2010 Ekim Anneleri

çalışıyosun sende dimi ben çok zorlanmaya başladım mide bulantılarım ve halsizlik beni zorluyor dün izin aldım erken çıktım nolucak böle bilmiyorum

Kızlar ben bir de grip oldum, salya sümük gidiyorum..Hiç halim yok ama derslerim olduğu için mecbur geliyorum işe..Bulantı, grip, yorgunluk...Gene de halime şükürç. Bu ebbişi ne çok bekledim ben..Artık haftasonu dinleniriz inşallah...

ben üsküdardayım mihrimah sultan tıp merkezine gidiyorum doktorumdan çok memnunum çok şükür çok tatlı bi bayan

hımmmm ya vallahi ben aslında buradaki hastanelerin hiçbirini beğenmiyorum bi diyom devletemi gitsem bide diyom bunlardan birinimi seçsem napcam bilmiyom bi hayırlısıyla kalp atışlarını duyım ondan sonra kararımı vereceğim

ay canım benim geçmiş olsun ya rabbim yardımcın olsun inş. bebişin seni fazla üzmez bende biraz bekledim çok şükürki geldi rabbim sağlığıyla hayrıyla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah

BENİM İZNİM BİGÜN ONDAN YETMİYOR SEN BİDE DERS ANLATIYOSUN MAŞALLAH YANİ:)

gunaydın kızlar nasılsınız
bugun doktora gıden arkadaslarım ınsallah hayırlı haberlerle dönersiniz

Aminnnnnnnnnn Severim inşallah hepimiz sağlıkla hayırlıısyla kavuşucaz bebişlerimize...

BENİM İZNİM BİGÜN ONDAN YETMİYOR SEN BİDE DERS ANLATIYOSUN MAŞALLAH YANİ:)

Maşallah da bakalım bu vücud ne kadar dayanabilecek? İnşallah ben de haftaya biraz rapor alsam iyi oalcak...

Maşallah da bakalım bu vücud ne kadar dayanabilecek? İnşallah ben de haftaya biraz rapor alsam iyi oalcak...[/QUOTE]

BAKALIM BENDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RAPOR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM CANIM:)TABİ İŞ YERİM SORUN YAPMAZSA

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melisesra, aymeh, demet_yaren, kamyas, nesemese, sever

bende ıyıyım ıste ayın 9 kontrol gunum heyecanlıyım cokkkkk bebısım buyumustur baya bı hatta doktor hareketlerını bıle gorebılırıs demıstı...heyecanlanıyorum

ayy canım benden 1 gun sonra gıdıceksınnn bende cok heyecanlıyım ınsallah kalp atıslarını duyarım
senınkı kocaman olmustur

GÜNAYDDIN kızlar....bugün baya bi arkadaşımız dr gidicek snaırım cuma cuma diye diye:))))))sevinçli haberlerinizle gelin inş...bu arad testere kısssssss inanmıyorum sanaaaa çok svndm cnmcm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.bizim eşler de aynı hast.dındı görüyomusun ...cnm bnmmm.....

ayy canım benden 1 gun sonra gıdıceksınnn bende cok heyecanlıyım ınsallah kalp atıslarını duyarım
senınkı kocaman olmustur

ınsallah canım duyarsın .......benımkı evet 9+4 olduk 10 haftadayız doktora gıttıgımde 10+1 olacak 11 haftada olacagız yanı hayırlısı doktora gıtmeden cıkolata yemem gerek ...cıkolata bebegı hareketlendırıyormus .ılgınc ama oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…