iyi geceler cnmkızlar ben yatıom haydın görüşürük ii geceler: Dsizde yaıtn bak hee
olabilir vallahi...şu misafirlerden biri o olmasın sakın....bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
dr larını cekiştiriyolar :)))kızlarrrrrrrrr nörüyonuzzzz
evet arada gelsin yaa bişiler danısırız :))2009 ekim annelerini yakalamış zaten sorma çok kafa adam yawwss 2010 da da varmışım diyo bana :) hee dedim arada bir gir de aydınlat barıı bizii
kızlar ben yatıom haydın görüşürük ii geceler: Dsizde yaıtn bak hee
iyi geceler cnm
dr larını cekiştiriyolar :)))
evet arada gelsin yaa bişiler danısırız :))
ben dee :)))ben hep yattığım yerden yazıyorumm hem de sola yatıyorum ohh hep keyifff
nasıl ya topiğe girip konuşuomuymuş
kanyat,johnny ve crazy nin dr u sanırım..gidince sölemişler siziş cekiştiriyoz kk da die :))kimki o doktorlar nerenin doktorları sevabına benimkinide çekiştirin şahsen kiloma takık bir doktorum var a.orhan kendisi adınıda yazmadım afişeee olmasınnn
söle kız kocişe dogum hediyesi alsın :))off ya sizede ii geceler kızlar.. banada bi laptop lazım yattığım yerden yazayım
kanyat,johnny ve crazy nin dr u sanırım..gidince sölemişler siziş cekiştiriyoz kk da die :))
ben hep yattığım yerden yazıyorumm hem de sola yatıyorum ohh hep keyifff
kimki o doktorlar nerenin doktorları sevabına benimkinide çekiştirin şahsen kiloma takık bir doktorum var a.orhan kendisi adınıda yazmadım afişeee olmasınnn
ben dee :)))
kimki o doktorlar nerenin doktorları sevabına benimkinide çekiştirin şahsen kiloma takık bir doktorum var a.orhan kendisi adınıda yazmadım afişeee olmasınnn
o da zormuş be elim kolum uyuştu kaydirigubbakcemile3 yada alısamadım daha rahata.iznin ilk günleri acemiliği atamadım galiba...
ben 60 la hamile kaldım şuan 73üm. 13 kilo aldım. 1 ay kaldı inş. benim doktor 80le doğuma girsen yeter dedi. bende ne 80 mi dedim??? çüşşşşşşşşkafamçokkarıştı
ben de 12 almısım ama bu hafta 1 kg sunu vermişim nasıl oldu anlamadım bilmiyorumkismileben 60 la hamile kaldım şuan 73üm. 13 kilo aldım. 1 ay kaldı inş. benim doktor 80le doğuma girsen yeter dedi. bende ne 80 mi dedim??? çüşşşşşşşşkafamçokkarıştı
ben de 12 almısım ama bu hafta 1 kg sunu vermişim nasıl oldu anlamadım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?