2010 Ekim Anneleri

kızlar ben yatıom haydın görüşürük ii geceler: Dsizde yaıtn bak hee
iyi geceler cnm
olabilir vallahi...şu misafirlerden biri o olmasın sakın....bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrr nörüyonuzzzz
dr larını cekiştiriyolar :)))
2009 ekim annelerini yakalamış zaten sorma çok kafa adam yawwss 2010 da da varmışım diyo bana :) hee dedim arada bir gir de aydınlat barıı bizii
evet arada gelsin yaa bişiler danısırız :))

iyi geceler cnm

dr larını cekiştiriyolar :)))

evet arada gelsin yaa bişiler danısırız :))

kimki o doktorlar nerenin doktorları sevabına benimkinide çekiştirin şahsen kiloma takık bir doktorum var a.orhan kendisi adınıda yazmadım afişeee olmasınnn

kimki o doktorlar nerenin doktorları sevabına benimkinide çekiştirin şahsen kiloma takık bir doktorum var a.orhan kendisi adınıda yazmadım afişeee olmasınnn

bizimki olsun ii reklam yapıyoruz ne de olsa erkan türköz izmitte en süperi diyebiliriz ama yoğunn her güzelin bir kusurıu var kilo konusunda da çık fazla rahat bence benim kilomu ben söölemesem ölçmüyor bile gözüyle bakıyormuş o :))

kaydirigubbakcemile5

ben 60 la hamile kaldım şuan 73üm. 13 kilo aldım. 1 ay kaldı inş. benim doktor 80le doğuma girsen yeter dedi. bende ne 80 mi dedim??? çüşşşşşşşşkafamçokkarıştı

o da zormuş be elim kolum uyuştu kaydirigubbakcemile3 yada alısamadım daha rahata.iznin ilk günleri acemiliği atamadım galiba...

aa ppozisyonu bulamadın demek ben sağ elimle yazıyorum hatta şuan karanlık bilem:))bazen harfler karışıyor ama olsun siz anlıyorsunuz ya sorun yokka.s.

ben 60 la hamile kaldım şuan 73üm. 13 kilo aldım. 1 ay kaldı inş. benim doktor 80le doğuma girsen yeter dedi. bende ne 80 mi dedim??? çüşşşşşşşşkafamçokkarıştı

aynı hamile kalmışız canım ben de şuan 15teyim ama görürüm 80i diyorum allahtan boy varr da yırtıyoruzz

ben de 12 almısım ama bu hafta 1 kg sunu vermişim nasıl oldu anlamadım bilmiyorumkismile

kızlar ya bu sola yatmanın ne manası var çözemedim.

çünkü sola yatınca dolaşım falan kolaylaşmaz kiii??? kalbe basınç olur, zorlanmaz mı daha çok?

bi de ne dicem.

ptesi sancım olunca o akşam yatırdılar hastaneye, ertesi gün doğurcam sanıyorlardı. ve ebe hemşire dedi ki, bu gece 12'den sonra yemek yemek yok.

ne alaka dedim, oluyo bazen acil sezaryene almak zorunda kalıyoruz, sezaryen olunca da aç olması gerek dedi. şimdi mantığa bak. ya bende acil bi durum olmayacaksa?? geceden beri bişey yemezsem enerjim olur mu ıkınmaya? bu sefer çabuk yorulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…