2010 Ekim Anneleri

selam kizlarr nasilsinizzz
kizlar ara ara suyum gidiyor avuc icim kadar ic camasiri islaniyor birden sonra arkasi olmuyor genelde kasilma oldugunda.dün de cok agrim oldu.baya bir yüklüyor agri.sonra geciyor.

cnm benimde geldi ama ara ara avuç kdr değil bi kere geldi öle doktor yataktan çıkmıcaksın dedi.

benim doktorum bayramdı, final maçıydı diyerek 37. haftayı bitirince kesti. ptesi kestim canım ilacı.

ilaçtan sonra yürüyüşe başlamadım canım ya, ama bugün feci temizlik yapmayı planlıyorum, belki bi faydası olur :)

senin haftan erkenmiş evet sen bir iki hafta daha tut çıkmasın :) senin dinlenmen gerek, yatarak geçirmeye birazcık daha devam et canım.

doktoru hic aramadim baktim burdaki kizlari bir bardak suyu gelip bekletiyorlar ya .benimde sanci olup geciyor.bebek bayada hareketli.düm gideyim dedim.baktim agri gidince geri oturdum

cnm benimde geldi ama ara ara avuç kdr değil bi kere geldi öle doktor yataktan çıkmıcaksın dedi.

demek dinlenme verdi sana.benim dedigim gibi auc ici kadar islaklik oluyor ilik ilik birden geliyor sonrasi yok.ama bu hafta hep o sekilde oldu.insan arkasi gelmeyincede teraddüt ediyor

hı hı anladım canım,benimki de 35+6 olalım muayehaneye halay çekerek gel istersen dedi,ama bende durmasından yanayım,inşallah bekler:Saruboceq:

kpss sonuçlari iptal edilmiş çok üzüldüm alin teriyle puan yapanlar adina ilk başta eşim adam caz okadar zor işin ardından işten gelip dersaneye gidiyordu oda yetmiyor evde çalişiyordu ama şimdi herşeyden soğumuşken sinav iptal...yazik..

demek dinlenme verdi sana.benim dedigim gibi auc ici kadar islaklik oluyor ilik ilik birden geliyor sonrasi yok.ama bu hafta hep o sekilde oldu.insan arkasi gelmeyincede teraddüt ediyor

canım sıza sıza azalmasın iyice?
bana kalırsa, doktora görünüp tekrar eve dönebilirsin? ne kadar kalmış suyu bi baksınlar.

çünkü su gelirse mutlaka doktora gidin diyolar. kuru sancın olsa beklemen neyse de, su olunca ben tedirgin oldum :)

evet yaaa ...oyy dycek bişi yokkkbilmiyorumkismile

kızlar nurtopu iyiymiş,
kasılmaları olmus ama sımdı durmus dun doktordalarmıs sonra annesine gecmişler
dr 1 hafta en fazla 10 gunun var demiş bekliolarmıs hepinize selamı var

Allah yardımcısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…