2010 Ekim Anneleri

2'li teste ilk kim gidiyor şimdi.

ben 26 martta gidiyorum 11.haftanın için olacak. doktorla konuşacağız bakalım. önce yorum ve bilgi isteyeceğim sonra bakarız artık yaparmıyız yapmazmıyız. bu arada eylül annelerinde okumuştum hastaneler arası acayip fiyat farkları varmış bilginiz olsun hanımlar..

ben tüm tarama testlerini yaptıracağım. çünkü herhangi birşey varsa doğumdan önce bilinmesi çok daha doğru.

yaptırmasan niye yaptırmadım.yaptırsan ya sonuçlar iyi çıkmazsa.yada ya iyi çıkarsa!!!!!

hangisinin stresi daha az gelecekse ona karar vermek gerekli sanırım.

durum bu aslında. çünkü gerçekten hamilelikte gereksiz bir strese yer yok. yani bilseler insan hadi neyse diyecek ama bildikleri bir şey de yok ki. sakat diyorlar iyi çıkarsa ne ala. tamam zaten iyi doğsun ama bizim aylarca çektiğimiz azap ne olacak. ayrıca annenin yaşı otuzu geçkin değilse ve ailede kalıtsal problemler olmazsa genelde iyi çıkıyormuş ve ikili iyi çakarsa diğerlerini yapmayabiliyormuş doktorlar.

kızlar bu arada hamile olduğu öğrendiğimden beri ikinci kez rüyamda erkek bebek görüyorum. birisinde senin erkek bebeğin olacak demişlerdi bu gece de bir erkek bebek dünyaya getirdiğimi gördüm.

hayırdır inş.

nurtopu canım doktor sana ıkılı testden bahsettımı sanırım ıkızlere yapmıyorlar dıye bılıyorum

dogru ama kararsızım bakalım esım ne dıcek. o kesın yaptıralım der:)

yaptır güzelim bence, yaptırmaktan birşey çıkmaz, yararlı testler olmasaydı doktorlar bu testlerin yapılmasını önemsemezlerdi ki... ikili testte zaten ense kalınlığı ölçülüyor ve 2 tane hormon bakılıyor kanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…