ii gecelerrr ...kızlarr benım çok fena gaz problemım var karnımm davul gıbı şişş zaten bıraz göbişş vardıkaydirigubbakcemile3 şimdi oldum 6 aylık hamışler gıbı aranızda benım gıbı olan varmııı gazmann gibiyiimmm...:kedi:
günaydınnn kızlarrrrr
ya bişey sorcam ben hala adet olcakmış gibiyim bu normalmi ağrı sancı yok arada bi yokluyo kramp şeklinde bide bacaklarım ağrıyo(
heyacanda olabilir ama hafdana göre bu haftalarda basliyor zeten bulantilarbu arada herkese gunaydınnnn:)::) kızlar ya bugun ılk defa bulantım var azcık heyecandan mıdır? ayyy cok fenayım ya bı gıtsem :teytey:
canim ben de 8 haftalik olamsina ragmen hala ayni agrilar oluyor.rahim büyüyor ondan dedi doktorum.birde bn elevit kullaniyorum.icinde maunesyum var.o rartlatti beni.sen kullaniyormusun?günaydınnn kızlarrrrr
ya bişey sorcam ben hala adet olcakmış gibiyim bu normalmi ağrı sancı yok arada bi yokluyo kramp şeklinde bide bacaklarım ağrıyo(
insallah canim rabbim korusun melegini insallahhh,yarin keseni görde gel.dualarimiz seninleeeeee:)) Yarınnnn çabukkkk gelsinnn Allahımmmmm inşallahhh kesemiziii görürürzz.Dualarınızzı esirgemeyinnn kızlarrr bu bebeğe 3 yıl sonunda kavuştum rabbim onu bana sizelere bebeklerinizi bağışlasınn inşallahhhhhh
günaydınnn kızlarrrrr
günaydınnn kızlarrrrr
sever biz aynıyız 6+5 istanbulun neresindesin sen doktora nereye gidiyosun?
balum inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz, pıtpıtlarını duy da gel..
Testere canım sen de keseni gör inşallah hayırlısıyla, onun ölçümüne göre kaç haftalık olduğunu da sormayı unutma canım..
Feyzam sen benden öndesin, inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.
Birşey sorucam size kızlar, benim bulantılarım akşamları çok şiddetli oluyor. Ters hatunum yani, sizde de böyle olan var mı?
kızlar sağolun kullandığım ilaç folbiol ve progestan başka bi ilaç kullanmıyom benim bütün gün sürüyo öyle gitcek gibi değil :)))
aynen sabah kalktığımda hafif oluyor ama öğleden sonra ve akşam çok ağır oluyor çıkartma yok sadece bulantı ama çıkartsam rahatlıycam ama
canım vallahi benim bulantım hiç yok allaha şükür çok sakin bi hamişlik geçiriyorum nedense :S
çalışıyosun sende dimi ben çok zorlanmaya başladım mide bulantılarım ve halsizlik beni zorluyor dün izin aldım erken çıktım nolucak böle bilmiyorum
canım istanbul pendikteyim doktorum şişlideydi çocuk ssahibi olmak için gidiyoduk ama şimdi bu tarafta bulmam gerekiyo şimdilik nenehatuna gidiyorum bakalım deneme sürecindeyiz eğer düzgün giderse doktorluğumuzu yapmasına izin vericem kaydirigubbakcemile3
Aymehcim acaba bende bir terslik mi var diye düşünüyordum, çok teşekkürler, içim rahatladı..
Maşallah, belki anca başlayacaktır daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?