bugun goremedım ama cuma gormustum:):)
balumcum acemiyim kusura bakma :) keseği 3 martta gördüm canım
Maaşallah bebişine inş. sağ salim kucağınada alırsın canım
Merhaba canım ben ilk hamileliğimden biliyorumkızlar 2 li test yaptıran var mı yada ne biliyosunuz hakkında
desene çok heyecanlı bi süreç.ben bayılmazsam ii beklerken
siboş ben ası olayını hıc duymadım.
ben sağlık ocağına kayıt olurken ebe söyledi. 5 ve 6.aylarda yapılacak dedi. sanırım tetanoz aşısı. çünkü en son ne zaman yaptırdığımı sordu. 6.aydan sonra da süt vereceğiz dedi.
of of peki bunları atlattıktan sonra başka böyle sonucu heyecanla beklenen bişey var mı trackeki
sabahları mide bulantısı ve aşırı gaz sorunu yaşayan var mı?
canim benim basta coktu simdi rahatladim ara ara oluyorgünaydın arkadaşlar,
doktora gidecek olan arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle gelirler. dünya kadınlar gününüz kutlu olsun:))) anneler gününe kadar bugünle idare edelim:)))
dudu, feyza bulantı var mı kızlar sizde. günü bana en yakın olanlar bana sizlersiniz.
birde ikili test için fiyat alan oldumu? ben aldım. iki hastane arasında çok fiyat farkı var(
ilk haftalarda bende kabus görüyordum.uyumakdan korktum ama sonra geciyor.nedense genelde oluyor bu kabus olayi hamislerdeGünaydın kızlarr.Bugün doktor konttolüne gidicek arkaşlar hayırlı haber alıcaksınız inşallahh dualarımızz sizinle olucak.Allaha emanattt olunnn..
:sinifsinif: Bugün 6 haftalık oldum..Dün bugun bulantılar sanki gelio gibi..İştahım süperdii bugun birden kesildii..Ev kokuyorrrr sankkiiii camları açıyorum hala havalanmamış gibi sankii... bulaşık makınasından koku geliyorr açamıyorum kapağını :sinifsinif: el sıvı deterjanıda etkilemeye başladıı...Sankii herşey kokuyo yaa :gitme: sizdede oldumu kızlar :))) :roflol:
Birde ben kabus görüyorum rüyamda cok korktuyooo eyvahedigeldismile
masalllah canim.insallah.enfeksiyonda gecerkızlar ben geldım doktordan sımdı. gelenler var mı bılmıyorum bırazdan okuyacagım sayfaları. ıdrar yolu enfeksıyonu harıc hıcbır sorun yok. degerler cok ıyı dedı. yıne asıstan doktor vardı. doktorum ızınen gelmıs fakat butun gun amelıyatı varmıs. bı tane ılac verdı ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın. tek kullanım. 11, haftayla 14, hafta arası gel ıkılı test ıcın dedı. ıstemıyosan yaptırmayabılırsın dedı.
he he bende sonra ozaman seninkide iyice büyüycek.masallahaboo kocam randevuyu 27marta almış daha doğrusu 27marta vermişler haftasonu gidebileceğimiz için
19gün var daha akannehir
olur canim 11+2 de belli olmustu ablaminkiler.işi bilmeyen doktormu testi yapan laborantlarmı
27martta söler heralde tamda yapılması gereken zamana denk geliyo test
12.haftanın içinde olucaz 27sinde cinsiyet belli olurmu acep bilmiyorumkismile
ya bunu unutmazsam sorcam burda hic yapmiyorlar hamile iken bu asiyi neden kikızlar tetanoz aşısı ne zaman olacak
bulunduğunuz yerin sağlık ocağına kayıt oldunuzmu
sabahları mide bulantısı ve aşırı gaz sorunu yaşayan var mı?
Evet canım 4 boyutlu ultrasonda çok heyecanlanmıştım...
Bebeğimin bütün organları tek tek incelenmişti...Rahimine kadar bakmışlardı...Ama görüntüler çok güzeldi karnımdaki meleğimin yüzünü ellerini ayaklarını net görebiliyodum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?