balum canım gözunaydın...inşallah herkes böyle ıyı haberlerle döner..ultrason resmını aldınmı unuttun mu yıne:)))
bende kararsızım açıkcası, şimdiye kadar bu test işlerine hiç sıcak bakmadığım için de araştırmadım. henüz nasıl yapıldığını bile bilmiyorum ama şunu çok iyi biliyorum ne olursa olsun yavrumdan vazgeçemem. doktorların yüzde bir olan bir ihtimali bile sanki o bir kişi bizmişiz gibi yansıttığını biliyorum. o yüzden korkuyorum aslında. yani ihtimal karşılığında beni üzecek diye korkuyorum.
su içtim o bile midemi bulandırdı
[
sagol canım. sımdı daha da ıyıyım artık daha cok rahatladım. sen nasılsın?
kızlar bence 2li testınızı 3lü testınızı yaptırın böyle yaptırmamak dogru degıl tabıkı sorun olsada kımse sızı bebegınızden zorla ayırmıyor yanı sız ben bu sekıldede dogum yapıcam dersenız yaparsınız ancak dünyaya nasıl bır bebek getırecegınızı ögrenmıs olacaksınız bunda kötü bişi yok tabıkı tercıh sızın ama yaptırmakta fayda var yoksa doguma dek soru işaretlerı ıle beklersınız
ii sayılırım ya midem bulanıyo biraz.acı bir tat ağzımda o bulandırıyo midemi
canım onu baluma söylemişlerdi sanırım,balumda geç döllenme olmuş ,aslında SATa göre 9 haftalık falan olması gerekiyo bebeği ama 7 haftalık sanırım,ben ona yormuştum o lafı..
ya zaten bende yaptırma eğilimi oluşmaya başladı ama dediğim gibi çevremizde doktorun kaç defa test sonuçlarından yola çıkarak sakat deyipte aldırılmasını tavsiye ettiği ama çook sağlıklı doğan çocuklar var. düşünebiliyor musunuz o annenin durumunu. beni orası düşündürüyor açıkcası doktorlar mı bir şey bilmiyor anlamadım yanii
ya zaten bende yaptırma eğilimi oluşmaya başladı ama dediğim gibi çevremizde doktorun kaç defa test sonuçlarından yola çıkarak sakat deyipte aldırılmasını tavsiye ettiği ama çook sağlıklı doğan çocuklar var. düşünebiliyor musunuz o annenin durumunu. beni orası düşündürüyor açıkcası doktorlar mı bir şey bilmiyor anlamadım yanii
merhabalar, bende aranıza katılıyorum :) sat 31 aralık, beklenen doğum tarihi 07/10/2010 yaşım 28
cimbommlummmm canım özel msj kapalı msj yazmışsın sımdı gerı yazamadım sana msj sıstemın kapalı.dün allaha şükür keseyi gördük.Haftaya kalp atışı ınsallhh.progetona devam ara ara lekelenmeler ıcın bakalım 1 ay ıcınde bellı olucakk bebegımın saglıkı olup olmaıdıgı dualarınızı esırgmeyın
benım yengeme %90 sakat dogum dedıler ama saglam dogdu. ben de zaten bunun ıcın dıyorum. sakat beklerken sapa saglam dogdu. agladıgı onca aylar bosunaymıs.
gunaydın kızlar yarın doktor kontrolum var bugun tam 11 haftaya gırdık sanırım benımde ıkı hafta sonra ıkılı testım olur bakalım dr ne dıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?