kızlar dergide okudum,ilk 3 ay kilo almamak gerekiyo,3-6 ay arası 1-1,5kilo son 6-9 ay arası 2 kilo alıp,13 kiloyla kapatmamız gerekiyomuş..kolay gelsiiiiiiin..
balum gelemdi ama benim gittmem lazım misafirliğe merakta ediyorum nerde kladıki off off neyse gelince bakacam artık...
eyvahedigeldismile BEN ŞİMDİKTEN 2 KILO FAZLA CIKTIMMM...
AMA CANIM YAZDIGIN 13 KILO YA DENK GELMIYO 3-3.5 KILO YA DENK GELIYO YALNIS YAZDIM GALIBA BAK BAKALIMsırnaşık şey
Ben kilolu başladım o yüzden çok korkuyorum fazla kilo almaktan( 10 haftam bitti çok şükür almadım daha yarım kg da gitti :)) inşallah 3 aydan sonrada ayda 1 kg ile 9 ayı kapatırım..Ablam 7 kg almıştı hamileliğinde inşallah genetikdir ya :)
benimde çok farklı değil.almamak için neler yapmak gerekli biliyormusun canım.
slm kıslar bnde sizden özentim ticker yptım bakalım olmuşmu bn tekmi çiftmi blmyrm daha ama olsun napayım:)))))))))
olmuş olmuş.
vaallahıı ben napcammm...yedığımınn yapışıyooo üstüme kalıyooo valla napcam bılmıyorumm sağlıklı olalım melegımle kılo onemlı deıl ama cok kılo saglıksız su tehlıkelı dönemlerımı atlatalım bol bol yurucem en güzel sey yuruyuz yazda geliyo alın kocişleri cıkın yollara :ecrin_bebek:
ben şu an 48 kiloyla başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?