yapıp gıdıcem ayyy:):)

slm güzell anne adaylarıolumunekankayizsmile nabersiniz
kız balum yarın senin büyük gün hadi inş sende minigin sesini duyarsın canım

inş canım inş.

aramıza hosgeldınnnn

kendine ii bak yarın güzel haberlerini bekliyorum
tamam tatlım.
yarin doktora gitcek arkadslar insallah hayirli haberlerle gelirsiniz.
anam benim 3 haftam var bir türlü gecmek bilmiyor günlerrrr.merak ediyorum büyüdümü nur tanem diye
sagol canım gelınce hemen yazarım:) ozlem hep olacak annesi dogana kadar

rahat ol canım inş. güzel haberlerle döneceksin.... balum sende rahat ol emi bebişlerinizin pıtpıtlarını duyun ve güzel duygularınızı burda bizimle paylaşın başka kontrole gidecek varmı yarın...

inş canım gıdıcem bırazdan umarım duyarım gelır gelmez de yazarım sıze.

gozunaydın tatlım sevındım:) bende ıns bugun:)
yarın dr.a gideceklerden iyi haberler bekliyoruz....

coook sagol tatlım.

hosgeldın tatlım aramıza:) ben yoktum aksam sımdı gordum.

kızzzzzz nevyasssssssssss pıtpıtları duydum die msj attım looo degiştir canım listede onu sen nnasılsın

kız dur annesınde nevyas gelınce duzeltır lısteyıkaydirigubbakcemile3

bu arada herkese gunaydınnnn:)::) kızlar ya bugun ılk defa bulantım var azcık heyecandan mıdır? ayyy cok fenayım ya bı gıtsem :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…