2010 Ekim Anneleri

balum canım gözunaydın...inşallah herkes böyle ıyı haberlerle döner..ultrason resmını aldınmı unuttun mu yıne:)))

yok ya bakmadı kı bu defa. gecen defa da unutmustu vermeyı herhalde bılmem kı.:):)

ben de aynen senın gıbı dusunuyorum. ıhtımal varsa aldıramam kı zaten.

kızlar bence 2li testınızı 3lü testınızı yaptırın böyle yaptırmamak dogru degıl tabıkı sorun olsada kımse sızı bebegınızden zorla ayırmıyor yanı sız ben bu sekıldede dogum yapıcam dersenız yaparsınız ancak dünyaya nasıl bır bebek getırecegınızı ögrenmıs olacaksınız bunda kötü bişi yok tabıkı tercıh sızın ama yaptırmakta fayda var yoksa doguma dek soru işaretlerı ıle beklersınız

[

sagol canım. sımdı daha da ıyıyım artık daha cok rahatladım. sen nasılsın?[/QUOTE]

ii sayılırım ya midem bulanıyo biraz.acı bir tat ağzımda o bulandırıyo midemi

[

sagol canım. sımdı daha da ıyıyım artık daha cok rahatladım. sen nasılsın?

ii sayılırım ya midem bulanıyo biraz.acı bir tat ağzımda o bulandırıyo midemi[/QUOTE]

ben de ıyıyım ya. ama kayınvalıdemlerdeyken hafıf sancım oldu cumartesı aksamı. pazar gunu devam ettı ve aksam sıddetlendı gorumceme geldık. o yatırdı benı ustumu fılan sıkıca ortup ısıttı gectı. usuttum sanırım. ben de mıde bulantısı yok hala ya. sanırım olmıycak. senınkı azalmıyo mu?

ya zaten bende yaptırma eğilimi oluşmaya başladı ama dediğim gibi çevremizde doktorun kaç defa test sonuçlarından yola çıkarak sakat deyipte aldırılmasını tavsiye ettiği ama çook sağlıklı doğan çocuklar var. düşünebiliyor musunuz o annenin durumunu. beni orası düşündürüyor açıkcası doktorlar mı bir şey bilmiyor anlamadım yanii

balum canım sanırım bebeğinin kalp atışlarını duydun, gözün aydın çok sevindim :)))

forum çok ilerlemiş okkuyamadım bebişini duyan, gören tüm anneleri tebrik ediyorum

ii sayılırım ya midem bulanıyo biraz.acı bir tat ağzımda o bulandırıyo midemi

ben de ıyıyım ya. ama kayınvalıdemlerdeyken hafıf sancım oldu cumartesı aksamı. pazar gunu devam ettı ve aksam sıddetlendı gorumceme geldık. o yatırdı benı ustumu fılan sıkıca ortup ısıttı gectı. usuttum sanırım. ben de mıde bulantısı yok hala ya. sanırım olmıycak. senınkı azalmıyo mu?[/QUOTE]

azalıyo ama hiç beklemediğim bi zamanda yeniden bulanmaya başlıyo.çekicekmişi dr öyle dedi.ilaç vermeyi uygun bulmadığını söyledi.zaten bende kullanmak istemiyorum.en azından 3 ay bitsin ondan sonra.sen nerde üşüttün öyle

aboo kocam randevuyu 27marta almış daha doğrusu 27marta vermişler haftasonu gidebileceğimiz için
19gün var daha akannehir

canım onu baluma söylemişlerdi sanırım,balumda geç döllenme olmuş ,aslında SATa göre 9 haftalık falan olması gerekiyo bebeği ama 7 haftalık sanırım,ben ona yormuştum o lafı..

3 aylıkken tam bellı olacak inş ne kadarlık dıye:) netlesır yanı.

benım yengeme %90 sakat dogum dedıler ama saglam dogdu. ben de zaten bunun ıcın dıyorum. sakat beklerken sapa saglam dogdu. agladıgı onca aylar bosunaymıs.

bende çok tanıdıkta şahit oldum down sendromu var deyip sağlıklı bebişler doğduğuna rabbim hayırlısını versin

merhabalar, bende aranıza katılıyorum :) sat 31 aralık, beklenen doğum tarihi 07/10/2010 yaşım 28

aramıza hosgeldın.

canım cok sevındım. gozunaydın.

gunaydın kızlar yarın doktor kontrolum var bugun tam 11 haftaya gırdık sanırım benımde ıkı hafta sonra ıkılı testım olur bakalım dr ne dıcek

arkadaşlar ben yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası doktorarın dediği gibi olmaya biliyor ve rabbim onu sana yazdıysa yapacak hiç bir şey yok

işi bilmeyen doktormu testi yapan laborantlarmı
27martta söler heralde tamda yapılması gereken zamana denk geliyo test
12.haftanın içinde olucaz 27sinde cinsiyet belli olurmu acep bilmiyorumkismile

benım yengeme %90 sakat dogum dedıler ama saglam dogdu. ben de zaten bunun ıcın dıyorum. sakat beklerken sapa saglam dogdu. agladıgı onca aylar bosunaymıs.

işte yanii bizim üzülmememiz sıkılmamamız gerekmiyor mu hamile iken. bi şi yoksa bile biz kendimizi harap ettikçe bebikimiz etkilenecek içimizde..

gunaydın kızlar yarın doktor kontrolum var bugun tam 11 haftaya gırdık sanırım benımde ıkı hafta sonra ıkılı testım olur bakalım dr ne dıcek

11, haftayla 14, hafta yapılıyomus ıkılı test belkı sana yapmayı teklıf eder yarın. hadı hayırlı haberlerle gel inş.

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, balum+, cimbomlu, demet_yaren, duduu, esraakkaya7, gozgoz_, gulayse7, melisesra, nesemese, Pamfilya79, porttakal, pusulam, sinop_e, şeker-leblebi

kalabalıkız ama kimse konuşmuyo:umursamaz:

kızlarr bu arada cumartesi Samsun a gittim :) bebeğin kalp atışlarını duyduk süperdi :))) 1 cm olmuş minişim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…