ben şu an 48 kiloyla başladım..
Ben 72 ile başladım :roflol:
gıcıkmısın sennn.bu konuda konuşmaya hiçççç hakkın yok.can yakar gibi.....şaka şaka.
ne güzel...
65-70'le başlayanlar ne yapacakkk.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tabiki spor yapacak.kaydirigubbakcemile2
Ben 72 ile başladım :roflol:
kızz vallahi aynen öyle yapışıyor...:roflol:
öyle çokta yemiyorumm son adet dönemımde 70 kılo falandımm doktoruma gıttım 72 kılo cıktımohaoldumsmile şokkk oldummm...ama buarada boyum 1.77 hihoyyyt yınede göbekk gazdan felakettttsırnaşık şey
cimbomlu canım hayırlı olsun rabbim inş saglıkla kucaklamanı nasip eder
testerecim ben ilk 5+4 de gördüm kesegi ama çok küçüktü canım seninde erken miş daha geç görebilirsin hafif kanaman varmış inş hiçbişey olmaz rabbim nasip ettiyse kucagına almayı canım alırsın inş
benimki de kötü be güzelim,çok zayıfım,iki iş yapıyım,yoruluveriyorum,hele bide bu durumda..
merhaba güzel ekim anneleri kontrole gidecekler vardı döndülermi acaba...
bende diyorum ki bu esengülünü ben tanıyorum ama nerden
cnm yaaaa
hatırlattın sağol cnm benim
naber fıstık
bak aynı dönemler denk geldik
melisesrayla da başka sitede karşılaşmıştık onunla da şimdi denk geldi hamişliğimiz
üçümüzün bi ortak noktası da tüp bebek sanırım
doğrumuyum
oooo kızlar baktım alınan kilolardan konuşuluyo hemen tartıya koştum tartıldım en son 2 hafta önce 51,5 tum son bir haftadır kalçam genişledi belim iyice kalınlaştı göbeğim çıktı dedimki kesin 54-55 oldum oysaki 51 kiloya düşmüşüm anlamadım
kimseden ses soluk yok daha....
vallahıı benım öyle canımm kaydirigubbakcemile2 umarımm sağlıklı bı sekılde kılo alırızz...
buarada benım ayaklarım 40:1shok: normalde bıle zor bulurum ayakkabı senın durumun ne ıelrleyen donemlerde napcam dusunuyorum kılo boydan kapatırımda ayaklar neolcak sırnaşık şey
yapmıssın ıste canım gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?