2010 Ekim Anneleri

dr gelen yokmu ya bizde burda meraktan çatliyacaz balum nerde kaldıkii...

günaydın mutlu anneler. ben de 25 martta doktordayım. çikolata kesin yiyip gidiyorum. karnınız büyüyor mu? kaç kilo aldınız. ara sırayazılarınızı takip edebliyorum. yetişmek mümkün olmuyor.harikasınız

hoşgeldın canım ben mıgde bulantısında hıcbırsey yıyemıyorum iştahımda yok napıcam bılmıyorum

benm midem 2 hatfa falan bulandı. ama artk yok gibi. iştahla kahvaltı yaptım mesela. ben çok ağır geçirmedm. artk geçiyo bulantılarım diye düşünüyorum. midem bulanırken çubuk kraker yemiştim. iyi geliyo. bir de kuru şeyler ye. köfte falan. ekmek arası. çabuk sinirilmediği için tok tutuyor ve mide bulantıları gecikiyor

çubuk kraker yıyorum sureklı şimdi canım hamur cektı annem kızartıcak ılk defa canım bırsey ıstedi:)

oh oh maşallah. öyle şeyler işte. kuru şeyler. o seni bir süre tok tutar. rahat edersin. ben mesela az kahvaltı yapıyordum. 2 saate midem başlıyodu. sonra portakal yiyordum zaten su gibi yarım saat tutmazdı beni. yine başlardı. sabahları ekmekle falan haşlama yumurta falan tok tutar. seversen tabi. ben öyle yapıyorum. inşallah iyi gelir. şimdiden afiyet olsun

saol canımmm yumurta süt malesef hıc tuketemıyorum su bulantılar gecsın mecbur baslamak gerekıyor ama elma felan yemeye calısıyorum ekşi ekşi o bıraz ıyı gelıyor herkes kılo alır ben kılo verıyorum ama 3 aydan sonra nasıl olurumbılmem bıde ıkızler :)))

çok yakın zamanda sıkıntıların geçsin diyorum. ikizlerinide sağlıcakla alırsın inşallah kucağına. umarım kısa sürer sıkıntıların.

balum gelemdi ama benim gittmem lazım misafirliğe merakta ediyorum nerde kladıki off off neyse gelince bakacam artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…