2010 Ekim Anneleri

benimki de kötü be güzelim,çok zayıfım,iki iş yapıyım,yoruluveriyorum,hele bide bu durumda..

:Saruboceq:
Ben 72 ile başladım :roflol:

senin yolun yok malesef kendine çeki düzen verrgelmim oraya:dance:bu arada cnmcm snein yazını okudum erkek inf.de demek sizdede erkek inf.vrdı... pressed kullanmışsınnn sağlıkla kucağınada alırsın inş....

anam cimbomlu odamı hamiş yoksa inanmıyorum yaaaaaaaaaaa aşılama aynı zmanalarda geçen yıl aşılma yaaptrımıştık cnm arkadaşımmm çokkk tebrik ederim

oooooooo mükemmel hemen hemen aynı yapıdayız o zaman.demek bu modellerde herşey yapışıyor.

bende diyorum ki bu esengülünü ben tanıyorum ama nerden
cnm yaaaa
hatırlattın sağol cnm benim
naber fıstık
bak aynı dönemler denk geldik
melisesrayla da başka sitede karşılaşmıştık onunla da şimdi denk geldi hamişliğimiz
üçümüzün bi ortak noktası da tüp bebek sanırım
doğrumuyum

teşekkürler cnm benim
allahım yardımcımız olsun hepimizin
allaha emanet meleklerimiz

testerecim dualarım seninle
yarın güzel haberlerini bekliyorum
içini ferah tut

benimki de kötü be güzelim,çok zayıfım,iki iş yapıyım,yoruluveriyorum,hele bide bu durumda..

gel yer değiştirelim.bizde yoruluyoruz.bu cüsseyi taşırken yorgun düşmek kolaymı???
kemiklerim sayılırken 57'idim.şimdi sayılmıyor tabiki:)))))

bu arada balum dan güzel haberler bekliyorum

dudu ve diğer dr a gidicek arkadaşlar güzel haberlerle gelin inş.

sorma ne gzll yaaaaŞenizevet tüp bebek cnmcm microenjeksiyonnnkaydirigubbakcemile2

oooo kızlar baktım alınan kilolardan konuşuluyo hemen tartıya koştum tartıldım en son 2 hafta önce 51,5 tum son bir haftadır kalçam genişledi belim iyice kalınlaştı göbeğim çıktı dedimki kesin 54-55 oldum oysaki 51 kiloya düşmüşüm anlamadım

tartı bozulmuştur.:jeyyar:

kimseden ses soluk yok daha....

ayy canım bende bugün çok uyumuşum gözlerimi açtım saate baktım ayy kızlar kontrole gidecekti dedim hemen kahvaltımı yaptım buraya geldim yani burda birbirimizi şahsen tanımasakta çok farklı bi duygu oluşuyor aramızda inş. hepsi güzel haberlerle döner...

40,5- 41 arası.ayaklar spor ayakkabı ile şenlenecek.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…