2010 Ekim Anneleri

güzel hayırlı haberlerle dön canım
bende az sonra memur anneliğe Lara'mı emzirmeye gidicem
çooookkkkk özledimmmm kuzumu
dua edin kızlar bugün versinler Lara'mı

ya ben daha çözemedim sanci nasıls bişey gece benimde vajinamda çok aşiri kırap gini bişeyler girdi arada sol kalçam tutuluyor gibi oluyor öyle bişeymi acaba...

ay inşallah iyileşirim yada ayakta atlatırım böyle daha cok ilerlemez..
tam doğum zamanı olcak iş mi bu :sinifsinif:
daha belli degil dogum seklim ama ne olur ne olmaz..

günaydın kızlar hepinize.darkcım geçmiş olsun dikkat et.gülşen inşallah kavuşursun bugün meleğine

devlet hastanesinde bi dr a sor o zaman cnm.bi arkadasa özelde catın dar dediler,devlette de sen normal yapamazsan kimse yapamaz dediler ve hakkaten kolay dogum yaptı...iyi geceler cnm

ay gerçekten miii bu moral oldu bak saol cnmopuyorumnanaktanben şimdi ünv.hastanesinden bi hocadan randevu alıcam ücretli olacak ama sonuçta devlet hastanesinin hocası bi de doğumu o yapmıcak bi çıkarı da yok herhalde doğruyu söyler diyorum

ya ben daha çözemedim sanci nasıls bişey gece benimde vajinamda çok aşiri kırap gini bişeyler girdi arada sol kalçam tutuluyor gibi oluyor öyle bişeymi acaba...

adet sancısının çok çok şiddetlisi diye duydum cnm ben.belki açılman oluyodur bebek kanala giriyodur o yüzden vajinanda öyle bişi olmuştur.dikkatli ol geçmiş olsun

günaydın şekerler,bende gittim doktora dün,oğlum 2500 olmuş,doğumu konuştuk,sen nasıl istiyosun dedi,farketmez dedim,ikiside korkunç benim için,normal doğurursun dedi,yalnız ben bebeği tutucu ilaç kullanıyorum,ilacın etkisiyle rahmin açılmasında bi sorun olabilir ama doğurturuz merak etme dedi,ondan tedirginim biraz,rahim açılmazsa nasıl doğurabilirim anlamadım,çarşamba günü ilacı kesicem,artık istediği zaman gelebilir dedi,nidilat kullanıyorum,bıraktıktan sonra etkisi kaç günde geçer bilen var mı?

güzel hayırlı haberlerle dön canım
bende az sonra memur anneliğe Lara'mı emzirmeye gidicem
çooookkkkk özledimmmm kuzumu
dua edin kızlar bugün versinler Lara'mı

ay ne güzel ya, kavuştun kızına, inşallah evine de götüreceksin canım. allah sağlık versin :)

canım doğum sancılarını ya da işte hazırlık sancılarını anlarsın merak etme. vajinandaki baskıdan da olabilir şimdi hissettiklerin. ayırt etmek için bi yöntem dene:

sırt üstü uzan, elinle karnını dinle bakalım. sancın olunca toplanıyor (hatta benim karnım resmen yükseliyor) taş gibi sert oluyor. bir süre sonra gevşiyor ve yine yumuşak oluyor. böyle bir sertleşme oluyor mu ona bakabilirsin bence.

nevyascım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

nurtopu da dün hastaneye gitmişti, hala haber yok merak ettim

sen kaç saatte bir ilaç alıyordun canım?

ben 4 saatte bir prepar alıyordum, 2. saatin sonunda geçiyordu etkisi ve sancılar oluyordu, 4. saate gelip ilacı alınca yine kesiliyordu.

ilacı bıraktığım ilk gün sancılarım çok arttı ama rahim ağzını hiç etkilemedi, ebe doğurcam diye düşünüyordu ama eve gönderdiler. yani ilacı bırakınca birden coşabilir sancıların ama doğuracağın anlamına gelmeyebilir, aklında bulunsun :) ben heveslenmiştim doğuruyom diye.

bir gün sonra karın rahatladı, şimdi ara ara sancı var, seyrek, doğuracağıma dair hiç bir belirti de yok. seninki de gününü bekleyebilir ilaçtan sonra. hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…