Bizde birazdan paşamı görmeye gideceğiz, bakalım gelmeye niyeti varmı opuyorumnanaktan bu gece baya sancılandım kesin yarın doğururum dedim ama şuan iyiyim..Ben hazırlanayımda, çıkalım gelince yazarım..
bademciklerim şişmiş, burnum akıyo hapsurup duruyorum sanırım grip oluyorum
güzel hayırlı haberlerle dön canım
bende az sonra memur anneliğe Lara'mı emzirmeye gidicem
çooookkkkk özledimmmm kuzumu
dua edin kızlar bugün versinler Lara'mı
slmm kızlarrrr
crayz sen dun dr gıtmıcekmıydınn ne dedı dr hersey yolundamı
devlet hastanesinde bi dr a sor o zaman cnm.bi arkadasa özelde catın dar dediler,devlette de sen normal yapamazsan kimse yapamaz dediler ve hakkaten kolay dogum yaptı...iyi geceler cnm
ya ben daha çözemedim sanci nasıls bişey gece benimde vajinamda çok aşiri kırap gini bişeyler girdi arada sol kalçam tutuluyor gibi oluyor öyle bişeymi acaba...
güzel hayırlı haberlerle dön canım
bende az sonra memur anneliğe Lara'mı emzirmeye gidicem
çooookkkkk özledimmmm kuzumu
dua edin kızlar bugün versinler Lara'mı
ya ben daha çözemedim sanci nasıls bişey gece benimde vajinamda çok aşiri kırap gini bişeyler girdi arada sol kalçam tutuluyor gibi oluyor öyle bişeymi acaba...
günaydın şekerler,bende gittim doktora dün,oğlum 2500 olmuş,doğumu konuştuk,sen nasıl istiyosun dedi,farketmez dedim,ikiside korkunç benim için,normal doğurursun dedi,yalnız ben bebeği tutucu ilaç kullanıyorum,ilacın etkisiyle rahmin açılmasında bi sorun olabilir ama doğurturuz merak etme dedi,ondan tedirginim biraz,rahim açılmazsa nasıl doğurabilirim anlamadım,çarşamba günü ilacı kesicem,artık istediği zaman gelebilir dedi,nidilat kullanıyorum,bıraktıktan sonra etkisi kaç günde geçer bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?