2010 Ekim Anneleri

balum gunaydın bulantı zaten bır den baslıo olabılır yani...birde heyecan yapmaaaaa anlıyorum tabıkı seni...bebeişte heyecanlı olacak yavvv

aynen senin gibiyim 72 kilo ile hamileliğe başladım su an 76 geliyorum bu gidişler 100 kilo olurum napacagız bilmiyorum boyumda 1.60 Allahım hakkımızda hayırlısını versin
ben progestoronu iğne olarak vuruluyorum 25-26 ignme falan vuruldum kilo da ve siskinlikte onunda etkisis var anladıgım kadarıyla
inş. hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız

günaydınnn kızlarrrrr
ya bişey sorcam ben hala adet olcakmış gibiyim bu normalmi ağrı sancı yok arada bi yokluyo kramp şeklinde bide bacaklarım ağrıyo (

günaydınnn kızlarrrrr
ya bişey sorcam ben hala adet olcakmış gibiyim bu normalmi ağrı sancı yok arada bi yokluyo kramp şeklinde bide bacaklarım ağrıyo (

günaydınnnn kaydirigubbakcemile2 yazdıklarının hepsini bende yaşıyorumm bu agrılarr :)) tatlı ağrılarr.Rahimm büyüyorr ve ufak ufak agrılarrr normal sayılıyor diye biliyorum :CüvCüv:

:)) Yarınnnn çabukkkk gelsinnn Allahımmmmm inşallahhh kesemiziii görürürzz.Dualarınızzı esirgemeyinnn kızlarrr bu bebeğe 3 yıl sonunda kavuştum rabbim onu bana sizelere bebeklerinizi bağışlasınn inşallahhhhhh

herkese günaydın arkadaşlar balum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah benimde mide bulantılarım başladı doğru düzgün bişey yemiyorum canım hiç bişey istemiyor

bu arada herkese gunaydınnnn:)::) kızlar ya bugun ılk defa bulantım var azcık heyecandan mıdır? ayyy cok fenayım ya bı gıtsem :teytey:
heyacanda olabilir ama hafdana göre bu haftalarda basliyor zeten bulantilar
haydi insallah hayirli haberlerle gel canim.miniginin tikir tikir kalp atisini duyda gel

günaydınnn kızlarrrrr
canim ben de 8 haftalik olamsina ragmen hala ayni agrilar oluyor.rahim büyüyor ondan dedi doktorum.birde bn elevit kullaniyorum.icinde maunesyum var.o rartlatti beni.sen kullaniyormusun?

insallah canim rabbim korusun melegini insallahhh,yarin keseni görde gel.dualarimiz seninleeeeee

kızlar sağolun kullandığım ilaç folbiol ve progestan başka bi ilaç kullanmıyom benim bütün gün sürüyo öyle gitcek gibi değil :)))

sever biz aynıyız 6+5 istanbulun neresindesin sen doktora nereye gidiyosun?

canım istanbul pendikteyim doktorum şişlideydi çocuk ssahibi olmak için gidiyoduk ama şimdi bu tarafta bulmam gerekiyo şimdilik nenehatuna gidiyorum bakalım deneme sürecindeyiz eğer düzgün giderse doktorluğumuzu yapmasına izin vericem kaydirigubbakcemile3

Balum inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz, pıtpıtlarını duy da gel..
Testere canım sen de keseni gör inşallah hayırlısıyla, onun ölçümüne göre kaç haftalık olduğunu da sormayı unutma canım..
Feyzam sen benden öndesin, inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.
Birşey sorucam size kızlar, benim bulantılarım akşamları çok şiddetli oluyor. Ters hatunum yani, sizde de böyle olan var mı?

aynen sabah kalktığımda hafif oluyor ama öğleden sonra ve akşam çok ağır oluyor çıkartma yok sadece bulantı ama çıkartsam rahatlıycam ama

canım vallahi benim bulantım hiç yok allaha şükür çok sakin bi hamişlik geçiriyorum nedense :S

kızlar sağolun kullandığım ilaç folbiol ve progestan başka bi ilaç kullanmıyom benim bütün gün sürüyo öyle gitcek gibi değil :)))

çalışıyosun sende dimi ben çok zorlanmaya başladım mide bulantılarım ve halsizlik beni zorluyor dün izin aldım erken çıktım nolucak böle bilmiyorum

aynen sabah kalktığımda hafif oluyor ama öğleden sonra ve akşam çok ağır oluyor çıkartma yok sadece bulantı ama çıkartsam rahatlıycam ama

Aymehcim acaba bende bir terslik mi var diye düşünüyordum, çok teşekkürler, içim rahatladı..

canım vallahi benim bulantım hiç yok allaha şükür çok sakin bi hamişlik geçiriyorum nedense :S

Maşallah, belki anca başlayacaktır daha...

çalışıyosun sende dimi ben çok zorlanmaya başladım mide bulantılarım ve halsizlik beni zorluyor dün izin aldım erken çıktım nolucak böle bilmiyorum

efet canım çalışıyorum ben böyle giderse doğurana kadar çalışırım herhalde kaydirigubbakcemile3
sen neredensin hangi hastaneye gidiyosun:uhm:

ben üsküdardayım mihrimah sultan tıp merkezine gidiyorum doktorumdan çok memnunum çok şükür çok tatlı bi bayan

Aymehcim acaba bende bir terslik mi var diye düşünüyordum, çok teşekkürler, içim rahatladı..

Maşallah, belki anca başlayacaktır daha...

ya başlasa başlar diyo herkes ama tabi bilemem sadece adet olacakmışım gibiyim o kadar normalmiş oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…