2010 Ekim Anneleri

kızlar dergide okudum,ilk 3 ay kilo almamak gerekiyo,3-6 ay arası 1-1,5kilo son 6-9 ay arası 2 kilo alıp,13 kiloyla kapatmamız gerekiyomuş..kolay gelsiiiiiiin..

Ben kilolu başladım o yüzden çok korkuyorum fazla kilo almaktan ( 10 haftam bitti çok şükür almadım daha yarım kg da gitti :)) inşallah 3 aydan sonrada ayda 1 kg ile 9 ayı kapatırım..Ablam 7 kg almıştı hamileliğinde inşallah genetikdir ya :)

ben ilk gebelıkte 16 kılo almıstım...bakalım bu nasıl olacak su 8 haftada 300 gr. almısım

Önce gönlümüze bir yolculuk yapalım…

Ta derinliklerine yürüyelim…
Gönlümüzü bulursak sahibimizide buluruz.. ınşaAllah

Güzel yolun sevdalıları yolunuz açık ,cumanız mübarek olsun…

benimde çok farklı değil.almamak için neler yapmak gerekli biliyormusun canım.

benimde çok farklı değil.almamak için neler yapmak gerekli biliyormusun canım.

Valla canım bende tam bilmiyorum ama Ebru Şallının bir yazısını okumuştum vucudunda hiç yağ olmadığı için hamileliğinde doktoru yağ ağırlıklı beslenme diyeti vermiş yağ süt olması için önemliymiş çünkü..Bendede fazlasıyla yağ var bende yağsız beslenmeye çalışacağım..

slm kıslar bnde sizden özentim ticker yptım bakalım olmuşmu bn tekmi çiftmi blmyrm daha ama olsun napayım:)))))))))

şu dönemde şişlik te var diyorum ben bir günüm diğerine uymuyor.
spor yapayım diyorum.tehlikeli dönem diye bekliyorum da açıkcası.

aslında en iyisi bir beslenme uzmanına danışmak sanırım.

yapışıyor haaaa.:roflol: ilahi güldürdün.doğru doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…