çalışıyosun sende dimi ben çok zorlanmaya başladım mide bulantılarım ve halsizlik beni zorluyor dün izin aldım erken çıktım nolucak böle bilmiyorum
ben üsküdardayım mihrimah sultan tıp merkezine gidiyorum doktorumdan çok memnunum çok şükür çok tatlı bi bayan
Kızlar ben bir de grip oldum, salya sümük gidiyorum..Hiç halim yok ama derslerim olduğu için mecbur geliyorum işe..Bulantı, grip, yorgunluk...Gene de halime şükürç. Bu ebbişi ne çok bekledim ben..Artık haftasonu dinleniriz inşallah...
Kızlar ben bir de grip oldum, salya sümük gidiyorum..Hiç halim yok ama derslerim olduğu için mecbur geliyorum işe..Bulantı, grip, yorgunluk...Gene de halime şükürç. Bu ebbişi ne çok bekledim ben..Artık haftasonu dinleniriz inşallah...
ay canım benim geçmiş olsun ya rabbim yardımcın olsun inş. bebişin seni fazla üzmez bende biraz bekledim çok şükürki geldi rabbim sağlığıyla hayrıyla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
BENİM İZNİM BİGÜN ONDAN YETMİYOR SEN BİDE DERS ANLATIYOSUN MAŞALLAH YANİ:)
gunaydın melısesra nasılsın canım
hoşgeldin adaşım nasılsınnn
ayy canım benden 1 gun sonra gıdıceksınnn bende cok heyecanlıyım ınsallah kalp atıslarını duyarım
senınkı kocaman olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?