2010 Ekim Anneleri

Selam kızlar..

2 gün giremeyince öyle geçmişlere bakıyordum :)) ben doğurmadım daha bekliyoruz sancılarım var ama şiddetli değil yarında kontrolümüz var bakalım..

Su gelmesini hissedersiniz kızlar o terleme yada akıntıdır bendede oluyor..

Su birden akıyor kontrol edemiyorsunuz..

Selam kızlar..

2 gün giremeyince öyle geçmişlere bakıyordum :)) ben doğurmadım daha bekliyoruz sancılarım var ama şiddetli değil yarında kontrolümüz var bakalım..
gecmişlerde görmüşsündür baya kulaklarını cınlattık,hatta cogu arkadaslar kesin dogurdu nevyas ondan gelmiyo die düşündü :))yarın hayırlısı olsun bakalım canım sizin için

gecmişlerde görmüşsündür baya kulaklarını cınlattık,hatta cogu arkadaslar kesin dogurdu nevyas ondan gelmiyo die düşündü :))yarın hayırlısı olsun bakalım canım sizin için

Evet canım tam su gelmesinin üzerine ortadan kaybolunca doğum diye düşünmüşsünüz opuyorumnanaktan öyle bir haber vermeyi çok isterdim :)) beklemek çok sıkıcıııı

yok canım ya öle bişey hissetmiyorum...umarım terleme falandır...sen nasılsın??ironic ya ben artık doğurmak istiyorum ya acaip sıkıldım ya...
ben de dr daydım cnm bugün,nst de sancım cıktı hatta bi yerde baya siddetlenmiş,ben hissetmiyorum o ayrı,bol su iç dedi dinlen dedi..carsamba tekrar cagırdı,tabi su gelirse,kanama olursa ya da kasılmalar düzenli aralıklarla gelmeye baslarsa hemen gel dedi..1 hafta daha dursa iyi olur dedi..en gec 2 haftaya alcaklar bebişi,ama suan durumlar belirsiz göründüğü için tam tarih veremedi...korkuyorum yaaeyvahedigeldismile

Evet canım tam su gelmesinin üzerine ortadan kaybolunca doğum diye düşünmüşsünüz opuyorumnanaktan öyle bir haber vermeyi çok isterdim :)) beklemek çok sıkıcıııı
evet cnm,valla dogurdun die düşündü arkadaslar ama ben hep dinleniyodur dedim dogursan kesin bi yerden haber edersin bizi die düşündüm

tatlım sen sezeryan mı olacan?hadi bakalım...bende haftaya olsun diyorum ama allah bilir tabi..normal çok istiyorum ama becerebilcem mi bilmiyorum ki??

evet cnm,valla dogurdun die düşündü arkadaslar ama ben hep dinleniyodur dedim dogursan kesin bi yerden haber edersin bizi die düşündüm

Annemlerdeydim canım bırakmadı doğurcam diye :)) eve zor geldik ama doğum çantamı vermedi :roflol: siz bana haber vermeden hastaneye gidersiniz diye çantam orda rehin doğum başlarsa önce annemi ve çantayı almaya gideceğiz sempatiksalakcinni Doğursam dediğin gibi bi şekilde haber ederdim size :teytey:

tatlım sen sezeryan mı olacan?hadi bakalım...bende haftaya olsun diyorum ama allah bilir tabi..normal çok istiyorum ama becerebilcem mi bilmiyorum ki??
ya catala da cıkarcaktı beni bugün muayene için,cok kasıldım ve korktum..sen bu şekilde normal dogum nasıl yapıcaksın dedi,hiç rahat değilsin dedi..sonra sezeryana karar verdik işte..

Oda olabilir tabi ama öyle bişey değildir inşallah..Suyun azaldığında hareketlerde azalırmış ona dikkat et canım..

valla şimdilik tam tersi..acaip hareketli maşallah..tabi yarım kavanoz nutella yedik oğlumla...eşime alma şu nutellayı diyorum inadıma alıyor...pis nolcak??

hoşgeldin :)
iyi de annen yakındır umarım,canta alayım falan derken annende doguruverme de :))ben de bundan sonraki kontrollere pılımı pırtımı alıp öle gidicem :)) hiç belli olmuyo baksana nolucagıbilmiyorumkismile

ya catala da cıkarcaktı beni bugün muayene için,cok kasıldım ve korktum..sen bu şekilde normal dogum nasıl yapıcaksın dedi,hiç rahat değilsin dedi..sonra sezeryana karar verdik işte..
hayırlısı olsun tatlım..sen kendini nasıl ii hissediceksen en güzeli o..Normalden çok mu korkuyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…